Kár érte mert rohadt jó képességei vannak, de igazi 21. századi bohóc.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 9., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 9., hétfő 11:42
Szerintem Pogbat nem erdekli mikor kinel jatszott es hova igazol utana. De ebbol PSG lesz valszeg. Neki mind1, city elvan ko ugyikeg ida igazabol nem is kell, a masik kettovel meg ugy sem nyer max bajnoksagot vagy kupat... Bar az is tobb mint amit a united nyerhetPad'em írta:A Cityt már offolta a MU miatt elvileg. Juve és a PSG a legesélyesebb.Realista24 írta: Pogbanak két ajánlata van, City és PSG. A legtöbben ezt írják.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 9., hétfő 11:39
A Cityt már offolta a MU miatt elvileg. Juve és a PSG a legesélyesebb.Realista24 írta: Pogbanak két ajánlata van, City és PSG. A legtöbben ezt írják.
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2022. május 9., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 9., hétfő 11:19
De hogy mi szuksegunk lenne arra a vesztes idiotara, nem ertem.Pad'em írta: A Betis állítólag csak 7 milliót fizetne Ceballosért.
Ugye kulcsfontosságú mi lesz Ceballossal, a Tchouameni sztori szempontjából.
Volt nem rég egy tali Pogbával is. David Ornstein szerint még mindig opció nekünk is a PSG meg a Juve mellett.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 9., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. május 8., vasárnap 23:08
Hát szerintem pont ez a baj, hogy sehol sincs ehhez a két játékoshoz, marketing szempontból. Így ő eleve sokkal többet nyer a Real Madrid nevével, mint a Real Madrid Bappé nevévelcart írta: Nem tudom milyen marketing értéke lehet Mbappenak de egy CR vagy Beckhamhez képest nevetséges összegen megy a vita szerintem. Valószínű mindenképpen Mbappe jönne ki pozitívan belőle
HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 8., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 8., vasárnap 20:51
Szerintem is ez a helyzet, valamikor a BL-donto utan juni 1 kornyeken official lesz.Pad'em írta: Rég eldőlt ez már, csak a francia lapok igyekeznek eladni a szurkolóknak, hogy küzdenek érte az utolsó percig.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 8., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 8., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 18:09
Real Madrid have reached an agreement for image rights with Kylian Mbappé. @agrandessoDonát írta:Szupiság! Így már nem is kell egymásnak esnünk!gutihaz14 írta: Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 16:58
Persze, én értem ezt. Én sem hibáztatok senkit. De én úgy gondolom, hogy igazán nagy eredményeket az fog elérni, akinek az a fontos, fontosabb, mint a fizu. És nekünk ilyen játékosokra van szükségünk. Ezért kiváló szűrő ez a helyzet most, ezért win-win nekünk, mert vagy jön MBappé, és akkor tudjuk, hogy fejben alkalmas a mezt viselni, vagy lemorzsolódik, így kiderül, hogy sosem volt idevaló, és lehet hozni mást.zsuninnyo írta:Egyebkent ha focista lennek, hasonlo helyzetben en is nyilvan mindent megadnek, hogy jatszak a Realban. De ugye ezt csak azzal a fejjel gondolom, amivel most elek, tehat lehet ott mar nem erdekelne ez a resze, hanem pont ugyanugy fognam fel ezt a dolgot, mint most a sajat munkammal es szakmammal kapcsolatban, en ezert irom ezt.Donát írta:
Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.
Amit a fizuról mondasz, én értem, és igazad is van, de ettől még minél többet keres valaki, egyre kisebb mértékben tudja növelni az életszínvonalát az esetlegesen emelkedő bérével. Ráadásul ezek a focisták nem hiszem, hogy fel tudják fogni azokat a gazdasági dolgokat, amibe a végtelen pénzüket teszik, mert nincs benne semmi rutinjuk. Most az meg, hogy néhánnyal kevesebb sportautó, nyaraló, fuksz van a tulajdonában nem mérhető a hallhatatlansághoz. De nem vagyok a bőrükben, az tény, csak kibickedek, mint valószínűleg mindannyian itt a fórumon.
Aztan persze azt nem tudom elkepzelni, hogy mi az a presztizs, vagy trofea, amiert hajlando lennek "aldozatot" hozni (bar szerintem ez inkabb befektetes mint aldozat).
A lenyeg, ha vki igy gondolkodik, nem tudom erte bantani, mert szerintem ez egy racionalis gondolatmenet, hogy nehogymar meg en hozzak aldozatot a "munkaltatomert" elso korben.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 8., vasárnap 16:53
Egyebkent ha focista lennek, hasonlo helyzetben en is nyilvan mindent megadnek, hogy jatszak a Realban. De ugye ezt csak azzal a fejjel gondolom, amivel most elek, tehat lehet ott mar nem erdekelne ez a resze, hanem pont ugyanugy fognam fel ezt a dolgot, mint most a sajat munkammal es szakmammal kapcsolatban, en ezert irom ezt.Donát írta:Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.zsuninnyo írta:
Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni?Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Amit a fizuról mondasz, én értem, és igazad is van, de ettől még minél többet keres valaki, egyre kisebb mértékben tudja növelni az életszínvonalát az esetlegesen emelkedő bérével. Ráadásul ezek a focisták nem hiszem, hogy fel tudják fogni azokat a gazdasági dolgokat, amibe a végtelen pénzüket teszik, mert nincs benne semmi rutinjuk. Most az meg, hogy néhánnyal kevesebb sportautó, nyaraló, fuksz van a tulajdonában nem mérhető a hallhatatlansághoz. De nem vagyok a bőrükben, az tény, csak kibickedek, mint valószínűleg mindannyian itt a fórumon.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 8., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 16:32
Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.zsuninnyo írta:Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni?Donát írta:
Ez a párhuzam mindig felmerül időről időre, de nem igazán állja meg a helyét. Téged a munkahelyeden nem követ figyelemmel a fél világ, nincs esélyed halhatatlanná válni, valamint nem a "végtelen" és a "végtelenebb" fizetés közül kell választanod.Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem