HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 13., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 13., péntek 13:33
Megkerdeztem lany ismerosomet, akinek meg a kutyaja neve is marvel, hogy mi a zsak faszt lat ezekben a filmekben, es a latvanyt es a mesét emelte ki, a gyermeki lelkeket gondozza ez az egesz tema. Van akinek tul gyermeteg es gagyi, de van a jokora reteg (ertsd elbutitott gyokketto felanalfabeta gyurcsanyorbanban edzodottFaust írta:Hogyne lenne eleg, hat rofogve rohannak az emberek a huszonnyolcadik marvel filmre is.realbeckham írta: Hat srácok nem tudom. Remy tokeletesen irtad a filmet a középszerrel. A baj az, hogy maga a latvany a mai szemnek mar nem lesz eleg. Itt villantani kellene mást is.
Megnézzük majd. Örülnék ha megkovethetnem magam, mert abban a vilagban nagyon sok lehet, ha kreativ akarna lenni az ember. Sokat nem várok tőle.![]()
Szerintem ha sztoriban valami kicsit komplexebbet leraknak (ami nem jellemzo Cameronra, viszont mivel egyutt forgott az osszes folytatas, velhetoen szerteagazobb lesz a cucc), siman jo lehet. A vilag es a mufaj boven ad keretet a nagysagra. Vizualban pedig nagyon eros lesz, az elso is brutalis volt, forradalmi is volt, csak a 3D film (egyebkent szvsz szerencsere) nem aratott akkora kozonsegsikert, mint amire szamitottak, ezert nem nagyon csiszoltak tovabb a technikat. En nem varok sokat, barmi mast epekedve varnek Camerontol, de minimum mozielmenykent szerintem nagyon eros lesz. Persze a vonaton telefonon nezve aligha.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 13., péntek 13:21
Hogyne lenne eleg, hat rofogve rohannak az emberek a huszonnyolcadik marvel filmre is.realbeckham írta: Hat srácok nem tudom. Remy tokeletesen irtad a filmet a középszerrel. A baj az, hogy maga a latvany a mai szemnek mar nem lesz eleg. Itt villantani kellene mást is.
Megnézzük majd. Örülnék ha megkovethetnem magam, mert abban a vilagban nagyon sok lehet, ha kreativ akarna lenni az ember. Sokat nem várok tőle.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 13., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 13., péntek 12:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 13., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. május 13., péntek 11:57
Borzasztó trailer. Nagyon hozni akarta ezt a keveset mutatunk, meg zen allapot van. Egy Enya szamot berakhattak volna alá. Kínosan ereztem kozbe magam.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 12., csütörtök 20:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 12., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 12., csütörtök 16:27
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 12., csütörtök 0:21
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. május 10., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 10., kedd 0:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 8., vasárnap 18:05
aha, megvolt. Csak azért gondoltam, hogy ha erősebb is lesz, akkor nem ennyivel.P. Krisz írta: WandaVision megvolt neked Csabi ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért mert ott Agatha elmondja, hogy a Scarlet Witch veri még a Sorcerer Supreme-t is.
"The Scarlet Witch is not born, she is forged. She has no coven or need for incantation. Your power exceeds that of the Sorcerer Supreme. It’s your destiny to destroy the world."
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 8., vasárnap 14:36
Egyetértek.Csabi írta:Gyakorlatilag semmivel nem értek egyet abból amit írtál, de ez nem baj.halamadrid írta:
Nekem ez most nem nagyon jött be, de ez lehet, hogy csak a nagy hype/elvárások és a kamerás megtekintés miatt van.
Rendezőbá elmondta, hogy pörgős cselekményre számítsunk és ez így is volt, de sokkal jobb lett volna, ha lassabban bontakozik ki és nem csapnak olyan gyorsan a lovak közé. A hosszú pótforgatások ezt előre is vetítették és talán jobb döntés lett volna egy legalább 140 perces változatot kiadni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nagyon zavart, az a mellékszereplők erőtlensége volt. Simán elbánt velük a boszi, bár lehet ez csak az utóbbi erejét akarta szimbolizálni.
Nekem felüdülés volt megnézni. Örültem annak is hogy 2 óra alatt lezárták, nem tartott fél napig a film. Annak meg pláne, hogy a filmet megnézve, ennek nem a 10 éves korcsoport a fő célpont. Csináltak már az MCU-ban majd 30 filmet, ilyen még nem volt. Ezt a közhelyet mindegyik filmnél elsütik, de itt valóban megállja a helyét. Mondjuk én a legelső traileren kívül egyet se néztem meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Scarlet Witch az Marvel lore egyik legerősebb karaktere, az teljesen hihető, hogy mindenkit szétcsap könnyedén. Az mondjuk engem is zavart, hogy Wong Sorcerer supreme-ként se tudott kifejteni ellene semmilyen ellenállást.
Az a rész viszont, amikor Wanda gyakorlatilag kivégzi az alternatív univerzum bosszúállóit. Hű baszki. Arra egyáltalán nem számítottam.
Az egyetlen valódi dolog, ami zavart az volt, hogy a végén úgy néz ki, hogy Wanda teljesen visszatér a jó oldalra. Remélem nem igy lesz.
Nálam az origi Iron Man, Guardians of the galaxy, Ragnarok, Infinity War mellett top5-ös Marvel film.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. május 8., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 8., vasárnap 14:09
Gyakorlatilag semmivel nem értek egyet abból amit írtál, de ez nem baj.halamadrid írta:Nekem ez most nem nagyon jött be, de ez lehet, hogy csak a nagy hype/elvárások és a kamerás megtekintés miatt vanCsabi írta: Strange 2.
Az egyik legjobb Marvel-movie alltime.![]()
.
Rendezőbá elmondta, hogy pörgős cselekményre számítsunk és ez így is volt, de sokkal jobb lett volna, ha lassabban bontakozik ki és nem csapnak olyan gyorsan a lovak közé. A hosszú pótforgatások ezt előre is vetítették és talán jobb döntés lett volna egy legalább 140 perces változatot kiadni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nagyon zavart, az a mellékszereplők erőtlensége volt. Simán elbánt velük a boszi, bár lehet ez csak az utóbbi erejét akarta szimbolizálni.
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. május 8., vasárnap 9:29
Valahogy így gondoltam én is, hogy a sztori sablonokból építkezik, de maga a film még is egyedi, csak elsőre nem sikerült ezt leírni rendesen.géza írta:Egyet is ertek valamilyen szinten, meg nem is, a cselekmenye az semmi uj, de a csalad es a kapcsolatok bemutatasa szerintem nagyon friss volt.portillo írta: Múlt héten a CODA című filmet néztük meg, az kifejezetten tetszett. Az alapötlete jó, amúgy nem sok újat mutat, de még is kellemes élmény.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem