Egyébként ez igaz. Valaki vagy szereti a Realt, vagy gyűlöli. Nem igazán találkoztam köztes állapottal. Clasico után beszéltem haverommal szóba se hozta, hogy nem kaptunk tizit, de azzal jött, hogy 3 ismétlem HÁROM pirosat adott volna a Realnak, Ramos könyöklései, mellé még Pepének és nem tudom kinek akart adni.. Tegnap meg rám ír, hogy nézte a Rayo elleni meccset és nem kapott pirosat Carvajal.. A Juve ellen is csak azt hozta fel, hogy Vidal nem kapta meg a tizit, mert nem véletlen rúgott földbe, aztán amikor felhoztam neki, hogy ha ekkora piros lap osztó vagy, akkor Vidalnak már rég zuhanyoznia kellett volna, mert volt legalább 3 sárga lapos megmozdulása.. érdekes erre nem jött érdemleges válasz.R.M.C.F írta:HA égünk egy meccsen akkor kb 5-6 sms-t kapok különböző drukkerektől akik kárörvendenek, juvés, barcás, stb.....ki nem hagynák semmi pénzért sem ha kapunk egy ajándék 11est akkor napokig tolják a szöveget....de forditva meg semmi nagy cucc .....
A realt sokkal többet utálják,genyózzák mint bármely más klubot.....ezt nem nehéz megfigyelni.Aki ezt nem látja be,az nem tudja miről beszél....
Egy másik eset, amit mai napig nem tudok felfogni. Real-Barca BL elődöntőben Pepe piros lapjára minden haverom, aki nem Realos azt mondta, hogy jogos volt, el is tiltanák több meccsre, el is törhette volna Alves lábát... Bezzeg a tavaszi Manu-Real meccsen Nani piros lapjánál fel voltak háborodva, hogy mennyire nekünk fújnak... Erről ennyit. Én már megszoktam, hogy a legmegosztóbb csapat a Real, erre a legjobb elégtétel az lenne, ha végre behúznánk a tizediket, aztán a 11.-et stb