Ez mi a jóisten amúgy?Realista24 írta: Azt írják, holnap lesz Mbappe nap.
120 milliós aláírási pénzről írnak.
75% image rights.
Kicsit túlzottnak tűnik, ha igaz.

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 16., hétfő 21:45
Ez mi a jóisten amúgy?Realista24 írta: Azt írják, holnap lesz Mbappe nap.
75% image rights.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 16., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 16., hétfő 21:19
Ez a Félix mindig fordítva ül a lovon, egy hete írták, hogy kiküldtük az ajánlatot Cebának.Realista24 írta:Real Madrid have not offered any renewal offers to Ceballos and Asensio yet. @jfelixdiazJim írta:
látszik ki az igazi madridista![]()
meddig hosszabítottunk vele?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 16., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 16., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 16., hétfő 20:53
Muszáj jönnie.Különben miért nem hosszabbított eddig?Realista24 írta: Azt írják, holnap lesz Mbappe nap.
75% image rights.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 16., hétfő 20:53
Jaja, nagyon pörög a tictac. Még very reliable Fabrizio is azt írja, hogy meglesz a héten a döntés.Realista24 írta: Azt írják, holnap lesz Mbappe nap.
75% image rights.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 16., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 16., hétfő 20:33
jöttök itt az álhíreitekkelRealista24 írta: Real Madrid have not offered any renewal offers to Ceballos and Asensio yet. @jfelixdiaz
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 16., hétfő 20:29
Igen kigombolt gallérral azért jobban néz ki. Mondjuk nekem az idei sem jön be de végül megszoktam.h3x0r írta: Instan van egy kep, amin ki van gombolva, ugy azert mar nem olyan veszes az uj mez.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 16., hétfő 20:21
Realista24 írta:Real Madrid have not offered any renewal offers to Ceballos and Asensio yet. @jfelixdiazJim írta:
látszik ki az igazi madridista![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 16., hétfő 20:18
Real Madrid have not offered any renewal offers to Ceballos and Asensio yet. @jfelixdiazJim írta:látszik ki az igazi madridistaPad'em írta: Ezzel párhuzamban Ceballos meg nem reagált még elvileg a hosszabbítási ajánlatunkra. Asensio se, Nacho rögtön rábólintott.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 16., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 16., hétfő 17:39
Ráadásul Remy írásképtelen.halamadrid írta:Ohh, eszembe sem jutott, hogy belenézzek. Pedig mindig igyekszem elkerülni a vótmákat.Halfkey írta:
Igen, vannak más topikok is(Utazás Madridba)
De sztem nem gond amúgy, inkább legyen vmi 2x mint 0x.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 16., hétfő 16:59
Ohh, eszembe sem jutott, hogy belenézzek. Pedig mindig igyekszem elkerülni a vótmákat.Halfkey írta:Igen, vannak más topikok ishalamadrid írta:
Direkt megnéztem, hogy írta-e valaki a "kommentáld a híreket"-ben és nem, de szerintem Remy sem írta, hogy előrébb hozták, csak, hogy ellenük játszunk. De bocs ha rosszul tudom.(Utazás Madridba)
De sztem nem gond amúgy, inkább legyen vmi 2x mint 0x.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 16., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 16., hétfő 16:48
Igen, vannak más topikok ishalamadrid írta:Direkt megnéztem, hogy írta-e valaki a "kommentáld a híreket"-ben és nem, de szerintem Remy sem írta, hogy előrébb hozták, csak, hogy ellenük játszunk. De bocs ha rosszul tudom.Pad'em írta:
Jóreggelt, már Remy ki lett téve miatta![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 16., hétfő 16:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 16., hétfő 16:26
Direkt megnéztem, hogy írta-e valaki a "kommentáld a híreket"-ben és nem, de szerintem Remy sem írta, hogy előrébb hozták, csak, hogy ellenük játszunk. De bocs ha rosszul tudom.Pad'em írta:Jóreggelt, már Remy ki lett téve miattahalamadrid írta: Pénteken este 9-től lesz a Betis elleni meccs. Eredetileg szombaton vagy vasárnap lett volna.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 16., hétfő 15:54
hehetheoriginal írta:most jottem, hányni voltam, mi az issue pöcsök?p.csabi1 írta: Pfffuuuu az a gallér valami kegyetlen.
Főleg így csíkosan.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem