David Ornstein, BILD, Marca szerint tehát van RC. 2024 ben kiderül

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 12., csütörtök 19:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 12., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 12., csütörtök 18:40
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 12., csütörtök 18:36
A 20 éve sziti szurkolók azért már megírták nagy okosba a twitteren, hogy dobott minket a norvégDupla D írta:Ha a Haalandos hír igaz, akkor tényleg lehet arra vár, hogy Benzema kifusson.Pad'em írta: Erling Haaland will have a €150m release clause in his contract that can be triggered after 2 seasons at Manchester City. @BILD
Mbappé to Real Madrid deal is at the 'FINAL STAGES'. @MarioCortegana
Már orvosit is irogatnak 20-a körülre.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 12., csütörtök 18:09
Ha a Haalandos hír igaz, akkor tényleg lehet arra vár, hogy Benzema kifusson.Pad'em írta: Erling Haaland will have a €150m release clause in his contract that can be triggered after 2 seasons at Manchester City. @BILD
Mbappé to Real Madrid deal is at the 'FINAL STAGES'. @MarioCortegana
Már orvosit is irogatnak 20-a körülre.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 12., csütörtök 17:41
Most akkor nem is mehet, nem is maradhat?h3x0r írta:Miert is adnank eselyt a 21 eves Miguelnek vagy a 23 eves Fran Garcianak, hogy Mendy (meg Alaba) mogott fejlodjenek, hatha valamelyikuk megugorja a szintet? Maradjon csak a 34 eves Marcelo, akinek a 18-as BL donto ota vegre volt par ertekelheto meccse.füst írta: Szerintem elfér itt, ha elég jelentősen hajlandó leadni a bérigényből, akkor +1 év nem para, sőt én örülnék is neki, kispadon elfér, a fiatalokra meg még ragadhat is valami tőle.
Gyonyoru lesz nezni, hogyha ő is hű lesz a Real Madrid csapatkapitanyi tradiciojahoz, ahogy junius kozepen egy sajtotajekoztaton jelenti be, hogy o amugy tavozik.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 12., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 12., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. május 12., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 12., csütörtök 15:27
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 12., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 12., csütörtök 15:03
Miert is adnank eselyt a 21 eves Miguelnek vagy a 23 eves Fran Garcianak, hogy Mendy (meg Alaba) mogott fejlodjenek, hatha valamelyikuk megugorja a szintet? Maradjon csak a 34 eves Marcelo, akinek a 18-as BL donto ota vegre volt par ertekelheto meccse.füst írta: Szerintem elfér itt, ha elég jelentősen hajlandó leadni a bérigényből, akkor +1 év nem para, sőt én örülnék is neki, kispadon elfér, a fiatalokra meg még ragadhat is valami tőle.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 12., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 12., csütörtök 13:57
Minden szava pontosan.. Isten éltesse, meg minden, de a játékospályafutása itt idén kb véget kéne érjen..wZoLee7 írta:A csapatnak muszáj lépnie azon a poszton. Nem fér bele, hogy a kiörgedett Marcelo és az eléggé sérülékeny Mendy legyenek ott az első kettő opciók. Nyilván senki sem tudna elfogultság nélkül véleményt mondani arról, h pl maradjon 3. számúnak, de gyakran a padon sem találná magát és nem tudom kell-e ez nekünk? Akkor már vonuljon vissza és kapjon valami feladatot a csapatnál, mindenki örülne a jelenlétének, visszatudnánk vonultatni valakit végre, ez lenne az igazi win-win szituációPad'em írta: Marca szerint Marcelo maradni akar még egy évet.
Marcika, tökéletes búcsú lenne ez idén... Bár valami veterán minimum fizuért kabalának és motivációs trainernek maradhat, plusz idén mikor játszott simán vállalható volt. Nem tudom, ki mit mond?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 12., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 12., csütörtök 11:04
A csapatnak muszáj lépnie azon a poszton. Nem fér bele, hogy a kiörgedett Marcelo és az eléggé sérülékeny Mendy legyenek ott az első kettő opciók. Nyilván senki sem tudna elfogultság nélkül véleményt mondani arról, h pl maradjon 3. számúnak, de gyakran a padon sem találná magát és nem tudom kell-e ez nekünk? Akkor már vonuljon vissza és kapjon valami feladatot a csapatnál, mindenki örülne a jelenlétének, visszatudnánk vonultatni valakit végre, ez lenne az igazi win-win szituációPad'em írta: Marca szerint Marcelo maradni akar még egy évet.
Marcika, tökéletes búcsú lenne ez idén... Bár valami veterán minimum fizuért kabalának és motivációs trainernek maradhat, plusz idén mikor játszott simán vállalható volt. Nem tudom, ki mit mond?
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 12., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 12., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 12., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 12., csütörtök 10:24
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem