Anulu bammeg, lottószámok? Mitiszol?realbeckham írta:realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 29., vasárnap 0:26
Anulu bammeg, lottószámok? Mitiszol?realbeckham írta:realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 29., vasárnap 0:25
Már most kisebb legenda.dortev írta: Ebből a srácból legenda lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 29., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. május 29., vasárnap 0:22
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 29., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 29., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 29., vasárnap 0:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 29., vasárnap 0:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 29., vasárnap 0:04
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 28., szombat 22:58
realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 20:23
Ja, de egy Dösamppalhehetheoriginal írta:Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 22., vasárnap 20:14
Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 19:59
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 22., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 15., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 15., vasárnap 11:08
Nem vagy a bogyombenkiserik írta:Úgy látom megint a begyedben vagyok valami miattRealista24 írta:
Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!
https://www.realmadrid.com/futbol/plant ... ra-junior-Ezt nagyon sajnálom
![]()
Ad1: azt hittem tegnap lezártuk a témát, tévedtem
Ad2: azt hittem egy Real Madrid fórumon örülünk egy játékosunk sikereinek, nem kisebbítjük őket
Ad3: azt hittem konzekvens ember vagyEzek bizony a TM egyedi számítási módszereinek a számai...Realista24 írta: Számokban:
Most Goals in Real Madrid's history:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Most Assists in Real Madrid's history:
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Kérlek ezt ne vedd kötekedésnek. Nem annak szánom, csak igazságtalan, hogy az egyik esetben lehet hivatkozni a TM számaira a másik esetben nem. Meg kellene határozni, hogy össznépileg elfogadjuk a TM számait vagy nem és ahhoz tartanunk magunkat. A világon szinte mindenki azt használja, mert gyors, egyben van és kereshető, így általában a hírekben, tweetekben is ezek az adatok lesznek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 15., vasárnap 9:23
Úgy látom megint a begyedben vagyok valami miattRealista24 írta:Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!kiserik írta:
A Transfermarkt már a 13-as szezonban is így számolt. Nem fogom vegignyalazni, hogy Bale-t felrúgták e a 16oson belül vagy nem. Ebben a rendszerben 20/20, a másikban sem hiszem, hogy valaki hozta ezeket a számokat.
https://www.realmadrid.com/futbol/plant ... ra-junior-
Ezek bizony a TM egyedi számítási módszereinek a számai...Realista24 írta: Számokban:
Most Goals in Real Madrid's history:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Most Assists in Real Madrid's history:
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 15., vasárnap 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 15., vasárnap 7:36
Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!kiserik írta:A Transfermarkt már a 13-as szezonban is így számolt. Nem fogom vegignyalazni, hogy Bale-t felrúgták e a 16oson belül vagy nem. Ebben a rendszerben 20/20, a másikban sem hiszem, hogy valaki hozta ezeket a számokat.Realista24 írta:
Vininek sincs 20 gólpassza, azt csak azért írják, mert a kiharcolt bünetőt is neki adják gólpasszként.
21 gólja van és 16 gólpassza.
Nettó 10et meg egy jó szezonra nem szabad adni. Pláne, hogy elmondta, a pénz nem érdekli, csak az, hogy a Realban legyen.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 14., szombat 22:25
Akkor lehet veled jobban járnánk, mint Bélánkkal, vagy Joviccsalikelemen5 írta: Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem