Premier League
Re: Premier League
Nagy előnye volt az Arsenalnak, lehet persze azzal takarózni, hogy szezon elején ki gondolta volna meg stb-stb, de ezt illett volna behúzni. Ott volt a Palace, Brighton, Soton elleni 3 bukó egymás után... az elmúlt 9 meccsen 4 győzelem és 5 vereség, ez kevés, főleg ha a rivális ugyanennyi meccsből csak egyszer szenved vereséget.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sierra írta: Sajnálom az Arsenalt, mert a gyenge szezonkezdés után nagyot mentek, brutál milyen mélységből jöttek vissza. De azért a Tottenhamben a Kane-Son duó minőségibbnek bizonyult, kétlem, hogy most már kiengednék ezt.

Tegyük fel hogy ez mind igaz - de ettõl még Camavinga és Valverde mezõnymunkája mellé nem kell az, amit õ tud. Eleve a mai top foci nem arról szól hogy van a vkp aki farag,RealAsensio írta:Case szuk elit a posztjan, barmelyik csapatban fix kezdo lenne meg evekig, 100-ert nem adnam el. De lehet 150-ert sem, mert mi nem penzben merjuk egy jatekos hozzaadott erteket, nem mellesleg azt amit o tud, a tapasztalataval megspekelve szinte senki. En felnek az eladasatol, hogy ugy jarunk, mint anno…Halfkey írta: Casemiroért adhatnának egy 100ast![]()
meg a tkp aki véletlen sem zár vissza, hanem csapatszinten vannak ezek megoldva, és a mostani fiataljaink abszolút beleillenek ebbe a képbe. Casemiro persze hasznos, bizonyos meccsekre jó ha van, de 100 milliót nekünk már nem ér.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk igaz, mert rohadt nagy a szoras a topcsapatok mogott, relativ kiegyensulyozottak a kozepcsapatok.
wolverhamptonok meg evertonok keringenek korbe.
talan akkor egy 8. hely lehet egy meresz celkituzes, de azert varjuk meg, mekkora dobasok lesznek a nyaron.
wolverhamptonok meg evertonok keringenek korbe.
talan akkor egy 8. hely lehet egy meresz celkituzes, de azert varjuk meg, mekkora dobasok lesznek a nyaron.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A top10 kis szerencsével akar idén is összejöhet nekik'shutterisland írta: akkor meg ala is becsultem.
parades munkat vegez howe, ha marad, es jon par jobb nev, en siman el tudom oket kepzelni oket a top 10-ben.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Ez szerintem jövőre nem kérdés'shutterisland írta: akkor meg ala is becsultem.
parades munkat vegez howe, ha marad, es jon par jobb nev, en siman el tudom oket kepzelni oket a top 10-ben.
Erősíteni fognak... és ha nem is BLert , de a nemzetközi kupáért harcban lesznek szvsz
- 'shutterisland
akkor meg ala is becsultem.
Sajnálom az Arsenalt, mert a gyenge szezonkezdés után nagyot mentek, brutál milyen mélységből jöttek vissza. De azért a Tottenhamben a Kane-Son duó minőségibbnek bizonyult, kétlem, hogy most már kiengednék ezt.
- Zubkov
- Kedvenc csapatod: Real
Az utolsó 20 forduló alapján 5. A newcastle'shutterisland írta:
nem tudom, van e olyan tabella, ami feltav utani pontokbol keszult, de az elso 10-be tippelnem oket azon.![]()
- RealVazquez
Arsenalnak lefott a kave. A Tottenham szimpatikus csapat volt a szamomra mindig is, orulok nekik.

- 'shutterisland
ugy nez ki, mert az x-el is meg a spurs kezeben marad a sorsuk, ok pedig a mar biztosan kieso es tokutolso norwichoz mennek.
btw nagyon szarnyra kelt a newcastle.
pedig trippieren es guimaresen kivul szinte senki sem jott es ok sem legfelsobb polc azert.
nem tudom, van e olyan tabella, ami feltav utani pontokbol keszult, de az elso 10-be tippelnem oket azon.
btw nagyon szarnyra kelt a newcastle.
pedig trippieren es guimaresen kivul szinte senki sem jott es ok sem legfelsobb polc azert.
nem tudom, van e olyan tabella, ami feltav utani pontokbol keszult, de az elso 10-be tippelnem oket azon.

- RealVazquez
Case szuk elit a posztjan, barmelyik csapatban fix kezdo lenne meg evekig, 100-ert nem adnam el. De lehet 150-ert sem, mert mi nem penzben merjuk egy jatekos hozzaadott erteket, nem mellesleg azt amit o tud, a tapasztalataval megspekelve szinte senki. En felnek az eladasatol, hogy ugy jarunk, mint anno…Halfkey írta: Casemiroért adhatnának egy 100ast![]()

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
a pl dallas cowboys-ai?soadroli írta: arsenal csak elszerencsétlenkedi...
a piros-fehér tottenham?
ha Morata egy focicsapat volna?

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Casemiroért adhatnának egy 100ast

Mondjuk ez még jogos is, Fernandinho lép, kb Rodri játszott egész évben vkp poszton, nem csoda, hogy kell oda valaki nekik.ikarus93 írta: City a Portobol le akarja igazolni Matheus Nunest. 40 milliót irnak.
Ezek tényleg megvesznek mindenkit.![]()
- ikarus93
Javitottam
Nunes a Sportingba játszik.
Nunes a Sportingba játszik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ikarus93
City a Portobol le akarja igazolni Matheus Nunest. 40 milliót irnak.
Ezek tényleg megvesznek mindenkit.
Ezek tényleg megvesznek mindenkit.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De alúl jóval nagyobb eséllyel várják a bukást, mint pl a Pool a Cityét. Az más kérdés, hogy ma pont buktak.'shutterisland írta: de a burnleynek meg ket meccse van, a leeds mar csak a tobbiek botlasaban bizhat akkor is, ha valahogy uti a brentfordot idegenben.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Attól még nekik sincs könnyű sorsolásuk. Simán benne van, hogy a Burnley nem tudja hozni a maradék két meccset.'shutterisland írta: de a burnleynek meg ket meccse van, a leeds mar csak a tobbiek botlasaban bizhat akkor is, ha valahogy uti a brentfordot idegenben.
Evertonnak meg pláne necc, ha számítani fog az utoplsó forduló, mert az Arsenallal tolják.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots