CR - 8 gól
Ibra - 7 gól
Meg lesz az a 15 gól

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. november 5., kedd 22:52
olvasd el a kommentet. az egy "mi lett volna, ha..." táblázat, még a forduló előttről származó gondolattal.___Samy___ írta:ma nyertekKobenhavn 1 pont
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 22:50
ma nyertekKobenhavn 1 pont
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. november 5., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 5., kedd 18:40
h3x0r írta:Ha mar sport1, nekem ez az egyik kedvenc jelenetem toluk. Ez meg a masik
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 18:36
ÚRISTEN!!! Ilyen van? Ezt hogy? Szakértők.. oké... azok... azért ez már a vég, ettől nincs lejjebb.h3x0r írta:Ha mar sport1, nekem ez az egyik kedvenc jelenetem toluk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:35
És a legszebb az egészben az, hogy ezek után keresek a neten egy SkySports-közvetítést (de lehet akármelyik más brit csatorna is), ahol Gary Neville-ek meg mindenféle vb- és BL-győztes emberkék szakértenek, minden meccs előtt, közben és után olyan elemzéseket tolnak le, hogy csak nézek.ziro4vr írta:Elképesztően jól kiválogatták az összes frusztrált, peremre került emberkét aki kiélheti magát szabályozatlanul végre..bár elhiszem, hogy mikor 30 percet kell beszélni egy mtk-siófok meccsről, utána nehéz eltalálni egy nemzetközileg ismert játékos árát vagy posztját. Hajdú normálisabb viszonylag, de őt meg nem hagyják beszélni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 5., kedd 18:32
Elképesztően jól kiválogatták az összes frusztrált, peremre került emberkét aki kiélheti magát szabályozatlanul végre..bár elhiszem, hogy mikor 30 percet kell beszélni egy mtk-siófok meccsről, utána nehéz eltalálni egy nemzetközileg ismert játékos árát vagy posztját. Hajdú normálisabb viszonylag, de őt meg nem hagyják beszélni.GT37 írta:Lesz az 130 milliós isziro4vr írta:"kíváncsi" vagyok ki lesz a sporttv mai "szakértője", puhl alap ő kell oda mint igazi szakember, egy vincze otto-hegyi párost képzelek el, bár az olaszok miatt várhidi kapitány is befigyelhet. mágnestáblás elemzést akarok, amin bale-t a 100 millióst balra rakják, mert hogy jobboson nem tud játszaniÉs tuti berakják balhátvédnek
![]()
Aztán arról vitáznak majd, hogy ki a jobb, Marcelo vagy Bale
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 5., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:25
Lesz az 130 milliós isziro4vr írta:"kíváncsi" vagyok ki lesz a sporttv mai "szakértője", puhl alap ő kell oda mint igazi szakember, egy vincze otto-hegyi párost képzelek el, bár az olaszok miatt várhidi kapitány is befigyelhet. mágnestáblás elemzést akarok, amin bale-t a 100 millióst balra rakják, mert hogy jobboson nem tud játszani
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 5., kedd 18:23
egy jó mu meccs hmm'shutterisland írta: nézettségben valószínűleg ez nem fog annyira kitűnni, mert a juventus-real az juventus-real így is, de én például a sociedad-mu-t fogom nézni.
[/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 17:18
Griezmannról kérek majd egy értékelést'shutterisland írta:
de én például a sociedad-mu-t fogom nézni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 17:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 16:22
Amúgy igen... pont ezen gondolkodtam, hogy szerencsétleneknek jönniük kell, mert kiesnek, de ha egyszer is fennmarad +1-2 emberük, akkor a 2 villám úgy lecsap, hogy azt sem fogják tudni, hogy mi történt.R.M.C.F írta: azért a juvénak is vigyáznia kell,ésszel kell jönni,mert könnyen beleszaladhatnak egy cr,dm,bale futóba.....és ott Usain Bolt is elpityeredne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 24., csütörtök 20:33
A Sport TV-ről mindent elmond, hogy ilyen alakokat alkalmaznak...Gyurkának sitten kellene ülni, nem a tv-ben. A szakmai hozzáértése meg...Mezeyt akarja kapitánynakTBone írta:jók ezek a szakértők a sport1-en: bognár gyuri ilyet tol: allegri megdicsérte kaká-t a meccs után, büszke volt rá, hogy alárendelte magát a csapatnak. NEM IS CSERÉLTE LE!
lekgözelebb nézd végig a meccset azért
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 24., csütörtök 20:12
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem