Én azt mondtam, hogy 2004-be kezdődött el az igazi Barca korszak
2006 tól szerintem, vagy talán 2005 tavasza? Mert az a szezon még ősszel nem volt jó, már ha az öreg jól emlékszik még.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:09
Én azt mondtam, hogy 2004-be kezdődött el az igazi Barca korszak
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:04
Én mondjuk bírom csababarcát...ritka aki normális,és ő az.Most nem azért, de, ha én írok faszságot akkor ez mi?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 13:59
Valamit nagyon ferdít a társaság... Én azt mondtam, hogy 2004-be kezdődött el az igazi Barca korszak. Ekkor nyertétek a BL címeket, szuperkupát stb... Írod, hogy van 4 BL. Ebből 3-at ebbe a periódusba húztatok be. Én arra mertem célozni, hogy a Realnak több ilyen, ha lehet így mondani virágzása volt mint a barcának, és akármit mondatok ez tény.... Most ezért lehet hisztizni meg magyarázni nekem, hogy mit képzelek a 6-8 évemmel, de igazán felkapott csapat ebbe az időszakba volt. A másik ehez hasonló időszak a Cruyff féle álomcsapat volt akik meg is nyerték a klubnak az első BL-t....'shutterisland írta:mert van 22 bajnoki címünk, 26 spanyol kupa győzelmünk, 4 bl sikerünk, és mivel többek között maradonák,
Most nem azért, de, ha én írok faszságot akkor ez mi?csababarca írta:hogy a szerény, adott esetben szegényes emberek drukkolnak a barcának, a kihaénnem,gazdag milliomos csemeték,megmondóemberek pedig a Realnak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 13:45
Mivel összehasonlításról beszélek, így ezekkel tisztában vagyok,ez alap.Egyszerűen egy barca drukker jobban felfigyel egy barcát gyalázó cikkre, vagy realos emberke is hamarabb sértődik be egy realt szidó cikken.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 13:40
mert van 22 bajnoki címünk, 26 spanyol kupa győzelmünk, 4 bl sikerünk, és mivel többek között maradonák, cruyff-ok, figok, sztoicskovok, laudrupok, hagik, romariok, rivaldok, ronaldok, ronaldinho, messik játszottak a klub kötelékeiben.Miért is?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 13:35
Ilyen egyszerű. Igen, van igazság abban, hogy a média lenézi, oltogatja a Realt. Ugyanúgy kap néha a Barça is, nemrég volt egy kis Messi-lejárató kampány, megcsalta a feleségét, diktátorkodik az öltözőben, satöbbi. És? Kit érdekel, mit írnak a katalán, a spanyol vagy éppen a magyar újságírók? Teljesen lényegtelen, nem kell ezekkel foglalkozni, ahogy a Sport TV-s """"szakértők""""-kel sem.csababarca írta:Én múltkor is leírtam,hogy nem érdekel a sporttv-n való agymenés meccsek előtt,közben,után, én a nettó meccset megnézem,levonom magamban a következtetéseket,és ennyi.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. november 5., kedd 13:30
Ok, és megtaláltad az okát ennek a lejáratóhadjáratnak? Vagy még mindig ennyire meglepő számodra?R.M.C.F írta:
Te is mehetsz vissza ahonnan jöttél, nem kíváncsi rád senki. majd a modik úgyis megoldják, remélem.francois írta:úristen, Te annyi baromságot szoktál itt összehordani, hogy félelmetes, de ez eddig mindent viszaz egy dolog h utálod a barcát, de ezeket el is hiszed amiket itt írkálsz?
Azért nem kell messzemenni ha hülyeséget akar olvasni az emberfia.6-8 év
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 5., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 5., kedd 13:15
Egyébként ez igaz. Valaki vagy szereti a Realt, vagy gyűlöli. Nem igazán találkoztam köztes állapottal. Clasico után beszéltem haverommal szóba se hozta, hogy nem kaptunk tizit, de azzal jött, hogy 3 ismétlem HÁROM pirosat adott volna a Realnak, Ramos könyöklései, mellé még Pepének és nem tudom kinek akart adni.. Tegnap meg rám ír, hogy nézte a Rayo elleni meccset és nem kapott pirosat Carvajal.. A Juve ellen is csak azt hozta fel, hogy Vidal nem kapta meg a tizit, mert nem véletlen rúgott földbe, aztán amikor felhoztam neki, hogy ha ekkora piros lap osztó vagy, akkor Vidalnak már rég zuhanyoznia kellett volna, mert volt legalább 3 sárga lapos megmozdulása.. érdekes erre nem jött érdemleges válasz.R.M.C.F írta:HA égünk egy meccsen akkor kb 5-6 sms-t kapok különböző drukkerektől akik kárörvendenek, juvés, barcás, stb.....ki nem hagynák semmi pénzért sem ha kapunk egy ajándék 11est akkor napokig tolják a szöveget....de forditva meg semmi nagy cucc .....
A realt sokkal többet utálják,genyózzák mint bármely más klubot.....ezt nem nehéz megfigyelni.Aki ezt nem látja be,az nem tudja miről beszél....
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 13:15
Miért is?'shutterisland írta:nyilván az alap itt, mint gondoltam, nem is igazán zavaró, hogy a real madrid >>> barcelona, de azért azt lenyomni, hogy a barcelonának volt 6-8 éve, amit fel tud mutatni, azt annyi.A Realnak annyiból van nehéz dolga, hogy komoly mùltal rendelkezik. Ugyanakkor a barcának volt 6-8 éve amit igazábol fel tud mutatni...![]()
HozzászólásSzerző: francois » 2013. november 5., kedd 13:03
Géci írta:Ugyanakkor a barcának volt 6-8 éve amit igazábol fel tud mutatni...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 12:52
nyilván az alap itt, mint gondoltam, nem is igazán zavaró, hogy a real madrid >>> barcelona, de azért azt lenyomni, hogy a barcelonának volt 6-8 éve, amit fel tud mutatni, azt annyi.A Realnak annyiból van nehéz dolga, hogy komoly mùltal rendelkezik. Ugyanakkor a barcának volt 6-8 éve amit igazábol fel tud mutatni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. november 5., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. november 5., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 8:39
Olvass el akár csak egy magyar sajtót, vagy a nagy nso-t, de az s elég, ha csak odakapcsolsz a sporttv akármelyikére (talán a digi az egyetlen ami a helyén kezeli a dolgokat...), de itt van most Blatter is, de lehetne mondani Platinit is. A Real Madrid mindig is utált csapat lesz, mert mindenkinek szúrja a szemét, hogy boldogul, sőt rekordokat dönt olyan bevételeket produkál úgy, hogy sajnos kupákat alig nyert mostanság... Itt falun viszonylag sok foci fanatikussal beszélgetek a lottózóba és mindnek ez a baja, hogy mit képzel a Madrid, hogy halmozza a hiteleket és a többi és a többi... Amint jött Bale jöttek a negatív kimutatások meg, hogy mennyi pénzt basztunk úgy el, hogy végül semmi nem lett a tagból, mert mertünk venni 1 nagy nevet nagy összegért a PL-ből, de a világon 1 db cikk sem jött le, hogy amúgy 3. éve hozzuk a konstans 500 milla plusszos netto bevételt... Ezzel szembe a barca az vett 1 Neymart 57 milláért (persze...) és 2-3 hét múlva olyan cikkek voltak, hogy már vissza is jött az ára mert annyi mezt adtak el (ja igen...). Bale most hozott 2 meccs alatt 2 gól meg talán 4 assist (ebbe nem vagyok biztos bocs...) és a kutyának nem tűnik fel pedig egész nyáron nem edzet, aztán le is sérült. Neymar ad 1 assistot ami persze szép, de senki ne mondja nekem, hogy ő így akarta, hogy 2 láb között menjen el a labda, de, ha igy is van akkor is már álom passz... Hajdú alig tud megszólalni a sport tv adásain, mert kb instant hülyének nézi a sok "szakértő" akik szerint Bale, Özillel 1 poszt (csak, hogy meglegyen a napi Özilmorzsolt írta:Azért jó látni, hogy nem mindenkit babonáz meg a
média lejárató kamp...akarom mondani R.M.C.F szegény madrid vs a többi csapat(de főleg a barcások) szurkolói című könyv 436.-ik "Én megmondtam" fejezete.
állandóan a médiát szidod, hogy mondják a sok hülyeséget a sok laikus meg megy utánuk mint a birka, meg szegény Madridot mindenki utálja, lenézi, ellene fúj ésatöbbi, mikozben Te PONT ugyanezt csinálod ezzel az én 5éve megmondtam stílusoddal.Pedig mikor nem azzal foglalkozol, hogyan állítsd magad mellé azokat, akiket a média "elvett" tőled (bár nem értem, hogy az ilyen embereket miért bánod) és a foci azon oldalával foglalkozol amihez, bár sajátos elfogult módodon, de konyítasz valamit élvezetes irományok születnek.
az előttem szóló nagyon megfogta a lényeget, mindig a legjobbakat utálják a legjobban.és hidd el minden csapatnál vannak lejarató kampányok, ferdítések, hazugságok csak azokból Te kimaradsz mert a madridnak szurkolsz.
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. november 5., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. november 4., hétfő 23:15
Engem tényleg érdekel, akár pü-ben is, hogy kik azok akikkel Te állandóan erről beszélsz a nagyvilágban. Most a kocsmabútorok nem érdekelnek, azok a műveltségiek inkább, akikről beszélsz. Sokan utálják a Madridot, de ez normális, én azt tapasztalom, hogy minden nagycsapatot (MU-RM-Barca főleg, utána Bayern, újgazdag csapatok) utálja a legtöbb szurkoló, -kivéve a sajátjukat- kölcsönösen. Minden csapat adott rá okot, hogy ellenszenves legyen, igen MI IS. Egyébként az emberek nagy százalékát hidegen hagyja a foci és az egymás szidása sport miatt, ezért nem értem, hogy én éltem-e eddig valami más világban, ahol nem beszédtéma a Real ócsárolása minden utcasarkon vagy mi van.Ha valamit próbálok bemutatni,vagy irok valamiről,azt nem egy sport tv-ből meritem mint információs bázis
---->neked az jött le itt 7 év alatt hogy azért nézek le valakit mert másnak drukkol?
Ezt tettem szóvá, hogy ez egy büdösnagy általánosítás, ami semmi jóra nem vezet, lehet, hogy még valaki el is hiszi ezt itt neked (biztos), ami nem jó. Ne terelj.Óriási a különbség a két tábor emberi mivoltjában. Óriási.
Azért, mert mi voltunk a legsikeresebb klub, volt 6 BEK-serlegünk, dekraláltan Franco csapata voltunk, mégis mit vársz? A legjobbnak lenni ezzel jár, lesznek akik nem szeretnek/irigykednek. Nézd meg, az utóbbi években a Barca a legjobbak között volt (halkan zárójelben, a legjobb volt, legalábbis Pep alatt), ikszelnek egyet Pamplonában, Messi októberben csak 1-2 gólt lő és máris van 600 komment nso-n meg el kell adni Messi-t cikket írnak. Ugyanaz a szitu, mint akkor.A 17. helyen álltak a ligában,arra lettem figyelmes hogy ész nélkül gec**izik a klubot,szinte mindenki....már akkor ment a kárörvendés....és azóta is ezt látom sok helyen.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem