HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 6., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 6., péntek 22:45
egyik mez lila leszBencze írta: https://twitter.com/madridxtra/status/ ... _AQR3Q09-A
Tetszik ez az uj mez. Sajnalom, hogy az idegenbeli nem lila lesz.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 6., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 6., péntek 22:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 6., péntek 21:56
Mbappé után kiderült, hogy ez nem igazán pénz kérdése. Remélem is, hogy visszaüt nekik és semmi normális nevet nem tudnak ezután majd odavinni, csak kiégett vagy kivénhedt, ambíció nélküli meg futottak még arcokat.gutihaz14 írta:hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünkTorquemada írta:
Jobbhátvédet szeretnél ?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 21:45
hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünkTorquemada írta:Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 21:33
Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 21:31
Nem utólag. Sok mindent elqxurtam volna, ha rám van bízva, de ezt az embert főleg ennyiért sosem hoztam volna ide. Nem lesz egy támogató hszem sem abból az időből.Donát írta: De k.rva okos vagy utólag, lol.
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 6., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 6., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 6., péntek 20:32
De k.rva okos vagy utólag, lol.Torquemada írta: Borulnak a csontvázak a szekrényből újabban. Lassan Hazardra csak zsebpénzek miatt többet fizetünk, mint amennyiért Hakimit elengedtük. Kíváncsi vagyok, mi van még ebben a szerződésben. Már lassan attól félek, ha a jó Eden barátunk mondjuk két év múlva visszavonul, a nyugdíját is álljuk. Vagy ha az ukránok kiverik az oroszokat, akkor is kap 10 milliót. Ha meg bír enni 20 hambit kihívásként, akkor megint egy tízes. Nem tudom, mi lesz még. Ezek hatalmas kiadások, még ha a BL bevételből csikkzsebből ki is fizetjük.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 6., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 19:47
Borulnak a csontvázak a szekrényből újabban. Lassan Hazardra csak zsebpénzek miatt többet fizetünk, mint amennyiért Hakimit elengedtük. Kíváncsi vagyok, mi van még ebben a szerződésben. Már lassan attól félek, ha a jó Eden barátunk mondjuk két év múlva visszavonul, a nyugdíját is álljuk. Vagy ha az ukránok kiverik az oroszokat, akkor is kap 10 milliót. Ha meg bír enni 20 hambit kihívásként, akkor megint egy tízes. Nem tudom, mi lesz még. Ezek hatalmas kiadások, még ha a BL bevételből csikkzsebből ki is fizetjük. Csak jobb lett volna ez a pénz azoknak, akik meg is érdemlik. Inkább adnánk Tibónak, mint az angoloknak.gutihaz14 írta: 30 !! millio fontot fizetunk a chelseanek ha megnyerjuk a BL-t, tbo es hazard szerzodesi zaradekok miatt
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 6., péntek 18:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 6., péntek 12:04
Itt ha csak Tibó neve szerepel még meg is tudom emészteni, a csávó ér ennyit. Hazardot hagyjuk ki az egyenletből, azt nem veszem be, nem akarom.gutihaz14 írta: 30 !! millio fontot fizetunk a chelseanek ha megnyerjuk a BL-t, tbo es hazard szerzodesi zaradekok miatt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 6., péntek 0:14
En azt rohogom, hogy ment a nagy szuperliga kopkodes, de azert 24-tol csak jon a 36 csapatos BLtibi18 írta: A Szuperligás kínlódás miatt azért én nagyon szeretném, ha Ceferin mosolyogva akasztana Perez nyakába az aranyat, majd utalna egy kis pénzt a szervezet számlájáról..![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. május 5., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 5., csütörtök 22:05
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem