HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 12., csütörtök 1:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 11., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. május 11., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 10., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 10., kedd 15:48
Nem alkudtak semmit, arányosan vették meg a játékjog felét.flori írta: Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.
Egy hónap múlva 30 éves lesz. Szerintem meg a Villa az utolsó európai csapata.Halfkey írta: Hát ez sztem hosszú távon drágább lesz mint 40, Coutiban van még egy jó eladás.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 15:30
Ez olyasmi mint, hogy Haaland is rajta volt.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 15:28
Hát ez sztem hosszú távon drágább lesz mint 40, Coutiban van még egy jó eladás.flori írta: BREAKING: Barcelona have indeed closed the deal with Villa for Coutinho, as already reported yesterday. The fee is around €20M and Barça keeps 50% of the player’s rights. @gerardromero
Az biztos, hogy nem az óriási eladásokból lesz finanszírozva. Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 10., kedd 12:42
Az biztos, hogy nem az óriási eladásokból lesz finanszírozva. Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 10., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 8., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 7., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 7., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 7., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 7., szombat 22:48
Remélem nem is fog!chronic írta:Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 7., szombat 22:47
Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 7., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. május 7., szombat 21:43
Én semmi ilyet nem érzek, és egyáltalán nem vagyok elfogult Xavival, szóval nem ezért mondom ezt.raul 4 ever írta:
Tehát szerinted semmi bezzegmi4-0-ranyertünk, mert mi a barca vagyunk gőg nincs benne? Hogy mivel őkbezzeg4-0ranyertek, ők tudják hogy kell?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 7., szombat 16:51
Mondjuk eleve nincs értelme összehasonlítani egy számunkra tét nélküli bajnokit meg kieséses két meccses BL rangadókat. Clasicon lemostak minket, tény, máshol voltunk fejben, ők támadhattak lazán, felszabadultan. Azért egy két meccses BL párharc teljesen más történet. A City is ki akart végezni minket, hasonlóan ramaty volt a védelmünk is, kaptuk ott is a 4-et. Különbség, hogy ott volt tét, Benzema meg, hogy volt egy visszavágó.Halfkey írta:Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.raul 4 ever írta:
Ha nem csak bejártam volna matekra, hanem el is végzem, biztos lennék benne, h jól értem, így azért lécci számoljon utána, aki jobban benne van..
Szóval ha a fenti igaz, akkor:
PSG + Chelsea + City < fcb és
Xavi > Poch/Tuchel/kókler, de mindenképp jobb, mint Carlo??!!![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 7., szombat 16:18
Tehát szerinted semmi bezzegmi4-0-ranyertünk, mert mi a barca vagyunk gőg nincs benne? Hogy mivel őkbezzeg4-0ranyertek, ők tudják hogy kell?Halfkey írta: Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 7., szombat 16:07
Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.raul 4 ever írta:Ha nem csak bejártam volna matekra, hanem el is végzem, biztos lennék benne, h jól értem, így azért lécci számoljon utána, aki jobban benne van..Realista24 írta: Xavi on El Clásico 0-4: "We gave it a lot of value but they were just three points, it did not mean any title. The difference with the teams that have eliminated Madrid is that we finished them, they didn't."
Szóval ha a fenti igaz, akkor:
PSG + Chelsea + City < fcb és
Xavi > Poch/Tuchel/kókler, de mindenképp jobb, mint Carlo??!!![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem