nem tom aze messi eleg sok golpasszt adott iden, necces lehetSüti írta: Nem kell remegni, sima Karim. Tükörsima. Bármi lesz.

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 11:08
nem tom aze messi eleg sok golpasszt adott iden, necces lehetSüti írta: Nem kell remegni, sima Karim. Tükörsima. Bármi lesz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 6., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 6., péntek 9:43
Hat azert pl Henry es Rio Ferdinand nem ilyenek.hehetheoriginal írta: Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 6., péntek 9:16
Ilyen új avatarral könnyűSierra írta:hehetheoriginal írta: nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát na, most elememben vagyok.
[.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 6., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:54
hehetheoriginal írta:nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.Azért egy szint maradjon már itt is.
![]()
Hát ez a baj. Pedig nem egy meccs alapján kéne eldőlnie. Max ha Mané elrak egy duplát vagy mesterhármast, de azt meg kétlem. Mondjuk ha mellé Benzi is, akkor ismét ugyanott vagyunk.Realista24 írta: Hiába a mostani előny, a döntő fog sokat nyomni a latba a szavazóknál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 8:53
Hiába a mostani előny, a döntő fog sokat nyomni a latba a szavazóknál.Sierra írta:Na ez szomorú igen. Nem látják a fától az erdőt. De remélhetőleg a szavazáskor nem lesznek túlerőben.hehetheoriginal írta: Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.Szó se róla, tényleg fasza játékos Mané, én is elnézegettem volna a Realban. Engem csak az háborított most fel, hogy Benzemával akarják versenyeztetni az Aranylabda győzelemért. Hát hagyjuk már, jó pár kanyarral le van maradva a csávó.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:49
Na ez szomorú igen. Nem látják a fától az erdőt. De remélhetőleg a szavazáskor nem lesznek túlerőben.hehetheoriginal írta: Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 8:36
nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.Azért egy szint maradjon már itt is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 8:34
Azért egy szint maradjon már itt is. Mané korrekt játékos, bőven elnéztem volna itt is, amikor volt rá esély, még Zidane idején.Sierra írta: Mané, hagyjuk már.![]()
Ki az a senki. Egy a sok közül a Liverpoolból. Ott egyedül Salah lehet tényező, de azért nézzük már meg mi volt az idei BL kieséses szakaszban. Amikor Benzi a PSG-Chelsea-City triónak eltesz 10 gólt akkor tényleg nincs miről beszélni. Salahnak az egész kieséses szakaszban van egy nyamvadt gólja az Inter ellen, pedig olyan veretes csapatok ellen játszottak mint Benfica, Villarreal.
Világverő brigádok lol. Extraként a bajnokságban gólkirályként az ő vezérletével bajnokok lettünk. De tudjuk, hogy szeretik ezt is elcsalni, szóval sajnos nem lepődnék meg semmin. Benzemának toronymagasan kéne ezt hozni, remélhetőleg a csíra újságírók is látják ezt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 7:45
17 Cristiano Ronaldo (2013/14)csababarca írta:17 a rekord ugye?R. Carlos írta: BL-t kell nyernünk ahhoz, hogy Benzema favorit legyen. Tekintélyes ez a 15 gól, már CR szint teljesen![]()
Szerintem a döntőben beállítja.
Nincs nagy kérdés most az aranylabdánál, ő érdemli meg, a többi futottak még kategória. Salah vagy Manénak kéne a bl győzelem, ami nem fog bekövetkezni, de én még ekkor is Benzemának adnám.
Ilyen egyéni teljesítményt letenni az asztalra, ami eredményekkel is párosul, nem lehet nem odaadni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. május 6., péntek 7:18
17 a rekord ugye?R. Carlos írta: BL-t kell nyernünk ahhoz, hogy Benzema favorit legyen. Tekintélyes ez a 15 gól, már CR szint teljesen![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. május 6., péntek 6:54
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. május 6., péntek 6:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 13., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 13., szerda 15:27
a vesszőig értettem egyetRealista24 írta: Én mocskos elfogult vagyok, de idén nálam a TOP3 eddig Courtois, Modric és Karim.
Nyilván nem sorrendben, és magasról leszarom, hogy Lewa hány gólt lő abban a húgyfos bajnokságban meg B kategóriás csapatoknak a BL-ben.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 15:20
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem