Kis Marcelo a legjobb a promo kepeken.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 16., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 16., hétfő 10:27
Nem kellett volna ra semmi csikozas, ha mar gallerban gondolkodik a gagyidas, akkor annak is sima fehernek kellett volna lennie, btw jobb lenne atallni Nike-ra.Halfkey írta: Iker meg RC menõ![]()
Amúgy sztem ha gallér kicsit más formájú lenne, már fasza lenne.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 16., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 16., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 16., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 16., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 16., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. május 16., hétfő 10:05
Azt a gallért egy apácazárda ihlette vagy mi a tököm?flori írta: Hú de rossz.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 16., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 16., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 16., hétfő 9:49
Csak akkor leszek ideges, ha aláír a Citybe.Yazid írta: ha hosszabbít itt az egész fórum harakirit végez az biztos, en nem en mar leszarom![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 16., hétfő 9:42
Céronáldó is mit adott le? Még mindig a hátán vitte azt a hulladék MU-t.hehetheoriginal írta:
imadom, hogy neked csak ember ember, husdarab, husdarab, mint valami kinai munkaadónak![]()
![]()
![]()
nyilvan azonos fizikummal es tulajdonsagokkal rendelkeznek.
nem is ertem pl ceronaldo hogy adta le ennyire akkor, regen egesz gyors volt...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 16., hétfő 9:14
imadom, hogy neked csak ember ember, husdarab, husdarab, mint valami kinai munkaadónakSüti írta:Ezt azért beszéld meg Benzemával meg Modriccal is.hehetheoriginal írta:
En csak kirohogom, nyilvan szepen meglesz o magaban, nem lesznek gondjai, nem pont tolem fog elszontyolodni, de 23 eves, fizikalisan egy jo 5-6 ev van benne ezen a szinten, ha nem serul le sulyosan, szoval kesobb mar ideje sem lesz tul sok![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 16., hétfő 9:12
Ezt azért beszéld meg Benzemával meg Modriccal is.hehetheoriginal írta:En csak kirohogom, nyilvan szepen meglesz o magaban, nem lesznek gondjai, nem pont tolem fog elszontyolodni, de 23 eves, fizikalisan egy jo 5-6 ev van benne ezen a szinten, ha nem serul le sulyosan, szoval kesobb mar ideje sem lesz tul sokYazid írta: ha hosszabbít itt az egész fórum harakirit végez az biztos, en nem en mar leszarom![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 16., hétfő 9:12
Szerintem is nyilvánvaló. Próbálták valahogy a hírekben tartani a dolgot, de tavaly elmondta hogy menne, a sejk nem engedte, már ott el is dőlt a történet.Kerlon írta: Romano szerint jol allunk es tovabbra is amondo vagyok, hogy ez tavaly eldőlt, csak velunk egyezkedik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 16., hétfő 8:44
En csak kirohogom, nyilvan szepen meglesz o magaban, nem lesznek gondjai, nem pont tolem fog elszontyolodni, de 23 eves, fizikalisan egy jo 5-6 ev van benne ezen a szinten, ha nem serul le sulyosan, szoval kesobb mar ideje sem lesz tul sokYazid írta: ha hosszabbít itt az egész fórum harakirit végez az biztos, en nem en mar leszarom![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 16., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 16., hétfő 7:34
Én nem. Továbbra is azt mondom, hogy nekünk ez win-win szitu. Képességekre ide való, kell, mint egy falat kenyér, biztosan szintet lépne a csapat vele.Yazid írta: ha hosszabbít itt az egész fórum harakirit végez az biztos, en nem en mar leszarom![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. május 16., hétfő 6:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 16., hétfő 6:08
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem