Gyakorlatilag semmivel nem értek egyet abból amit írtál, de ez nem baj.halamadrid írta:Nekem ez most nem nagyon jött be, de ez lehet, hogy csak a nagy hype/elvárások és a kamerás megtekintés miatt vanCsabi írta: Strange 2.
Az egyik legjobb Marvel-movie alltime.![]()
.
Rendezőbá elmondta, hogy pörgős cselekményre számítsunk és ez így is volt, de sokkal jobb lett volna, ha lassabban bontakozik ki és nem csapnak olyan gyorsan a lovak közé. A hosszú pótforgatások ezt előre is vetítették és talán jobb döntés lett volna egy legalább 140 perces változatot kiadni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nagyon zavart, az a mellékszereplők erőtlensége volt. Simán elbánt velük a boszi, bár lehet ez csak az utóbbi erejét akarta szimbolizálni.
Nekem felüdülés volt megnézni. Örültem annak is hogy 2 óra alatt lezárták, nem tartott fél napig a film. Annak meg pláne, hogy a filmet megnézve, ennek nem a 10 éves korcsoport a fő célpont. Csináltak már az MCU-ban majd 30 filmet, ilyen még nem volt. Ezt a közhelyet mindegyik filmnél elsütik, de itt valóban megállja a helyét. Mondjuk én a legelső traileren kívül egyet se néztem meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Scarlet Witch az Marvel lore egyik legerősebb karaktere, az teljesen hihető, hogy mindenkit szétcsap könnyedén. Az mondjuk engem is zavart, hogy Wong Sorcerer supreme-ként se tudott kifejteni ellene semmilyen ellenállást.
Az a rész viszont, amikor Wanda gyakorlatilag kivégzi az alternatív univerzum bosszúállóit. Hű baszki. Arra egyáltalán nem számítottam.
Az egyetlen valódi dolog, ami zavart az volt, hogy a végén úgy néz ki, hogy Wanda teljesen visszatér a jó oldalra. Remélem nem igy lesz.
Nálam az origi Iron Man, Guardians of the galaxy, Ragnarok, Infinity War mellett top5-ös Marvel film.