“Hazard’s plan is very clear, he wants to show his quality next season”.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 14., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. május 14., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 14., szombat 12:15
Ezert szurkoltam nagyon nekik, hogy bent maradjanak, az egyetlen olyan lehetosegnek latom, aminek lehet valosagalapja. En nagyom csipem a belgat, de nem tudok mar hinni benne igazan. Egy topkozeli Hazard most is huzoember lenne pedig.Realista24 írta: #RealMadrid has been in contact with #Newcastle for #Hazard. The Belgian wants to continue but the club prefers to get rid of the player's salary.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 14., szombat 11:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 14., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 14., szombat 1:55
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 13., péntek 21:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 13., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 13., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 13., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 13., péntek 20:04
Ezt ki osztotta meg az újságíróval a pszichológusa?Pad'em írta: Na azt írják, hogy mentálisan teljesen felszabadult így, hogy eltávolították a bokájából a cuccost, a Cadiz ellen játszani fog és odabasz![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. május 13., péntek 19:48
A semmirekellő bélában legalább volt pár jó szezon, mr discomfort meg elröhög a kispadon. Óriási melléfogás az emberünk, 22-23 év alatt nem sok ilyen ótvarfos igazolásunk volt. Már mint ha azt nézzük mekkora potenciál volt benne és mit sikerült kihozni belőle.hehetheoriginal írta: Hosszu ideje mondom amugy, csak itt senki se elsportolo aztan nem ertitek meg![]()
Azt hiszitek lustageci meg semmirekello, mint bela
Akkor van az embernek onbizalma, ha full elhiszi es kepes megcsinalni a testevel, amit a fejevel kigondol.
En siman elhiszem, hogy folyamatos diszkomfort es szar volt egyik mutetbol a masikba, egyik serulesbol a masikba, rehab soran is az izomzat nem birja mindig, kisebb nagyobb huzodasok, van olyan erzekeny a csucsra huzott szervezet, hogy belenyulnak kintrol es felborul az egesz, utana csak a kuzdes van, vagy mindent kitisztito es megoldo mutet kell vagy el kell telnie elsportban is 1-2 evnek, mire visszanyeri az ember a format, ha nyilvan nem serul le ujra es ujra.
Szoval ertem en, hogy azt latod, hogy hambit eszik hambival, de van az az alkat, hogy ha nincs folyamatosan a versenysulyanal, mert a serulesek miatt nem idealis a terheles, amit gyerekkora ota megszokott es felepitett, akkor jon fel gyorsan par plusz kilo, akarmennyire is ugyel a kajara.
Szoval az egesz lenyege, hogy fuckyouall, hazi my man, jovore nagyon bolond lesz bapival meg bencivel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 19:15
Ó, h parkolna melléd 2 román este a szálkába teeehehetheoriginal írta: Ne karogjal nem erdekelsz teeeee![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 13., péntek 18:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 18:20
Függetlenül attól, hogy az eleje telj. igaz, ahhoz, hogy játsszon jobbnak és hasznosabbnak kéne lennie, mint Vinyó. Ezt már nem nézem ki belőle. Vinyónak 50 meccsen 4000+ perce van, 21 gól, 20 gp és annyit, fut, mint a disznó..hehetheoriginal írta: Hosszu ideje mondom amugy, csak itt senki se elsportolo aztan nem ertitek meg![]()
Azt hiszitek lustageci meg semmirekello, mint bela
Akkor van az embernek onbizalma, ha full elhiszi es kepes megcsinalni a testevel, amit a fejevel kigondol.
En siman elhiszem, hogy folyamatos diszkomfort es szar volt egyik mutetbol a masikba, egyik serulesbol a masikba, rehab soran is az izomzat nem birja mindig, kisebb nagyobb huzodasok, van olyan erzekeny a csucsra huzott szervezet, hogy belenyulnak kintrol es felborul az egesz, utana csak a kuzdes van, vagy mindent kitisztito es megoldo mutet kell vagy el kell telnie elsportban is 1-2 evnek, mire visszanyeri az ember a format, ha nyilvan nem serul le ujra es ujra.
Szoval ertem en, hogy azt latod, hogy hambit eszik hambival, de van az az alkat, hogy ha nincs folyamatosan a versenysulyanal, mert a serulesek miatt nem idealis a terheles, amit gyerekkora ota megszokott es felepitett, akkor jon fel gyorsan par plusz kilo, akarmennyire is ugyel a kajara.
Szoval az egesz lenyege, hogy fuckyouall, hazi my man, jovore nagyon bolond lesz bapival meg bencivel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 13., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 16:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 11., szerda 21:53
Isten mentsen, h kivegyem Vinyót és Hazárdnak adnám a balost (baszki, ha tavaly tudom, h ezt idén leíromkiserik írta: De minek toljon le egyáltalán 3 meccset? Egyszerűen nem fér be. Nem tud adni semmi pluszt a csapatnak. Az itt töltött 3 éve alatt egyszer sem tudott. Keresztbe szaladni a félpályán meg forogni egyhelyben Asensio is tud. De persze Hazard védekezni nem fog, futni nem fog, szélre kevés, előre kevés, miatta variálljuk át a hadrendet, hátha.
*Nagyon jól rávilágított Babinho a lényegre. Hazard legjobb szezonjában hozott 21/17-es statot úgy, hogy ő volt a csapat alfája és omegája, tizenegyeslövője, stb. Vini most jár 19/18-nál úgy, hogy nálunk Karim a csapat alfája és omegája. Hazard 28 volt, Vini 21...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 11., szerda 16:18
De minek toljon le egyáltalán 3 meccset? Egyszerűen nem fér be. Nem tud adni semmi pluszt a csapatnak. Az itt töltött 3 éve alatt egyszer sem tudott. Keresztbe szaladni a félpályán meg forogni egyhelyben Asensio is tud. De persze Hazard védekezni nem fog, futni nem fog, szélre kevés, előre kevés, miatta variálljuk át a hadrendet, hátha.raul 4 ever írta:Este is írtam, h vagy legyen visszavéve súlyosan a fizujából, vagy köszönjük meg az együtt töltött táppénzes napokat. Többet keres, mint Vini, Rodry, Ase meg Fede együtt (évi 10, 7, 6, 4 amit most találtam), nem tudom elképzelni, hogy lesz még 3000+ perces szezonja.Babinho írta: Az a büdös nagy helyzet hogy lassan Vinicius 21 évesen hozza Hazard legjobb szezonjának számait (18-19)…amitől persze még most el van kicsit maradva, de hol van még Vini legjobb szezonja…*
Letol 3 meccset, aztán a túlsúlya miatt megint befosik a bokája, vagy az izmai nem bírják majd, hogy megint futkosni kezdett..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 11., szerda 15:33
Este is írtam, h vagy legyen visszavéve súlyosan a fizujából, vagy köszönjük meg az együtt töltött táppénzes napokat. Többet keres, mint Vini, Rodry, Ase meg Fede együtt (évi 10, 7, 6, 4 amit most találtam), nem tudom elképzelni, hogy lesz még 3000+ perces szezonja.Babinho írta: Az a büdös nagy helyzet hogy lassan Vinicius 21 évesen hozza Hazard legjobb szezonjának számait (18-19)…amitől persze még most el van kicsit maradva, de hol van még Vini legjobb szezonja…*
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem