Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 10., kedd 23:14

Jim írta:
Pad'em írta: Gnabry meg Lewa viszont továbbra is inkább a távozáshoz van közel úgy tűnik.
nálunk nincs tervben Gnarby? :hmmm:
egyedül Mbappé szerintem kevés lesz előre
ha kettő top játékos jönne, az minőségi ugrást jelentene

:/
No offonse, de komolyan mondom, nem hiszem el, hogy meg mindig ott tartunk, hogy semmibe van veve Rodrygo, meg Vini. Egy ilyen szezon utan… aki belekot Asensioba, azt mondom, oke. De a ket titan mellett Benz, es ehhez a triohoz erkezik Mbappe, ott van meg Hazard is, aki labadozik, na meg a DuaLipa tipro.
Milyen minosegi ugras? Epp azt fogjuk megkapni Mbappe altal, Haaland mar be sem fert a csapatba.
A fiatalok megkaptak a bizalmat, elnek is vele, minek ide hozni egy Gnabryt? Full lutri az egesz. Teljesen felesleges. Mbappe es Haaland, ez a ket jatekos jelent csak biztosan minosegi javulast, utobbi elment a Citybe, maradt a francia. Senki masra nincs szukseg a tamado harmadba. (A tavozok fuggvenyeben termeszetesen valtozhat a dolog, pl RdT ha Mariano es Jovic is lelep, illetve ha Asensio is tavozna).
:goat:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 10., kedd 23:07

Kerlon írta:
Donát írta:

Jövőre jár le a szerződése, ha nem hosszabbít. De mit tud csinálni egy City után? Máshol se lesz több pénz. Most a Newcastle-s poénokat hagyjuk! Olaszországban nem tudom elképzelni. Esetleg PSG? Azt is csodálnám. Szerintem marad a Cityben, úgyis marasztalják majd.
https://www.goal.com/en/news/guardiola- ... nkddhp7ff9
Röhögnék, ha ZZ-t oda raknák és az első évében behúzná a BL-t. :lol:
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 10., kedd 22:39

De amúgy meg kit érdekel? Leigazolod, aztán élő szerződéssel itt van a gyerek. Na bumm, ha nem játszik az első szezonjában annyit, de kétlem, hogy 2 év múlva is a CKM lenne az alap...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 22:33

Idehozni akkor sem tudsz jó játékost azza az üzenettel hogy na, akkor te lehetsz a 6. a sorban.

Ami megfontolandó szerintem, az az öregek közül valaki(k) elengedése, de ezt alapvetõen kevesen támogatják itt úgy érzem.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 10., kedd 22:14

Halfkey írta: Hiába öreg a CKM, rajtuk kívül van Fede, Cama és lehet marad Ceballos is. 3 posztra 6 ember az kortól függetlenül semmiképp sem hiányposzt.
Pillanatnyilag igen, de önbecsapás, hogy nem hiányposzt. Cabellosszal rövid és hosszútávon sem lehet számolni, sérülékeny és nem is szint. 23'-ban kimegy Modric meg szerintem Kroos is ráhagyja. Casemiro is már hanyatlásnak indult, bár belőle kinézek egy újabb kivirágzást. Ez a rossz forgatókönyv természetesen, de jövő nyáron meg ott állhatunk, hogy kimentek az öregek, és mindenképpen pótolni kell őket. Kapkodás lesz, és az alku pozíciónkat sem feltétlenül erősíti.

Tchouaméni drága 80 millióért, ennyiért én sem hoznám. Ha mindenképpen ide akar jönni, akkor le kell alkudni, Ceballos helyét átveheti. Tapasztalatot gyűjthet, hátha Ancelotti is rászokik a keret forgatására, mert Casemirot nem nagy falat már kiszorítani.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 22:10

Hiába öreg a CKM, rajtuk kívül van Fede, Cama és lehet marad Ceballos is. 3 posztra 6 ember az kortól függetlenül semmiképp sem hiányposzt.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 10., kedd 21:55

h3x0r írta:
Jim írta: nálunk nincs tervben Gnarby? :hmmm:
Amig Hazard itt van es folyamatosan nyeli a penzt (meg a hamburgereket), nem latok ra eselyt.
Ha nem tudjuk sehova se elpasszolni nyáron, akkor a mostani 30as fizuját minimum lefelezném, de inkább visszavenném 1/3-ra, (3 év alatt 65 meccse volt, taknyos Rodry meg már hetek óta százados, Vinyó meg majdnem 140 meccset tolt Haz. ittléte alatt..) semmi esélyt nem látok rá, hogy évi 40+ meccses játékos lesz, tényleg csak rugózatlan tömeg az egész ember a keretben is és a bérek között is.

Ha belemenne egy ilyen jelentősebb fizuvágásba kb. azzal tenné a legjobbat. Akkor maradhatna, lehetne Benzi cseréje, de szélen elképzelni nem tudom, hogy 3 év semmi után még összerakja magát.

A vasat egyébként amit nemrég kivettek, azt melyik sérülésekor rakták be? Ez még az, amikor nyomorékMőnyié kettérúgta, vagy valami későbbi eset?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 10., kedd 21:25

Jim írta:
Pad'em írta: Gnabry meg Lewa viszont továbbra is inkább a távozáshoz van közel úgy tűnik.
Amig Hazard itt van es folyamatosan nyeli a penzt (meg a hamburgereket), nem latok ra eselyt.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 10., kedd 21:22

Pad'em írta: Itt van Fede és Camavinga, Casemiro meg 30 éves. Abszolút nem hiányposzt Tchouameni. Sokkal inkább egy kreatívabb arc lesz hiányposzt nagyon gyorsan Modric és Kroos után. Bellingham, Wirtz szerű emberre lesz inkább szükségünk.
Simán benne van, hogy már Bellinghamre spórolunk...
Amúgy olcsositva lehet elhoznam tielemanst, szerintem benne van, hogy lép egy szintet, és akkor jól járnánk vele. Ha meg nem, hasonló áron el lehetne passzolni 1-2 év múlva.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 10., kedd 21:18

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 21:09

Itt van Fede és Camavinga, Casemiro meg 30 éves. Abszolút nem hiányposzt Tchouameni. Sokkal inkább egy kreatívabb arc lesz hiányposzt nagyon gyorsan Modric és Kroos után. Bellingham, Wirtz szerű emberre lesz inkább szükségünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 10., kedd 21:05

Most nem azért, de miért is nem hiányposzt? Ezer éves a középpályánk. Bármikor jöhet a lejtmenet már náluk, aztán majd pislogunk, mikor pont lecsúsztunk róla... Nem szabad már a CKM-re alapozni. Nyugodtan a nyakukra kell hozni a fiatalokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 20:58

Anthony írta:
Pad'em írta: Ma már 80 millió Tchouameni ára. Liverpool nyomul, a Chelsea szintén, a take overre vártak. Csipkedni kell magunkat ha tényleg akarjuk.
Hogy a tökömbe? Hány évig van szerződése?
Haalandw volt 60 millió? Vagy 80?
Haalandnak volt egy fixált RC-je, szóban v írásban de volt. Ezt fizeti ki a City, 65-75M közt valahol. Csuáért a Monaco annyit kér amennyit akar. Mi sztem csak reménykedhetünk, hogy egy angol se teszi le érte a pénzt, amit a Monaco kér, és jövőre esik az ára, mert ilyen összegeket mi nem fogunk fizetni egy nem hiányposztos tehetségért. Nem is kell.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 10., kedd 20:55

Donát írta:
Ja, ezt hallottam már valahol, de így konkrétan nem olvastam. Köszi!
Azt is írták, hogy a brazil szövetség kontaktálta és átveheti őket Katar után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 10., kedd 20:21

Kerlon írta:
Donát írta:

Jövőre jár le a szerződése, ha nem hosszabbít. De mit tud csinálni egy City után? Máshol se lesz több pénz. Most a Newcastle-s poénokat hagyjuk! Olaszországban nem tudom elképzelni. Esetleg PSG? Azt is csodálnám. Szerintem marad a Cityben, úgyis marasztalják majd.
Ja, ezt hallottam már valahol, de így konkrétan nem olvastam. Köszi!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 10., kedd 20:08

Donát írta:
Kerlon írta:

Ha jól tudom jövőre dobbant a Citytől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 10., kedd 20:08

Pad'em írta: Ma már 80 millió Tchouameni ára. Liverpool nyomul, a Chelsea szintén, a take overre vártak. Csipkedni kell magunkat ha tényleg akarjuk.
Hogy a tökömbe? Hány évig van szerződése?
Haalandw volt 60 millió? Vagy 80?

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. május 10., kedd 19:36

Remy írta: Miért marasztalnák? Mi olyat tett, amit mondjuk egy bármelyik másik értelmes edző nem tudna megcsinálni? Az extrát nem hozta itt sem, ahogy a Bayernben sem.
A másik Manchesteri csapat mutatja,hogy nem minden a pénz és nehéz végig top szinten teljesíteni.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 10., kedd 19:32

Miért marasztalnák? Mi olyat tett, amit mondjuk egy bármelyik másik értelmes edző nem tudna megcsinálni? Az extrát nem hozta itt sem, ahogy a Bayernben sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 10., kedd 19:30

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Ki tudja meddig van még Pep.
Ha jól tudom jövőre dobbant a Citytől.

Vissza: