Varning magadnak, vagy 1 hétig csak réj hozzászólásaid olvashatod.Realista24 írta: Vallejo hypevonat azért keményet megy, nálunk meg topicja sincs![]()
Jövőre kap, ha marad, addig a legendák közé írhattok róla![]()

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 13., péntek 17:07
Varning magadnak, vagy 1 hétig csak réj hozzászólásaid olvashatod.Realista24 írta: Vallejo hypevonat azért keményet megy, nálunk meg topicja sincs![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 13., péntek 15:08
tegnap skandalta is a nevet a bernabeuRealista24 írta: Vallejo hypevonat azért keményet megy, nálunk meg topicja sincs![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 14:45
Telj. jogos. Az egész szezonban ahol szükségünk lett volna valami másra mint amiből lehetett főzni, az: jh meg jobbszélső, meg egy rendes cserecsatár Benz mögé.Steve írta:Jimbo!Jim írta:
játszott már korábban is![]()
amúgy nyilván nem lesz mindegyikből első osztályú játékos, a jobbakat nem hozza fel mostanában Carlo![]()
Kiket nem hoz fel az a Carlo? Kik hiányoztak a szezon során a Castillaból, akik mégnagyobb pontaránnyal és előbb nyertek volna bajnokságot, vagy mondjuk akik miatt oda-vissza vertük volna a milliárdokat elbaszó olajosokat?!![]()
Azt hittem idénre szünetel egy kicsit a carlo lemez és csak jövőre az első vereség után “zavarnánk el”.![]()
![]()
Szóljatok ha lemaradtam, nehogy kimaradjak a carlozásból.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 13., péntek 14:00
ez most nem elsősorban kritika voltSteve írta: Jimbo!
Kiket nem hoz fel az a Carlo? Kik hiányoztak a szezon során a Castillaból, akik mégnagyobb pontaránnyal és előbb nyertek volna bajnokságot, vagy mondjuk akik miatt oda-vissza vertük volna a milliárdokat elbaszó olajosokat?!![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 13., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 13., péntek 13:30
Nem volt azert annyira rossz, remelem kap meg lehetoseget, hogy lassuk elesben, mit tud.tubatibi írta: Azt a Peter gyereket megnézném több meccsen jobb oldalt.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 13., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 13., péntek 13:13
Jimbo!Jim írta:játszott már korábban isHalfkey írta: Nyilván első meccse, szóval nem gond, de engem a Peter gyerek nagyon nem győzőtt meg, nem ment át az eye testen.![]()
amúgy nyilván nem lesz mindegyikből első osztályú játékos, a jobbakat nem hozza fel mostanában Carlo![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 13., péntek 13:06
játszott már korábban isHalfkey írta: Nyilván első meccse, szóval nem gond, de engem a Peter gyerek nagyon nem győzőtt meg, nem ment át az eye testen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 13., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 11:30
Még a végén valid lesz az a 6 éves hosszabbitas amit kapott pár éve. Tétnélküli meccseken ugyan de nagyot megy (mondjuk a City elleni towering infernója is komoly voltRealista24 írta: Vallejo hypevonat azért keményet megy, nálunk meg topicja sincs![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 13., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 13., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 9:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 13., péntek 8:53
ha vedekezni fut hatra, akkor vegulis jobb oldalon vedekezi lr az ellenfeletPad'em írta:Volt Vini tegnap a jobboldalon? Ez nekem annyira nem tűnt felraul 4 ever írta: Nálam ez inkább ide tartozik, de egyáltalán nem félek, hogy jövőre MBappe és Vinivel mi lesz. Tegnap is sokszor cserélt helyet a 2 brazil, a jobblábas Vininek nyilván nem volt gond onnan passzolni, kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő 2 bajnokin továbbra is Vini/Rodry lesz-e és megy-e majd ez a helycserélgetősdi.. Abszolút nem mozgott rosszul Vini a jobboson sem..![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 8:51
Volt Vini tegnap a jobboldalon? Ez nekem annyira nem tűnt felraul 4 ever írta: Nálam ez inkább ide tartozik, de egyáltalán nem félek, hogy jövőre MBappe és Vinivel mi lesz. Tegnap is sokszor cserélt helyet a 2 brazil, a jobblábas Vininek nyilván nem volt gond onnan passzolni, kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő 2 bajnokin továbbra is Vini/Rodry lesz-e és megy-e majd ez a helycserélgetősdi.. Abszolút nem mozgott rosszul Vini a jobboson sem..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 8:46
Valóban nincs nagyon mit, várható volt, hogy az atma elleni lötyögés után (ami bőven belefért) azért hazai pályán komoly erődemonstráció lesz.. Lett is..Donát írta: Nem csodálom, hogy még nem írt senki, nincs nagyon mit, egy ilyen meccsről, csak annyit, hogy pacsi srácok!*
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 13., péntek 7:51
Carvajal is out of the squad for the match against Levante due to discomfort in his hamstrings. [cope]Donát írta:Köszi! Nem tudom a transfermarkt ér e valamit ilyen szempontból, de Alaba.ra azt írják, hogy 16.án esedékes a visszatérése. Ez gondolom azt jelenti, hogy kezdi az edzéseket. Carvajalra viszont azt írják, hogy 21.én, valamint a sérülése "Knock". Az micsoda, koccanás?lordgabi írta:
Militao ott volt a padon, pihent. Carvajal pihentetés miatt a keretbe se került. Marcelo sérült, Alaba továbbra is sérült, de szerintem rendbe fog jönni, inkább óvatosak vele.Húzódás? Akkor az ilyen semmi komoly téma, de hivatalosan sérülésnek jelölik? Vagy bullshittel a TM.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 13., péntek 7:48
Köszi! Nem tudom a transfermarkt ér e valamit ilyen szempontból, de Alaba.ra azt írják, hogy 16.án esedékes a visszatérése. Ez gondolom azt jelenti, hogy kezdi az edzéseket. Carvajalra viszont azt írják, hogy 21.én, valamint a sérülése "Knock". Az micsoda, koccanás?lordgabi írta:Militao ott volt a padon, pihent. Carvajal pihentetés miatt a keretbe se került. Marcelo sérült, Alaba továbbra is sérült, de szerintem rendbe fog jönni, inkább óvatosak vele.Donát írta:A City meccs óta kicsit elkutyálkodtam, le vagyok maradva.
Szóval a védelem sérültekkel most hogyan áll (leginkább a BL döntő szempontjából)? Militao tegnap csak pihent? Alaba mikor térhet vissza? Az ő hiányzása kezd aggasztó lenni. Carvajal-lal mizu van?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. május 13., péntek 7:40
Militao ott volt a padon, pihent. Carvajal pihentetés miatt a keretbe se került. Marcelo sérült, Alaba továbbra is sérült, de szerintem rendbe fog jönni, inkább óvatosak vele.Donát írta:A City meccs óta kicsit elkutyálkodtam, le vagyok maradva.
Szóval a védelem sérültekkel most hogyan áll (leginkább a BL döntő szempontjából)? Militao tegnap csak pihent? Alaba mikor térhet vissza? Az ő hiányzása kezd aggasztó lenni. Carvajal-lal mizu van?![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem