HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 10., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2022. május 10., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Kyller » 2022. május 10., kedd 12:48
Simán rakhatod egymásra. Nekünk két Bosch gépünk van, egymásra rakva. Semmi bajuk. A mosógép tetején van a szárítógép, ami nem rezonál semennyire sem, így nem esik le.TheBull6 írta: Szárítógépet és mosógépet szeretném egymásra rakni.
Csak úgy nem raknám őket egymásra, szóval szemműtéten kívül mi a legjobb megoldás? Jöhet bármi
Köszi!![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. május 10., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 10., kedd 12:41
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 10., kedd 12:39
Árulnak összeépítő keretet hozzá, általában még kihúzható rekesszel is.TheBull6 írta: Szárítógépet és mosógépet szeretném egymásra rakni.
Csak úgy nem raknám őket egymásra, szóval szemműtéten kívül mi a legjobb megoldás? Jöhet bármi
Köszi!![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. május 10., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. május 10., kedd 7:49
;DDDDDDDDDhehetheoriginal írta:
Szemmutet![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 10., kedd 5:37
SzemmutetANDS írta: Fejhallgató -Panasonic RP ht 010. Van vele valakinek tapasztalata? Engem nagyon meglep a hangja is, és a kényelme is.
Mellesleg 2800.- Ft az ára újonnan.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. május 7., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 7., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 7., szombat 9:48
Neki csorog.LiamGallagher írta: Sziasztok!
Iphone-on, ha be van kapcsolva a ne zavarjanak üzemmód és valaki próbál felhívni kicsöng neki a telefon, vagy automatikusan foglaltat jelez?
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. május 7., szombat 9:47
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. április 26., kedd 17:18
Köszi a tippeket mindenkinek.ANDS írta: Mert komoly zenéhez, jazzhez nem a legjobb választás, pláne, hogy mèg arról sem írt, miről fogja meghajtani, telóról, számítógépről, külső hangkártyás daccal, dedikált fejes erősïtővel.
Viszont ha kölcsönkapta és tetszik neki a hangja, meg kényelmesnek találja, akkor felesleges tovább keresgélni.
De ebben az árkategóriában, bt - vel szerintem talál Audiotechnika fejest is, pl. ATH- M50xBT vagy ATH- SR50 BT.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 26., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 26., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 26., kedd 16:30
Igen, le is irtam egyreszt, hogy vezetekes, masreszt, hogy dragabb (a tobbit csak azert irtam hozza, mert igen bevisz a susnyasba, de ha az ember szeret zenet hallgantni, fantasztikus elmenyt tudnak ezek csinalni a zenehallgatasbol - nem csak akkor ha vkinek fantasztikus hallasa van -, en csak amultam es bamultam, amikor osszeraktam es meghallgattam az elso szamot).ANDS írta:A Meze 99 nem bt -s… mellesleg a 100 ezer forintos kategória.zsuninnyo írta:
….
Melle beujitottam egy Meze Classics 99-et, azt is tudom ajanlani, de az mar arban egy kategoriaval (hangzasban 2-3 kategoriaval) feljebb van, es az vezetekes. Ha mondjuk ugy akarsz zenet hallgatni, hogy igazi elmeny legyen, akkor viszont megeri (esetleg DAC + balanced kabellel emg jobb, de az mar annyival tobbet nem ad hozza, amennyibe kerul, szoval elhivatottsagot igenyel a beszerzesuk).
Abban viszont egy “buli” fejhallgató, mélykiemeléses karakterrel.
Amiket leírtál, azzal akár egyet is lehet érteni, csak még nem láttam, hogy leírta - e milyen zenét akar rajta hallgatni. Mert komoly zenéhez, jazzhez nem a legjobb választás, pláne, hogy mèg arról sem írt, miről fogja meghajtani, telóról, számítógépről, külső hangkártyás daccal, dedikált fejes erősïtővel.
Viszont ha kölcsönkapta és tetszik neki a hangja, meg kényelmesnek találja, akkor felesleges tovább keresgélni.
De ebben az árkategóriában, bt - vel szerintem talál Audiotechnika fejest is, pl. ATH- M50xBT vagy ATH- SR50 BT.
A külső dac és balanced kábel rangeteget tud hozzáadni, anyagiakban is, nem kellene elkezdenie erdőt járni, ha elég neki egy füles.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 26., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 26., kedd 13:10
Plusz 1 XM3-ra. Annyi, hogy nekem már kicsit meg kellett tákolni, mert alapvetően elég kicsi, a fejem meg nagyzsuninnyo írta:Ennyi penzert, ha bluetooth kell, akkor Sony wh-1000xm3. Lassan jon belole az 5os verzio is, nekem 4 eve ez a 3as van, es tokeletes az akksi, a hangzas es a minosege. Semmi baja azota sem, pedig atelt ezt-azt.portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.
Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
Melle beujitottam egy Meze Classics 99-et, azt is tudom ajanlani, de az mar arban egy kategoriaval (hangzasban 2-3 kategoriaval) feljebb van, es az vezetekes. Ha mondjuk ugy akarsz zenet hallgatni, hogy igazi elmeny legyen, akkor viszont megeri (esetleg DAC + balanced kabellel emg jobb, de az mar annyival tobbet nem ad hozza, amennyibe kerul, szoval elhivatottsagot igenyel a beszerzesuk).
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 26., kedd 12:50
pontosan ilyenem van egy eve.Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem