btw nem nagyon fog játszani a bl döntőn

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 9., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 9., hétfő 16:58
Egy húron pendülnek Marcoval. Nála ez kummanagy gólok, nagyon kicsi mezőnymunka.petiamadridista írta:Nagy popsi, kicsi cici.halamadrid írta: Camila Cabello (kiez) muzsikál majd a BL döntőt megnyitó ceremónián. Egy újabb popsztár suna akinek bizonyíthat majd Marco fiunk.
Dua Lipa jobb csaj, de ő is aranyos. Valami latinó.
Állítólag énekel, de egy dalát se ismerem.
De nagy popsi, kicsi cici. Ennyit tudok róla.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 9., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 9., hétfő 16:51
Nagy popsi, kicsi cici.halamadrid írta: Camila Cabello (kiez) muzsikál majd a BL döntőt megnyitó ceremónián. Egy újabb popsztár suna akinek bizonyíthat majd Marco fiunk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 9., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 9., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 16:15
Átlátsz rajtamkodo írta:Latom mit csinalsz. Remenyt adsz nekunk hogy miutan Benzema visszavonult 451 góllal 2024-ben, joggal remenykedhessunk Haaland erkezeseben az allitolagos kivasarlasi opcio miatt.Realista24 írta: Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 9., hétfő 16:10
Latom mit csinalsz. Remenyt adsz nekunk hogy miutan Benzema visszavonult 451 góllal 2024-ben, joggal remenykedhessunk Haaland erkezeseben az allitolagos kivasarlasi opcio miatt.Realista24 írta: Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 9., hétfő 14:14
Figyelemfelkeltő fizikuma van, de játszania kéne egy középcsapatban sokat, hogy szokja a helyezkedést, gyors döntéshozatalt.Realista24 írta: Youssoufa Moukoko is képben van a Realnál.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 9., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 9., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 9., hétfő 13:20
Meccskeretbe kerülhet bármikor ha kimarad Vini, Rodrygo vagy Militao.raul 4 ever írta:Igen, az A keretben perpill Kubonak se lenne hely (ha jól számolom), de hát volt amikor Vini+Rodry is castilla kerettagként tolták a nagycsapatban, szóval megoldható lenne gondolom.. A kicsiknél am. fél órát már játszott btw..Kerlon írta: Tóbiás szerintem az EUs helyek hianyaban nem jatszhat. Bar lehet volt valami utanpotlas kitetel erre.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 9., hétfő 13:19
Igen, az A keretben perpill Kubonak se lenne hely (ha jól számolom), de hát volt amikor Vini+Rodry is castilla kerettagként tolták a nagycsapatban, szóval megoldható lenne gondolom.. A kicsiknél am. fél órát már játszott btw..Kerlon írta: Tóbiás szerintem az EUs helyek hianyaban nem jatszhat. Bar lehet volt valami utanpotlas kitetel erre.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 9., hétfő 13:17
Contract until 2027 by €30M/year.halamadrid írta:
Voltak olyan hírek is, hogy csak 2-3 éves szerződést akar az új klubjánál. Hülyeségnek hangzott már akkor is, de ha valaki lát erről valami infót, vagy arról, hogy hány éves szerződése lesz majd a Cityvel az beküldhetné.
Teknős júni elején lesz bejelentve, júli elején bemutatva. Május 20 körül közli hivatalosan, hogy lép. Ez a script nekem abszolút hihető.Realista24 írta:
Állítom, hogy Tchouameni hamarabb lesz bejelentve, mint Mbappé![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 13:02
Állítom, hogy Tchouameni hamarabb lesz bejelentve, mint Mbappétubatibi írta: Akkor Június 1.-n lesz egy Rüdiger-MBappé official és után hajkurásszuk Tchouamenit?![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 9., hétfő 12:53
Voltak olyan hírek is, hogy csak 2-3 éves szerződést akar az új klubjánál. Hülyeségnek hangzott már akkor is, de ha valaki lát erről valami infót, vagy arról, hogy hány éves szerződése lesz majd a Cityvel az beküldhetné.Pad'em írta: Továbbra is azt hajtják a spanyolok, hogy ide akart jönni Erling, de mivel Benzre még évekig számítunk, a norvég sérülései illetve a magas pénzügyi igényei miatt nem akartuk most.
Valahogy el tudom fogadni. Biztos vagyok benne, hogy fog majd itt játszani, hacsak nem siklik ki a karrierje.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 9., hétfő 12:23
Tóbiás szerintem az EUs helyek hianyaban nem jatszhat. Bar lehet volt valami utanpotlas kitetel erre.raul 4 ever írta:halamadrid írta: *Vallejoval sem tudom mi történt, de majdnem 1 éves "kihagyás" után, a 2 meccsen ahol kezdett a védelem legjobbja volt. Szóval hajrá spanyolok.
(utóbbinak viszont nem tudom mi lesz a sorsa így, hogy jön Rüdi)
Az, hogy játszik a maradék 3-on még és eladjuk dollárcsilliókért.. Tóbi fiút kéne esetleg megnézni csütörtökön/utolsó bajnokin, ha nem full szerencsétlenség (márpedig ha hoztuk azért valszeg nem az) jövőre a védelem megvan:
Dani/Tóbi/Bodri (LV) - Eder/Alaba/Rüdi/Nacho - Mendy/MG (FranGarcia)
Legrosszabb esetben azt tudom még elképzelni, hogy csak 1 francia jön a lízsvan-ból, akkor megnézni, hogy vkp-ba mit tud. Ugrani/passzolni, ellenfél lábát szétfejelni látjuk tud, bár a Cama-Case páros igazából oda is elég jövőre..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 9., hétfő 12:20
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem