Egyebkent ha focista lennek, hasonlo helyzetben en is nyilvan mindent megadnek, hogy jatszak a Realban. De ugye ezt csak azzal a fejjel gondolom, amivel most elek, tehat lehet ott mar nem erdekelne ez a resze, hanem pont ugyanugy fognam fel ezt a dolgot, mint most a sajat munkammal es szakmammal kapcsolatban, en ezert irom ezt.Donát írta:Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.zsuninnyo írta:
Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni?Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Amit a fizuról mondasz, én értem, és igazad is van, de ettől még minél többet keres valaki, egyre kisebb mértékben tudja növelni az életszínvonalát az esetlegesen emelkedő bérével. Ráadásul ezek a focisták nem hiszem, hogy fel tudják fogni azokat a gazdasági dolgokat, amibe a végtelen pénzüket teszik, mert nincs benne semmi rutinjuk. Most az meg, hogy néhánnyal kevesebb sportautó, nyaraló, fuksz van a tulajdonában nem mérhető a hallhatatlansághoz. De nem vagyok a bőrükben, az tény, csak kibickedek, mint valószínűleg mindannyian itt a fórumon.
Aztan persze azt nem tudom elkepzelni, hogy mi az a presztizs, vagy trofea, amiert hajlando lennek "aldozatot" hozni (bar szerintem ez inkabb befektetes mint aldozat).
A lenyeg, ha vki igy gondolkodik, nem tudom erte bantani, mert szerintem ez egy racionalis gondolatmenet, hogy nehogymar meg en hozzak aldozatot a "munkaltatomert" elso korben.