Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: CR, M12, B9, K8, M10
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Real Madrid think of David Ospina to replace Andriy Lunin as second goalkeeper
Lunin is seeking more minutes as a 1st goalkeeper. @marca
Lunin is seeking more minutes as a 1st goalkeeper. @marca
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehaszi írta:Ő nem a Barcaba megy?KAG írta:Ott van kessie.
Siman jo lenne ide is.
Casemiroval harcolnanak picit.
Lehet 1 2 even belul at is venne a helyet. Korban pont jo.Valami ilyesmi rémlik, hogy ingyen viszik és talán már az orvosi vizsgálat is megvolt, de nem emlékszem pontosan, hogy mennyire hivatalos infók ezek.
De mi is megegyeztunk anno Neymarral

ZIDANE
- Pad'em
Erről a free agent listáról a nagyjuk már elkelt vagy elkelőben.
Mbappé - RM
Pogba - Juve/PSG
Kessié - Barca
Dybala - Inter
Rüdiger - RM
Christensen - Barca
Dembélé - ő még képlékeny, de valszeg megoldják vhogy a hosszabbítást kreatív formulákkal
B. Kamara - Atletico vagy Aston Villa
Mazraoui - Bayern
Aki még elérhető mint Tolisso vagy Maria meg nem kell nekünk. Mazraouit hoztam volna amúgy csak a fentiek közül Mbappé és Rüdi mellett.
Mbappé - RM
Pogba - Juve/PSG
Kessié - Barca
Dybala - Inter
Rüdiger - RM
Christensen - Barca
Dembélé - ő még képlékeny, de valszeg megoldják vhogy a hosszabbítást kreatív formulákkal

B. Kamara - Atletico vagy Aston Villa
Mazraoui - Bayern
Aki még elérhető mint Tolisso vagy Maria meg nem kell nekünk. Mazraouit hoztam volna amúgy csak a fentiek közül Mbappé és Rüdi mellett.
Tchoua még beeshet, meg egy backup csatárt is tuti veszünk. Odriozolát eladhatjuk, és hozhatjuk Pedro Porrót pl, lehetnek még mozgások simán.Yazid írta: mbappé, rüdiger, fran garcia, odriozola
ez lesz semmi több, ckm plusz fede, cama, ceba. kpra nem fogunk venni senkit, majdnem meg is mondták már szval nem értem![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
mbappé, rüdiger, fran garcia, odriozola
ez lesz semmi több, ckm plusz fede, cama, ceba. kpra nem fogunk venni senkit, majdnem meg is mondták már szval nem értem
ez lesz semmi több, ckm plusz fede, cama, ceba. kpra nem fogunk venni senkit, majdnem meg is mondták már szval nem értem

Mazraoui felől egy árva hírmorzsa sincs, pedig egyébként nem lenne egy rossz opció jobboldalra. Szerintem Bayern lesz belőle.
Kessie-t már burkoltam Laporta is lenyilatkozta, hogy done deal és szezon végén lesz hivatalosan bejelentve.
Kessie-t már burkoltam Laporta is lenyilatkozta, hogy done deal és szezon végén lesz hivatalosan bejelentve.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
De, Kessie meg Christensen Barca, Rüdiger Real már csak bejelentésre várnak, elvileg minden aláírva.
Elvileg már mindkettővel megegyeztek.KAG írta:Ott van kessie.tubatibi írta: Akkor inkább Tolisso, mint Kamara. Ő is Free Agent.
Siman jo lenne ide is.
Lehet 1 2 even belul at is venne a helyet. Korban pont jo.
Mazraouit is siman hozni kene.
Kamara nem lenne rossz fogás ingyen. VKP és KH poziban és használható. Ha 3-3,5 millióért meg lehetne fogni, hajrá.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én adnám. Pontosan egy ilyenre van szükség cserekapusnak arra az évi 5-10 meccsre, rutinos, nem pofázik a pad miatt, a fizetése sem gáz és képességekben is elég.Pad'em írta:Közben állítólag Ancelotti Ospinát akarja backup kapusnak. Ismeri jól ugye a Napoliból. Lunin meg mehet kölcsönbe.
A Luninoknak játéklehetőség kell.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Ő nem a Barcaba megy?KAG írta:Ott van kessie.
Siman jo lenne ide is.

Tolisso sem rossz, de én inkább egy fiatalabb opcióra mennék rá. Tolisso azért idén meg tavaly is nagyon sokat sérült.tubatibi írta:Akkor inkább Tolisso, mint Kamara. Ő is Free Agent.
Persze Kessie lenne a legjobb megoldás, de ugye ő már kb tényként volt kezelve a Barcahoz ezért nem is említettem. Meg ha minden igaz, azért elég nagy fizut is kér, szerintem az meg nekünk nem igazán fog beleférni.KAG írta: Ott van kessie.
Siman jo lenne ide is.
Mazraoui +1, ő nagyon kéne szerintem.
Tetszik ez az "ingyen" vonal. Alaba, Rüdiger, Mbappe. Tényleg egyre többen pörgetik le a szerződést, aztán nézik meg hogy mi legyen, ki érdeklődik irántuk stb. Persze ez kib*szás a klubbal egy kicsit, de nekem tetszik. Legalábbis addig amíg nem a mi játékosaink csinálják ezt.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ott van kessie.tubatibi írta: Akkor inkább Tolisso, mint Kamara. Ő is Free Agent.
Siman jo lenne ide is.
ZIDANE
Akkor inkább Tolisso, mint Kamara. Ő is Free Agent.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Dybalánál az Inter a legsanszosabb, Di Mariával meg elvileg a Juve tárgyal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha már lejáró szerződésűek, akkor ha nem jön Tücsökpöcsi akkor simán bepróbálnom ezt a Kamara gyereket.
Di Mariat mondjuk pont el tudom képzelni Dybala helyén a juventusban, és a marketing miatt meg Dybalat a psg-ben, akár helyet is cserélhetnek.
De Di Marianak már korábban is voltak Atleticos hírei, ha griezmann tényleg megy, akkor akár ott is el tudom képzelni...valószínűleg neki is ráférne a bőrére Morata és Llorente után, hogy odaigazol.
Angliában mindkettő elvérezne, Németország NO, úgyhogy túl sok más lehetőség nincs is.
De Di Marianak már korábban is voltak Atleticos hírei, ha griezmann tényleg megy, akkor akár ott is el tudom képzelni...valószínűleg neki is ráférne a bőrére Morata és Llorente után, hogy odaigazol.
Angliában mindkettő elvérezne, Németország NO, úgyhogy túl sok más lehetőség nincs is.
Sztem DM cserének lehet hasznos, csak nagyok az igényei gondolom, szóval skip. De nem a Real miatt írom, hanem hogy érdekes mostanában a piac, sokan várják meg a lejárást.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyik se kéne. Dybala egy Asensio 2.0, Di Maria meg hullámzó teljesítményű és már túl van a zenitjén.Halfkey írta: Amúgy Dybala meg Di Maria is szabadon igazolható.
Amúgy Dybala meg Di Maria is szabadon igazolható.
- Pad'em
Marcának én se hinnék, de a digó annyira tutira megy, hogy a here we gót csak akkor löki be ha 100% a business. Szerintem azzal még nem fürdött be, hogy leokézott egy transzfert aztán nem valósult meg.chronic írta:Én senkinek nem hiszek már csak az offisöl hírnek,tavaly nyáron tisztán emlékszem,hogy a marca egyik reggeli cìmlapja a dia del Mbappe volt, aztán tudjuk,hogy végül nem jött.TheBull6 írta:
Romano már a nyáron bevállalta vagy 5ször kb. Nálam ott elveszítette a hitelességét az ember, azóta nem hiszek neki semmiben.![]()
Pedig én biztos nem, kb az se nagyon mozgatna meg ha a 100%-ot megtartanágutihaz14 írta: pedig rad emlekeztem akkor sorry. valaki mondta pedig ezt a kutyaba menest. nem lenyeg

Közben állítólag Ancelotti Ospinát akarja backup kapusnak. Ismeri jól ugye a Napoliból. Lunin meg mehet kölcsönbe.
pedig rad emlekeztem akkor sorry. valaki mondta pedig ezt a kutyaba menest. nem lenyeg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo