Tommy Vercetti, let’s gosebydani írta:Rip Ray Liotta
Tul sok filmjet nem lattam egyebkent, de a Goodfellas az a legfelso polcrol valo, ott imadtam.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 26., csütörtök 19:27
Tommy Vercetti, let’s gosebydani írta:Rip Ray Liotta
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 26., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 25., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 24., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 24., kedd 14:07

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 24., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 24., kedd 0:33
nekem is nagyon bejött, de sajnos nem moziban láttam.Faust írta: Hat ez a Northman gecijo lett.Lehetne rovidebb de a hangulaz visz mindent, moziban nezos.

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 22., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: géza » 2022. május 19., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 13., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 13., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 13., péntek 13:33
Megkerdeztem lany ismerosomet, akinek meg a kutyaja neve is marvel, hogy mi a zsak faszt lat ezekben a filmekben, es a latvanyt es a mesét emelte ki, a gyermeki lelkeket gondozza ez az egesz tema. Van akinek tul gyermeteg es gagyi, de van a jokora reteg (ertsd elbutitott gyokketto felanalfabeta gyurcsanyorbanban edzodottFaust írta:Hogyne lenne eleg, hat rofogve rohannak az emberek a huszonnyolcadik marvel filmre is.realbeckham írta: Hat srácok nem tudom. Remy tokeletesen irtad a filmet a középszerrel. A baj az, hogy maga a latvany a mai szemnek mar nem lesz eleg. Itt villantani kellene mást is.
Megnézzük majd. Örülnék ha megkovethetnem magam, mert abban a vilagban nagyon sok lehet, ha kreativ akarna lenni az ember. Sokat nem várok tőle.![]()
Szerintem ha sztoriban valami kicsit komplexebbet leraknak (ami nem jellemzo Cameronra, viszont mivel egyutt forgott az osszes folytatas, velhetoen szerteagazobb lesz a cucc), siman jo lehet. A vilag es a mufaj boven ad keretet a nagysagra. Vizualban pedig nagyon eros lesz, az elso is brutalis volt, forradalmi is volt, csak a 3D film (egyebkent szvsz szerencsere) nem aratott akkora kozonsegsikert, mint amire szamitottak, ezert nem nagyon csiszoltak tovabb a technikat. En nem varok sokat, barmi mast epekedve varnek Camerontol, de minimum mozielmenykent szerintem nagyon eros lesz. Persze a vonaton telefonon nezve aligha.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 13., péntek 13:21
Hogyne lenne eleg, hat rofogve rohannak az emberek a huszonnyolcadik marvel filmre is.realbeckham írta: Hat srácok nem tudom. Remy tokeletesen irtad a filmet a középszerrel. A baj az, hogy maga a latvany a mai szemnek mar nem lesz eleg. Itt villantani kellene mást is.
Megnézzük majd. Örülnék ha megkovethetnem magam, mert abban a vilagban nagyon sok lehet, ha kreativ akarna lenni az ember. Sokat nem várok tőle.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 13., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 13., péntek 12:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 13., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 13., péntek 11:57
Borzasztó trailer. Nagyon hozni akarta ezt a keveset mutatunk, meg zen allapot van. Egy Enya szamot berakhattak volna alá. Kínosan ereztem kozbe magam.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 12., csütörtök 20:52

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 12., csütörtök 17:14
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem