HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 9., hétfő 16:26
Érhető, hogy elengedtük a norvégot. Azért korábban is az volt a jellemző, hogy nagyobb kényszer esetén áldozunk nagyobb összeget valakiért. Talán Militao volt egy kicsit kivétel, ő nem illet ilyen szempontból a képbe. És ugyanez van a monacos gyerek kapcsán is. Akáhogy nézzük, nem egy ilyen játékosra van most szükségünk. 50-70 milliót nem fogunk kiadni olyanért, akinél nem biztos, hogy 2 éven belül nagy szükség van rá. Casemiro csak 30 körül van, itt van Camavinga, itt van Valverde...Amennyit láttam francia válogatott meccsen, szervező készség nem annyira van meg Tchouaméni-ben, így nem feltétlen egy ilyen karakterisztikájú játékos a fontos, ha Modric-Kroos-t akarjuk pótolni. Mert ők fognak kimenni 1-2 éven belül.
Nem bánnám én sem, ha rábeszélné a monaco-t, hogy nekünk adják el vállalható pénzért, de megértem Perezéket, ha nem akarnak most bankot robbantani.
Ha valami nem romlott el, nem kell megszerelni. És idén jött a szuperkupa, bajnoki cím, bl döntő...Nehéz így jó szívvel lecserélni játékosokat, korábban sem tettük, hiába látszott párszor, hogy kéne. Ahhoz gyenge szezon kellett volna.