HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 20:16
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 5., csütörtök 15:41
amivel mi jártunk a legjobbanHalfkey írta: Varane legjobb korban, közvetlen átment egy EL csapathoz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 5., csütörtök 15:30
Hát kemény lehetett ezt itt megélni, hogy a budgetReal végig osztja az olajpénzeseket, az összevásárolt csapatokat, majd a katalán foci filozófust mattolják a csilliárdokért vett csapatával.Realista24 írta:Lionel Messi after Real Madrid's third goal: "Stop joking, that can't be true."Steve írta:
Mmint a tegnapiakra?
Mit csinált?!![]()
Őt nem követem, jelentéktelen már. Fel-fel tűnik évente egyszer mikor az aktuális aranylabdáját megkapja, amúgy semmi.![]()
![]()
Aguero revealed that Messi sent him a message.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 15:11
Lionel Messi after Real Madrid's third goal: "Stop joking, that can't be true."Steve írta:Mmint a tegnapiakra?Realista24 írta: Én Messi reakcióját imádtam![]()
Mit csinált?!![]()
Őt nem követem, jelentéktelen már. Fel-fel tűnik évente egyszer mikor az aktuális aranylabdáját megkapja, amúgy semmi.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 5., csütörtök 15:10
Mmint a tegnapiakra?Realista24 írta: Én Messi reakcióját imádtam![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 14:51
Hát azért fiatal még és bármikor összeállhat egy jó united is.Pénz van és a keret sem annyira rossz.Vannak ott egész jó játékosok meg nagyon rosszak is.Ha találnának egy jó edzőt még megélhet varane is ott szép napokat.Halfkey írta:Pont Varane jutott tegnap eszembe, hogy vajon ő most mit gondol arról, helyesen döntött-e.KAG írta: Meg is érdemli, ha elmegy inkább a PL-be.
Pláne egy ManU-ba
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 5., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 5., csütörtök 13:04
És Ramos ?? Vagy méginkább CRonaldo ???Halfkey írta:Pont Varane jutott tegnap eszembe, hogy vajon ő most mit gondol arról, helyesen döntött-e.KAG írta: Meg is érdemli, ha elmegy inkább a PL-be.
Pláne egy ManU-ba
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 5., csütörtök 13:02
Pont Varane jutott tegnap eszembe, hogy vajon ő most mit gondol arról, helyesen döntött-e.KAG írta: Meg is érdemli, ha elmegy inkább a PL-be.
Pláne egy ManU-ba
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 5., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 5., csütörtök 12:39
Reméljük, hogy nem igaz. A kirakósunk fontos darabja lenne már most. A győztes mentalitást is magába kell szívnia mielőtt az öregek nyugdíjba vonulnak.tubatibi írta: Mirror szerint Tchouameni a PL-t választotta, Pool vagy MU lesz az új klubja.
Azért sajnálnám, egy picit reménykedek még Perez papában, hogy Casemiro utódját is gyorsan leakarja zavarni.
Tchouameni/Casemiro, Kroos/Valverde/Ceballos, Modric/Camavinga.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 5., csütörtök 12:38
Mirror.tubatibi írta: Mirror szerint Tchouameni a PL-t választotta, Pool vagy MU lesz az új klubja.
Azért sajnálnám, egy picit reménykedek még Perez papában, hogy Casemiro utódját is gyorsan leakarja zavarni.
Tchouameni/Casemiro, Kroos/Valverde/Ceballos, Modric/Camavinga.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 5., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 5., csütörtök 10:40
Berti írta:| Few Real Madrid fans who left at the 80th minute down 0-1, were NOT allowed to re-enter the Bernabéu for the extra time.
@marca
#rmalive #UCL
Ez lehet követendő példa a moderátoroknak az itteni károgók kezelésére.![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 5., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 5., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 5., csütörtök 10:19
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem