Szerintem nem változtak az erőviszonyok tavalyhoz képest a két német továbbra is topon van ha gündogan felépül még jobbak lehetnek. Angolok tavalyihoz képest mindenképp erősödtek, spanyolhonban is erősödésre számítok.ikarus93 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... al-2292807
Mit szóltok a listához?
Szerintem nagyon reálisan vannak mutatva az erőviszonyok, habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot, de mondjuk a BVB is most nagyon elkapta a fonalat.
Szerintem nem vagyunk erősebbek dortmundnál jelenleg, óriási a szakadék nálunk a támadószekció és védelem között nincs egy jó formában lévő védőnk se ha ezen sikerülne változtatni tavasszal akkor bármi sikerülhet!
Ja és kicsit OFF téma Pipita azt nyilatkozta, hogy foly. bizonyítania kellett pedig ő már letett valamit az asztalra és nyilván úgy érezte, hogy ebből megél majd évekig...
Ez számomra felfoghatatlan egy profinál de bárhol máshol is alap, hogy folyamatosan hoznod kell egy szintet REAL-nál meg főleg nem elég, hogy van egy jó szezonod azt hónapokig semmi, szerencsére már a múlt és csak magát égeti le ilyen kijelentésekkel.