Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ha már lejáró szerződésűek, akkor ha nem jön Tücsökpöcsi akkor simán bepróbálnom ezt a Kamara gyereket.
Di Mariat mondjuk pont el tudom képzelni Dybala helyén a juventusban, és a marketing miatt meg Dybalat a psg-ben, akár helyet is cserélhetnek.
De Di Marianak már korábban is voltak Atleticos hírei, ha griezmann tényleg megy, akkor akár ott is el tudom képzelni...valószínűleg neki is ráférne a bőrére Morata és Llorente után, hogy odaigazol.
Angliában mindkettő elvérezne, Németország NO, úgyhogy túl sok más lehetőség nincs is.
De Di Marianak már korábban is voltak Atleticos hírei, ha griezmann tényleg megy, akkor akár ott is el tudom képzelni...valószínűleg neki is ráférne a bőrére Morata és Llorente után, hogy odaigazol.
Angliában mindkettő elvérezne, Németország NO, úgyhogy túl sok más lehetőség nincs is.
Sztem DM cserének lehet hasznos, csak nagyok az igényei gondolom, szóval skip. De nem a Real miatt írom, hanem hogy érdekes mostanában a piac, sokan várják meg a lejárást.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyik se kéne. Dybala egy Asensio 2.0, Di Maria meg hullámzó teljesítményű és már túl van a zenitjén.Halfkey írta: Amúgy Dybala meg Di Maria is szabadon igazolható.
Amúgy Dybala meg Di Maria is szabadon igazolható.
- Pad'em
Marcának én se hinnék, de a digó annyira tutira megy, hogy a here we gót csak akkor löki be ha 100% a business. Szerintem azzal még nem fürdött be, hogy leokézott egy transzfert aztán nem valósult meg.chronic írta:Én senkinek nem hiszek már csak az offisöl hírnek,tavaly nyáron tisztán emlékszem,hogy a marca egyik reggeli cìmlapja a dia del Mbappe volt, aztán tudjuk,hogy végül nem jött.TheBull6 írta:
Romano már a nyáron bevállalta vagy 5ször kb. Nálam ott elveszítette a hitelességét az ember, azóta nem hiszek neki semmiben.![]()
Pedig én biztos nem, kb az se nagyon mozgatna meg ha a 100%-ot megtartanágutihaz14 írta: pedig rad emlekeztem akkor sorry. valaki mondta pedig ezt a kutyaba menest. nem lenyeg

Közben állítólag Ancelotti Ospinát akarja backup kapusnak. Ismeri jól ugye a Napoliból. Lunin meg mehet kölcsönbe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
pedig rad emlekeztem akkor sorry. valaki mondta pedig ezt a kutyaba menest. nem lenyeg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Pad'em
Én ilyet nem állítottam, összekeversz valakivel.gutihaz14 írta: en pont azt mondtam hogy nem. te allitottad hpgy azert ne menjunk ke kutyaba bappe miatt mikor arrol szóltak a hirek hogy keves neki az 50%...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha jön, bármennyi is lesz a fizetése, meg az aláírási pénz, úgyis az lesz a vége, hogy a "Real felborítja a piacot, olyan áron igazol ingyen, mint mások élőszerződéssel lévő játékost" stb-stb.

en pont azt mondtam hogy nem. te allitottad hpgy azert ne menjunk ke kutyaba bappe miatt mikor arrol szóltak a hirek hogy keves neki az 50%...
valamelyik univerzumban:

- Pad'em
És mi miért mentünk le akkor inkább azt fejtsd ki. Nekünk nem presztizs kérdés a francia? A 200 milliónak kb felét, amit ráköltöttünk volna tavaly is a transzferre azt most majd neki adjuk. Ha ez neked kutyába lemenés, én együtt tudok élni vele.gutihaz14 írta:mondjuk a kerdes nem az volt hogy a psg lement e , mivel egyrészt nekik a penz nem szamit, presztizs meccs volt ez nekik inkabb...Pad'em írta:
Kutyába a PSG ment le az elmúlt egy évben, egy elvágyodó, távozni akaró játékosnak kuncsorognak, a stadiont is a nevére iratnák. Perez meg még a goat numero 1 CRt is relatíve könnyen elengedte.
Közben az emír Madridban:
@elchiringuitotv reporting that the Emir of Qatar (PSG’s owner) is in Madrid with a full delegation, dozens of security members, four planes and numerous convey vehicles.
CR7et meg konnyu volt ugy elengedni hogy 1. osszeveszett vele perez
2. tudtuk hogy egy rakat penzt kaphatunk erte es nem ingyen kell elengedni
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Én senkinek nem hiszek már csak az offisöl hírnek,tavaly nyáron tisztán emlékszem,hogy a marca egyik reggeli cìmlapja a dia del Mbappe volt, aztán tudjuk,hogy végül nem jött.TheBull6 írta:Romano már a nyáron bevállalta vagy 5ször kb. Nálam ott elveszítette a hitelességét az ember, azóta nem hiszek neki semmiben.Pad'em írta: Ma szerintem már Romano is be mer vállalni egy Bappi here-we-go-t.![]()
mondjuk a kerdes nem az volt hogy a psg lement e , mivel egyrészt nekik a penz nem szamit, presztizs meccs volt ez nekik inkabb...Pad'em írta:Kutyába a PSG ment le az elmúlt egy évben, egy elvágyodó, távozni akaró játékosnak kuncsorognak, a stadiont is a nevére iratnák. Perez meg még a goat numero 1 CRt is relatíve könnyen elengedte.gutihaz14 írta:
ha ez a verzio lesz az igaz padem akkor lementunk kutyaba?![]()
Közben az emír Madridban:
@elchiringuitotv reporting that the Emir of Qatar (PSG’s owner) is in Madrid with a full delegation, dozens of security members, four planes and numerous convey vehicles.
hanem multkor neked a 60% rights volt a max amit meg engedtel volna ezert kerdeztem hogy igy akkor mivan ha 75 a vege
CR7et meg konnyu volt ugy elengedni hogy 1. osszeveszett vele perez
2. tudtuk hogy egy rakat penzt kaphatunk erte es nem ingyen kell elengedni
valamelyik univerzumban:

- Pad'em
Azok max a fake accountjai voltak, amiket ide becopyztak párszorTheBull6 írta:Romano már a nyáron bevállalta vagy 5ször kb. Nálam ott elveszítette a hitelességét az ember, azóta nem hiszek neki semmiben.Pad'em írta: Ma szerintem már Romano is be mer vállalni egy Bappi here-we-go-t.![]()

Romano már a nyáron bevállalta vagy 5ször kb. Nálam ott elveszítette a hitelességét az ember, azóta nem hiszek neki semmiben.Pad'em írta: Ma szerintem már Romano is be mer vállalni egy Bappi here-we-go-t.

Endrick aláírta első profi szerződését a Palmeiras csapatával, 60 millió euró a kivásárlási ára.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Ma szerintem már Romano is be mer vállalni egy Bappi here-we-go-t.
Én azt olvastam reggel, hogy arról is szó volt/van, hogy ingyen elengedik már most is akár.
ziro jön majd és megmondja a tutit, de én még simán elhoznám most is.
Továbbra is az van, hogy szerintem Toni jövőre fixen visszavonul, ki tudja Modriccal is mi lesz, persze 32 éves lesz ősszel Gundi, de motoregér Valverde, Cama között bőven elvirgonckodna még egy pár szezont, mert marha jó focis. Anno nagyon örültem volna ha a jött volna a Dortmundból (vagy ő vagy Reus), de szerintem még most is elférne akár. Ellenünk is nagyon jól szált be.
De csak akkor hoznám ha tényleg elengedik ingyen, mert amúgy egy 25-30 milliót biztos kérnek érte, annyit már nem fizetnék érte.
ziro jön majd és megmondja a tutit, de én még simán elhoznám most is.
Továbbra is az van, hogy szerintem Toni jövőre fixen visszavonul, ki tudja Modriccal is mi lesz, persze 32 éves lesz ősszel Gundi, de motoregér Valverde, Cama között bőven elvirgonckodna még egy pár szezont, mert marha jó focis. Anno nagyon örültem volna ha a jött volna a Dortmundból (vagy ő vagy Reus), de szerintem még most is elférne akár. Ellenünk is nagyon jól szált be.
De csak akkor hoznám ha tényleg elengedik ingyen, mert amúgy egy 25-30 milliót biztos kérnek érte, annyit már nem fizetnék érte.
A City nem akar hosszabbítani vele, ezért még idén eladnák
- h3x0r
Osszel lesz 32, jovore lejar a szerzodese. Most akar meg egy hosszabb szerzodest kiharcolni.gutihaz14 írta: miert akarna elmenni a man citybol?