HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 19:41
Casillas; Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Modric; Bale, Cristiano y Benzema.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. november 5., kedd 17:19
Ez komoly??Florentino Perez a Real Madrid elnöke mindenképpen értékesíteni szeretné a stadion nevét, korábban felvetődött az Audi neve és most legújabban a Microsoft tulajdonosa Bill Gates jelentkezett be a stadion nevére. A Real Madrid drukkerként számon tartott Bill Gates szerint elég lenne a stadion nevét kissé átalakítani, így az új elnevezés lehetne Santiago Bernabéu Microsoft.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 15:48
Ja igen,az volt az,csak többre emlékeztem...köszönöm.Lehet keversz valamit
Nápolyban volt egy 2-1es vereségük.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 5., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 15:33
Várjatok már,akkor hol kaptak ki olyan csúnyán a BL-be...vagy keverem???Otthon eddig egy meccsük volt, ahol simán lenyomták 3-0-ra a Marseille-t.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 15:17
Viszont baromi gólszegények a meccseik... Eltekintve ettől a pénteki hatosuktól elég sok 1 gólos meccsük volt.DavieS írta:Gündogan nincsen már jó pár hete, az elején még meglátszott a játékukon, de mostanra már nem, jó a focijuk is aránylag és az eredmények is jönnek, szóval nincs ott semmi gáz.morientes írta:de nekem az tünik fel,mintha idén nem lennének annyira kiegyensúlyozottak,mint tavaly.
és ha még visszatér a töröknémet pláne nem lesz
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 5., kedd 15:11
Gündogan nincsen már jó pár hete, az elején még meglátszott a játékukon, de mostanra már nem, jó a focijuk is aránylag és az eredmények is jönnek, szóval nincs ott semmi gáz.morientes írta:de nekem az tünik fel,mintha idén nem lennének annyira kiegyensúlyozottak,mint tavaly.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 5., kedd 15:06
Otthon eddig egy meccsük volt, ahol simán lenyomták 3-0-ra a Marseille-t.mintha idén nem lennének annyira kiegyensúlyozottak,mint tavaly...már ami a bl-t illeti.A bajnokságban nem tudom hogy állnak...de kikapnak otthon a BL-be,majd londonban visszacsapnak...nemtom na
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 14:38
Igen,és torinoba jön a "Hard Talk"A legszebb az, hogy rendkívül kreatívan aBale-Benzema-Ronaldo felállást már csak BBC-ként emlegetik.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 14:24
Inkább mint hogy hüvelygomba reklám legyenTBone írta:a marca címlapjának jobb alsó sarkában levő hirdetést ajánlom mindenki figyelmébe azért
Csak a szokásos...morientes írta:Ez az NSO megint...komolyan mondom,nem szoktam olvasni de ez röhej.....![]()
Mi az hogy "szokás szerint vitatjuk..."Vagy hogy "Benzema ideális cserecsatár..."Meg hogy a barcelonanal nincs "formahanyatlás,csak épp "szürkébbek.."
![]()
Csak azért nem rakták a katalánokat az 1. helyre,mert az már a pofátlanság teteje lett volna...de hogy sokáig gondolkodtak rajta,hogy tán mégis oda kellene rakni őket,abban majdnem biztos vagyok...
Az nagyon nagyGT37 írta:A legszebb az, hogy rendkívül kreatívan a Bale-Benzema-Ronaldo felállást már csak BBC-ként emlegetik.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. november 5., kedd 14:15
Szerintem nem változtak az erőviszonyok tavalyhoz képest a két német továbbra is topon van ha gündogan felépül még jobbak lehetnek. Angolok tavalyihoz képest mindenképp erősödtek, spanyolhonban is erősödésre számítok.ikarus93 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... al-2292807
Mit szóltok a listához?
Szerintem nagyon reálisan vannak mutatva az erőviszonyok, habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot, de mondjuk a BVB is most nagyon elkapta a fonalat.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. november 5., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 13:42
A legszebb az, hogy rendkívül kreatívan a Bale-Benzema-Ronaldo felállást már csak BBC-ként emlegetik.El Unico írta:Láttátok már a Marca címlapját? Szerintem baromi jó lett![]()
http://www.marca.com/multimedia/primera ... /1105.html
Valami olyasmit is olvastam,hogy ma lesz Cristiano 100. BL meccse. Igaz ez?
Egész jó kis power ranking.ikarus93 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... al-2292807
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 5., kedd 12:11
OFF:
Töröld a gyorsító tárat a böngészőbe, és jó lesz
Köszönöm!vagy Ctrl + F5... Nálam az is elég volt. Amúgy OFF topicban volt téma, ha jól rémlik.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 5., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 12:06
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. november 5., kedd 11:59
OFF:teszler írta:Ne haragúdjatok, hogy ide írom, itt sokan megfordulnak és amúgy sem tudom hova kellene.
Mitől változott meg nekem a fórum egyik pillanatról a másikra?
http://oi43.tinypic.com/169l0u0.jpg
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 5., kedd 11:54
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem