Realista24 írta:
Mindenesetre becsülendő, hogy mindig ott van a stadionban a csapattal, örül, ünnepel, együtt van a srácokkal. Nyilván évi 10-15 millióért ez a minimum....de fájhatna neki is a háta annyira, hogy otthon maradjon.
Sose mondom vissza az alkalmat, ha esetleg bele lehet rúgni, de pl. szombaton is "szimpatikus outsider" volt.. Kirakta a reklámmosolyt, kb. terelte a többieket a bajnoki trófeához, hogy pózoljanak vele, nagyon a háttérbe rakta magát.. Látszik rajta, hogy valamennyi önkritikája van neki is és érzi, hogy nem jó ízű a palacsinta..
Most ez a lábműtét dolog is.. Milyen szar lehetett már szerencsétlennek, hogy állandóan bedurrant a vas körül..?? De ezt is csak azóta tudom, hogy Carlo valamelyik meccs előtt elmondta, miért műtötték meg..
Sajnálom csórikámat, mert olyan szintű unluckcunami, amit a nyakába kapott, amióta ide igazolt, nem is tudom létezik-e? (Metzelder/Woodgate voltak még kb. így.. Jók se voltak, és még állandóan sérültek is)
De abban is biztos vagyok, hogy tehetett volna többet ebbe a dologba. Vagy amióta itt van, vagy a pályafutása megelőző 80%-ban.... és azért viszont csak ő a hibás..
De még így is 100szor szimpibb, mint Bélánk, de remélem lép mindkettő..
Kár érte..