jah, Los Blancos már idejétmúlt, a Real is beszáll a pc-skedésbe.Faust írta: Los negros.![]()

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 11., szerda 13:44
jah, Los Blancos már idejétmúlt, a Real is beszáll a pc-skedésbe.Faust írta: Los negros.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 11., szerda 12:37
Végre róla is valamiPad'em írta: Mukiele elvileg érdekel minket is a fél PL mellett. 10M az ára. Mondjuk jobbhátvéd, illene is a feketeseregbe. De Ő se egy labdazsonglőr.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 11., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 11., szerda 11:57
Magyarul beszartak.Realista24 írta:Azt írják, hogy a Realnak is voltak fenntartásai, de a legfőbb gondot az okozta, hogy itt "csak" egy lesz a sok közül, és Karim formáját látva, fix kezdő pozit nem kaphat.hehetheoriginal írta: Kerdesek reggelre:
Hogy a faszba vihette el 51m fontert a city halandot? Vagy rosszul lattam a szamokat?
Itt akkor nyilván az jatszott, hogy nem hitte, hogy alapkezdokent szamolunk vele, kicsit furcsallom, mert nem a beszari béta gyereknek tűnt...
Elveztem volna, ahogy taposs at magat a barca vedelmen
A Citynél meg akár még vkp-t is faraghat belőle Pep.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 11., szerda 11:42
Ja, nem úgy értettemJim írta:hogy ingyen megy 1 év múlva?halamadrid írta: Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost.
![]()
nem jó ötlet…
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 11., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 11., szerda 11:26
Nálam Rudi biztos pont hátul, gecijó fejjel, labdakihozatalban is, plusz igazi bully arc aki majd szépen a katalán törpéket odébbrakja. Militao jó fit lenne mellé, viszont mindkettőnek kell egy higgadt vezéralkat aki a földön tartja, az meg Alaba. Szóval szépen megy ki az osztrák haver a szélre.hehetheoriginal írta: Pont ezert kerdezem, mert alaba eleve ugy jott, hogy nem akar a szelen jatszani.
Ertheto, mert az sokkal nehezebb, többet kell futni, elore hatra tudni jatszani, stb.
Csak ha diktatorikus módon ki lesz rakva, es nem akar ott, akkor az megint problem.
De ertem, hogy ingyen nem akartak a piacon hagyni rudit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 11:20
Azt írják, hogy a Realnak is voltak fenntartásai, de a legfőbb gondot az okozta, hogy itt "csak" egy lesz a sok közül, és Karim formáját látva, fix kezdő pozit nem kaphat.hehetheoriginal írta: Kerdesek reggelre:
Hogy a faszba vihette el 51m fontert a city halandot? Vagy rosszul lattam a szamokat?
Itt akkor nyilván az jatszott, hogy nem hitte, hogy alapkezdokent szamolunk vele, kicsit furcsallom, mert nem a beszari béta gyereknek tűnt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 11:08
Mendes elkezdett dolgozni a pénzéért.halamadrid írta: Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 11., szerda 11:00
hogy ingyen megy 1 év múlva?halamadrid írta: Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 11., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 11., szerda 9:57
Ja, Reece James vagy Hakimi jobbosba, elhozzuk Mendyt a Chelseatől és kész a multikulti kezdő 11.Anthony írta:
Hamarosan lehet támadni Perezt hogy csak feketéket igazol![]()
Alaba - Rudi - Militao - ?
Camavinga - Tchouameni - Fede
Vini - Benzema - Mbappe
Már csak 1-2 poszton kell frissíteni![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 11., szerda 9:41
Hamarosan lehet támadni Perezt hogy csak feketéket igazolhehetheoriginal írta: Pont ezert kerdezem, mert alaba eleve ugy jott, hogy nem akar a szelen jatszani.
Ertheto, mert az sokkal nehezebb, többet kell futni, elore hatra tudni jatszani, stb.
Csak ha diktatorikus módon ki lesz rakva, es nem akar ott, akkor az megint problem.
De ertem, hogy ingyen nem akartak a piacon hagyni rudit.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 11., szerda 8:51
Alaba középpályást akart játszani évek óta. Se a balhátvéddel, se a középső védővel nem volt kibékülve, de láthatólag jól tűri. Valaki írta korábban, hogy akár fel is mehetne oda Casemiro helyére. Közelebb lenne a tűzhöz is.hehetheoriginal írta: Kerdesek reggelre:
Most hogy rudi jött, mi a terv? Nem fog mili meg rudi egymasnak orulni, vagy alaba nem fog orulni, szoval vagy megy ki szelre, amit nem akar jatszani mar evek ota, szoval érdeklődve varom mi lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 11., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 11., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 11., szerda 8:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 11., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 7:23
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem