Norvégiába vagy inkább Svédországba érdemes ellátogatni? Kicsit városnézős, kicsit túrázós utazás lenne, látványosságokat, tájakat néznénk meg szívesen.
Köszi a helpet!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. május 10., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 9., hétfő 10:04
sok itt a kékvérű eltartott kisujjal teázó snowflake, nem kérdés, de lehet csak be vannak szarva - még az is lehet tök jogosan - hogy ilyen párizs meg blaha es hasonló alpári okádék helyeken hányan basszák át, verik meg csak úgy, vagy lopják el valamilyüket csak "poénból", nem tudom mi lehet az igazsag, ezert jarok vadrácsos kamionnal mindenhova, még a sétálóutcába is. budapest még a jobbak közt van, de barcelona, párizs vagy akar london is egy gecinagy szenny alja emberekkel.Gonzi írta:Arról nem is beszélve, hogy mennyire szeretik ezeket az urban legendeket felnagyítani az emberek. Az elmúlt egy évben napi 2x minimum megjárom a népszínház utcát, mert a környéken lakom, természetesen rengeteg a suttyó, de nem járnak a rendőrök négyesével, illetve konkrétan kéregetni sem szoktak tőlem. Talán 1-2x fordult elő.gutihaz14 írta:
ez minenhol megvan csak jobb felnagyítani ha nyugatra megyünk... mert persze keleten alap, ott nem zavar ha ugyanígy élünk csak ha nyugatra megyünk akkor meg kell említeni hogy nekik milyen szar![]()
Nagyon sokan el vannak tévedve, attól hogy valaki csóró mint a templom egere, és ez látszik a külsején, hovatovább még esetleg roma is, nem fog tüdőn késelni. Meg ha egy világvárosban egy fekete ember el akar adni neked valamit, egyből halálfélelmed van. Tuti az eiffel-torony mellett fog megölni, miközben kamu ékszert árul neked. Bocsánat, de aki nincs tisztában azzal, hogy szegény emberek megpróbálnak turistákon élősködni a világ legfelkapottabb látványosságainál, az ne utazzon oda.
Természetesen nem a gettókról beszélek, nyilván vannak helyek ahol könnyebben baja eshet az embernek, de oda meg simán nem kell menni.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. május 9., hétfő 9:55
Arról nem is beszélve, hogy mennyire szeretik ezeket az urban legendeket felnagyítani az emberek. Az elmúlt egy évben napi 2x minimum megjárom a népszínház utcát, mert a környéken lakom, természetesen rengeteg a suttyó, de nem járnak a rendőrök négyesével, illetve konkrétan kéregetni sem szoktak tőlem. Talán 1-2x fordult elő.gutihaz14 írta:ez minenhol megvan csak jobb felnagyítani ha nyugatra megyünk... mert persze keleten alap, ott nem zavar ha ugyanígy élünk csak ha nyugatra megyünk akkor meg kell említeni hogy nekik milyen szarPesten is elég nagy a kontraszt, a Blaha mellett elindulsz a Nyugati felé, vagy a Népszínház utcában sétálsz, ahol a rendőrök is négyesével mennek járőrben.![]()
HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2022. május 9., hétfő 9:43
sebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 7:34
Igényesebb lettem.Halfkey írta:Megöregedtél.Realista24 írta: Én olyan 10 év különbséggel voltam Périzsban. Az alatt a 10 év alatt lepusztult és kvázi egy városnyi gettó lett belőle.
Egyébként az első út nagy hatással volt rám, ezért is akartam mindenképpen visszamenni, ami már csalódás volt az előzőhöz képest.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 9., hétfő 7:31
Megöregedtél.Realista24 írta: Én olyan 10 év különbséggel voltam Périzsban. Az alatt a 10 év alatt lepusztult és kvázi egy városnyi gettó lett belőle.
Egyébként az első út nagy hatással volt rám, ezért is akartam mindenképpen visszamenni, ami már csalódás volt az előzőhöz képest.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 7:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 9., hétfő 6:49
I am GC írta:Aloha,sebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
Mi 3 éve voltunk, exnejemnek kb. halálfélelme volt a torony mellett, amikor a sok afroamerikai fiatalember letámad, hogy vegyél minden szart, basszák bele a kezedbe, nyakadba, aztán jön az adjál érte annyit, amennyit gondolsz szöveg![]()
Nem vagyok egy elveszett ember, millió helyen voltam már, de egy kicsit azért én is becsokiztam az igazat megvallva. Remélem azóta jobb a helyzet, nem rosszabb. Akkor pörgött a felújítás, aztán tényleg getto feeling volt körülötte.
Úgyhogy készüljetek gázspray-vel is![]()
![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. május 9., hétfő 1:51
Aloha,sebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 9:03
ez minenhol megvan csak jobb felnagyítani ha nyugatra megyünk... mert persze keleten alap, ott nem zavar ha ugyanígy élünk csak ha nyugatra megyünk akkor meg kell említeni hogy nekik milyen szarPesten is elég nagy a kontraszt, a Blaha mellett elindulsz a Nyugati felé, vagy a Népszínház utcában sétálsz, ahol a rendőrök is négyesével mennek járőrben.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 8., vasárnap 8:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 8., vasárnap 0:03
Harlem igazából köztudottan para már évtizedek óta. Még filmekben is említik nem is egyszer. Bronx-Harlem az elég fasza hely New Yorkban.ANDS írta: meg New York egyik- másik része, pl. a Harlem - 1997- ben voltam arrafelé.
Ezt meg az olasz haverom is mondta régebben, hogy mennyire dzsuvás város, meg hát elvileg a maffia egyik központi városa is, állítólag.ANDS írta:Engem azért eléggé meglepett Nápoly is
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 7., szombat 17:25
Bar Pest belvarosa furcsan nez ki ejszaka, azert eleg messze all egy gettotol. Nekem 10x ev nem volt sok rossz tapasztalatom. Egyszeruen csak kibaszott undorito, ha nem abban a belvarosi vilagban elsz.'shutterisland írta:deak ferenc ter kornyeke nem tudom mennyire posh, de ejjel leszaladtam a hotelbol valami eheto gyorskajaert, hat csak vissza kellett menjek penzert, mert a c tipusu hienak miatt nem mertem 2k-nal tobbet levinni.Belvárosban egy főétel már inkább 3500-4000 forint egy fokkal jobb helyen. (mondjuk frenkventáltabb helyeken, de nem luxus éttermekben, hanem ilyen kommersz helyeken is)
Burgerek is már 2000 felett járnak, iszonyat.
taxi is 11k-t ir Érdig, inkabb kimegyek busszal.
nem azert, mert egy kifizethetetlen osszeg, az elvek miatt.![]()
sokan pesten eltek, nektek ez nem ujdonsag, de engem nagyon mellbe vagtak az arak.
az megjobban, hogy minden hely ennek ellenere szarasig van.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 7., szombat 15:54
Csak röhögni tudok rajtuk hogy beszoptak a nagy liberalizmust meg az elmuszlimosodast, elafrikanizalodast, ilyen, ha tobbszaz evvel elmaradott kulturakat engedsz be.lestat írta:zoli0415 írta:
A többiek felsorolták már a látványosságokat, a szépet és a csillogást. Én autóval voltam és így jobban beleláttam a külvárosba és a belváros kevésbé túristák által látogatott részeibe is. Akkora mocskot, szemetet, pusztulatot szerintem egyik európai nagyvárosban sem látsz. Komolyan mondom volt olyan érdekes számomra mint a túristalátványosságok.
Apum kamionos.
Ugyanezeket mondja mindig ha Parizsban jar. Ki nem allhatja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 7., szombat 15:41
zoli0415 írta:A többiek felsorolták már a látványosságokat, a szépet és a csillogást. Én autóval voltam és így jobban beleláttam a külvárosba és a belváros kevésbé túristák által látogatott részeibe is. Akkora mocskot, szemetet, pusztulatot szerintem egyik európai nagyvárosban sem látsz. Komolyan mondom volt olyan érdekes számomra mint a túristalátványosságok.sebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. május 7., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. május 7., szombat 12:26
A többiek felsorolták már a látványosságokat, a szépet és a csillogást. Én autóval voltam és így jobban beleláttam a külvárosba és a belváros kevésbé túristák által látogatott részeibe is. Akkora mocskot, szemetet, pusztulatot szerintem egyik európai nagyvárosban sem látsz. Komolyan mondom volt olyan érdekes számomra mint a túristalátványosságok.sebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 7., szombat 11:28
hajókirándulássebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 7., szombat 11:22
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem