'shutterisland írta:senki nem azt cáfolta, hogy a realnak több címe és nagyobb sikerlistája van, hanem azt, hogy csak 6-8 jó éve volt a klubnak, amit fel tud mutatni.
mindegy, most ebbe nem megyek bele, mert én pont az a típus vagyok, aki a jelenben él, és sokkal kevesebb jelentőséget tulajdonítok annak, hogy mi történt akkor, mikor még nem hogy én, hanem a szüleim sem éltek, mint annak, ami az én életem alatt történik.
csak ez a 6-8 évet elég nagy túlzásnak éreztem.
Írhattam volna (huha ebbe nem vagyok biztos, de talán 88-tól kezdődött a Cruyff korszak??

) 88-90-es éveket is, és akkor lett volna ebből 20 év, de ez meg annyira nem helytálló, mert a Cruyff korszak után nagy csend volt. Aztán támadtak a hollandok

, és valami megint beindult... Őszintén szólva elég gyerek voltam amikor nézegettem azokat a meccseket amikor Rivaldo villogott a barcában, de az a barca tetszett is. Én arra próbáltam igazából rámutatni, hogy a Cruyff korszak előtt azért akárkik is játszottak a barcába nem lehet összehasonlítani azzal a 2 korszakkal...
No mind1 én sem akarok vitázni, de csababarca kollégád megmondta, hogy mi drágább márka vagyunk így a nyomás is nagyobb rajtunk

... Ennyi :Đ