Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
#Bayern management is very angry with #Barcelona, they feel they have been working behind their backs. Now Bayern is reacting by negotiating with #Dembele, he entered a fight for his signature with #PSG and #Newcastle.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Even if Barcelona closes the CVC deal and the sale of Barça Studios, it still won't be enough for the club to register Lewandowski. At least €100m in player sales would be needed.
— @tjuanmarti
Nyilván nem fix az infó, de mekkora szar lehet ott?
— @tjuanmarti
Nyilván nem fix az infó, de mekkora szar lehet ott?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Kérdés, hogy a polák tényleg dobbantani akar-e. Ha igen, valószínűleg nem csak az időjárás miatt menne Barcelonaba, és gondoltam nem is a pénz miatt, figyelembe véve a katalánok pénzügyi helyzetét. Lehet tényleg akar még egyet domborítani visszavonulás előtt. Kérdés, hogy mire lesz elég a többi csapatrész, de biztos vagyok benne, hogy ő hozni fogja a statokat. Márpedig a tavaszi fordulóban így is verték a mezőnyt, még minket is csúnyán elraktak. Nyilván ez nem hosszú időre szóló építkezés, de nekik most ki kell jönni az ördögi körből. A hosszú távú sikerhez sok pénz kell, de a plusz pénzt elsősorban a sikerek hozzák. Mindenképpen jó játékosok kellenek nekik, de nagyjából csak olyan top játékosokat engedhetnek meg maguknak, akiket valamilyen okból könnyebben, olcsóbban tudnak megszerezni. Pld lejáró szerződésű, pályafutásuk végéhez közeledőket. És Lewa pont ilyen.
Karim es Lewa ket nagyon kulonbozo jatekos. Lewara nem tudsz csapatot epiteni, o egy nagyon jo befejezo, semmi mas. Raadasul egy teljesen idegen kornyezetbe erkezne, ami foggal-korommel ragaszkodik a sajat "identitasahoz". Karim itt lett felnott, itt tanult meg nagyon sok mindent, kivulrol belulrol ismeri a klubot, es nem mellesleg nagyon sok fele feladatkorre jo.h3x0r írta:Nem ertek egyet. Lewa fel evvel fiatalabb, mint Karim. Ket, de talan harom evig meg egy boven hasznalhato jatekos. Ha felepitenek kore egy csapatot, siman fosni fogja a golokat, foleg a spanyol bajnoksagban. Nehez elkepzelni, hogy jovore ne lennenek ott a seggunkben. Kicsit ugyan sok tamadojuk van mar most is, de hulyek lennenek nem leigazolni Lewat. Nyilvan hosszu tavon nem megoldas, de ok abban gondolkodnak, hogy 25-ben kivasaroljak a norvegot a Citybol.zsuninnyo írta:
Nekem ez meg mindig tetszik. Totalisan keptelen tervezni, ebbol is latszik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem tudom, nekem full katyvasz volt ez, nem tudtam kiigazodni a híreken. Ha ki tudnak hátrálni az üzletből, tuti megteszik, ez a semmi teljesítmény nem kell az Atma.nak ennyi pénzért. Imádnám, ha menne vissza katalóniába. Már az se volt semmi, amikor csinálta a Pique cége féle videót, aztán egy évre rá mégis ment. Most vissza, oda nyalt, aztán repetázna a katalánokból is. Funny lennegutihaz14 írta: tényleg a barca még visszakapja grizest ha nem akarja az atma megvenni, idei éve alapján nem is lepődnék meg ha visszaküldenék a katalánokhoz. tm szerint csak opció van grizesre, semmi kötelező vétel

De a fizuja akkor is magas a franciáknak, szerintem azt a pénzt nem akarja ennyi teljesítményért fizetni a Tiko.cart írta: Valami olyan hírt láttam hogy Moratára cserélnek Griezmant a Barcaval gondom ha Lewa mégse jönne össze valami miatt
![]()
Valami olyan hírt láttam hogy Moratára cserélnek Griezmant a Barcaval gondom ha Lewa mégse jönne össze valami miatt

tényleg a barca még visszakapja grizest ha nem akarja az atma megvenni, idei éve alapján nem is lepődnék meg ha visszaküldenék a katalánokhoz. tm szerint csak opció van grizesre, semmi kötelező vétel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Meglepne, ha lenne rá pénzük. Mármint a Barcának. Eleve olyan hírek is jöttek, hogy nem tartanák meg Griezmannt se, az is nagy pofon lenne a katalánok költségvetésének. Bár azt nem tudom ez lehetséges-e, amikor visszamnet a francia olyan hírek jöttek, hogy kötelező vásárlási opciójuk van 2 szezonon belül.h3x0r írta:Meglepne, ha elengednék. Főleg, hogy Suarez szerződése is lejár. Vele se hiszem, hogy hosszabbítanak, gyenge szezonja volt.Ladislao Suarez írta: Laportának a legnagyobb álma az lenne, hogy Joaõ Félixet a Barcába vigye.
- h3x0r
Meglepne, ha elengednék. Főleg, hogy Suarez szerződése is lejár. Vele se hiszem, hogy hosszabbítanak, gyenge szezonja volt.Ladislao Suarez írta: Laportának a legnagyobb álma az lenne, hogy Joaõ Félixet a Barcába vigye.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Haaland és Lewa mellé?Ladislao Suarez írta: Laportának a legnagyobb álma az lenne, hogy Joaõ Félixet a Barcába vigye.

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Laportának a legnagyobb álma az lenne, hogy Joaõ Félixet a Barcába vigye.
- h3x0r
Nem ertek egyet. Lewa fel evvel fiatalabb, mint Karim. Ket, de talan harom evig meg egy boven hasznalhato jatekos. Ha felepitenek kore egy csapatot, siman fosni fogja a golokat, foleg a spanyol bajnoksagban. Nehez elkepzelni, hogy jovore ne lennenek ott a seggunkben. Kicsit ugyan sok tamadojuk van mar most is, de hulyek lennenek nem leigazolni Lewat. Nyilvan hosszu tavon nem megoldas, de ok abban gondolkodnak, hogy 25-ben kivasaroljak a norvegot a Citybol.zsuninnyo írta:Nekem ez meg mindig tetszik. Totalisan keptelen tervezni, ebbol is latszik.halamadrid írta: Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.
Én szurkolok nekik. Jöjjenek minél többen a nyolcvanas évekből.
hogy örülhet auba hogy a nyakára hozzák lewát
valamelyik univerzumban:

Nekem ez meg mindig tetszik. Totalisan keptelen tervezni, ebbol is latszik.halamadrid írta: Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Modric is elvan...halamadrid írta: Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
spanyolok ?
fati, pedri es gavi.
elobbi ketto hosszu tavon alapember lehetne, en gaviban is tobbet latok, mint itt a tobbseg, de a masik ketto ala helyezem egy fokkal.
garcia, alba, nico es ferran jok a padra.
kb ennyi eleg is.
fati, pedri es gavi.
elobbi ketto hosszu tavon alapember lehetne, en gaviban is tobbet latok, mint itt a tobbseg, de a masik ketto ala helyezem egy fokkal.
garcia, alba, nico es ferran jok a padra.
kb ennyi eleg is.

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
EL-ben is voltunk idénPad'em írta: Pedig a 70% spanyol és katalán most is kijön a kezdőben kb egy TS, Alba, Eric, Piqué, Araujo, Busquets, Gavi, Pedri, Ferran, Auba, Dembele sornál. Még beesik egy Morata előre Dembi helyett, aztán meg is van a kvóta![]()

Még az is kicsit megnyugtató, hogy amint volt rá lehetőség kikerült a kezdőből Jutgla, Abde meg a többi beugrós fiatal. Ha tényleg ennyire a "hazai" nyomatás lenne a cél, akkor szerintem játszatták volna őket ezerrel.
- Pad'em
Igen tehát a spanyol vagy LaMasiás kritériába beleillik a nagyjuk.Nika91127 írta:TS:GladbachPad'em írta:
Pedig a 70% spanyol és katalán most is kijön a kezdőben kb egy TS, Alba, Eric, Piqué, Araujo, Busquets, Gavi, Pedri, Ferran, Auba, Dembele sornál. Még beesik egy Morata előre Dembi helyett, aztán meg is van a kvóta![]()
Alba: kirúgták, a Valenciában lett vki
EricG: Cityben volt 17 évesen
Piqué: szintén, csak MU
Alves: sevilla felfedezett
Busi: maga a LaMasia
Töpreforgók: Lamasia
Pedrit 16 évesen igazoltak a LasPalmastól
Ferran: Valencia
Auba: Milan
Dembele: Rennes
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
TS:GladbachPad'em írta:Pedig a 70% spanyol és katalán most is kijön a kezdőben kb egy TS, Alba, Eric, Piqué, Araujo, Busquets, Gavi, Pedri, Ferran, Auba, Dembele sornál. Még beesik egy Morata előre Dembi helyett, aztán meg is van a kvótadavi10 írta:
Ez egy nagyon szép elgondolás, csak Bilbao-i felfogáshoz Bilbao-i eredmények társulnak.
1x bejött egy aranygeneráció, nem lehet ennyire hülye sem Laporta sem Xavi, hogy azt várja, hogy ezzel majd versenyképes csapatot építünk a BL-be.
Nekem ez túl nagy baromságnak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, már csak azért is, mert akik után megyünk azok se aranyvérű spanyolok (Christensen, Kessie, Lewa, Raphinha, Haaland sem volt az, stb.)
Meg ha tényleg ennyire nemzetsznobok lennének, akkor végigtolta volna a tavaszt Traore Dembele helyén.![]()
Alba: kirúgták, a Valenciában lett vki
EricG: Cityben volt 17 évesen
Piqué: szintén, csak MU
Alves: sevilla felfedezett
Busi: maga a LaMasia
Töpreforgók: Lamasia
Pedrit 16 évesen igazoltak a LasPalmastól
Ferran: Valencia
Auba: Milan
Dembele: Rennes