Szerintem még soha nem voltam ilyen ideges döntő előtt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 6:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 6:30
Én előre szóltam itthon, hogy bizony, ha úgy van, üvöltés leszFaust írta: En teljesen foson vagyok, kb 2-ig nem tudtam aludni. A combom azota is sajog, ahogy beleutottem parszor, mert hat uvolteni nem lehet a gyerek miatt.![]()
HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2022. május 5., csütörtök 6:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 6:21
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 5., csütörtök 6:05
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 5., csütörtök 5:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 5., csütörtök 5:46
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 5., csütörtök 4:07
Ez szerintem minden szempontból jó nekünk, ugyanez megy már a PSG meccs óta aztán láttuk mi lett belőleflori írta: Thierry Henry: "I believe Liverpool will win the #UCL final. They are too strong for Madrid."
Thierry Henry: "The two favorites for Ballon d'Or are Benzema and Mane, so this #UCL final has an extra 'spice' added to it. I still think Benzema should win it but Mane will have a strong case if Liverpool win the Champions League."
Jamie Carragher: "I am very confident Liverpool will win the #UCL final."
Jamie Carragher: "Not playing Manchester City in the final is a huge relief to every Liverpool fan, because Manchester City are better than Real Madrid."
Kezdődik.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 2:47
Mégmégmég. + nyomatják ezt a bosszú dumát is,salah is veri magát ,hogy revansot akarnak venni. Remélem idegből nekünk esnek mi meg öregurasan kimérten lemeccseljük őket.flori írta: Thierry Henry: "I believe Liverpool will win the #UCL final. They are too strong for Madrid."
Thierry Henry: "The two favorites for Ballon d'Or are Benzema and Mane, so this #UCL final has an extra 'spice' added to it. I still think Benzema should win it but Mane will have a strong case if Liverpool win the Champions League."
Jamie Carragher: "I am very confident Liverpool will win the #UCL final."
Jamie Carragher: "Not playing Manchester City in the final is a huge relief to every Liverpool fan, because Manchester City are better than Real Madrid."
Kezdődik.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 5., csütörtök 2:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 5., csütörtök 1:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 5., csütörtök 1:42
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. május 5., csütörtök 0:37
Ki nem hagytam volna egy percét se, egyik legjobb haveromé volt az esküvő. Bár mint utóbb kiderült, ameddig mi kint néztük az erkélyen a 11-es párbajt, ők bent a tv-n a pappal.kierkegaard írta:Kicsi a vilag, nekem is dontore esett az eskuvo. En szimplan azt mondtam h nagyon faradt vagyok es haza kell mennem. Aztan vettem ket kebabot es bezabaltam meccs kozben. Szep idok.Puding írta:
2016-ot én is esküvő közben néztem, mobilnetről, telefonon. Ki volt támasztva egy söröskorsónak, örök emlék.![]()
![]()
szerk.: az is május 28 volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 5., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 5., csütörtök 0:32
Azér' remélem nem a sajátod volt.kierkegaard írta:Kicsi a vilag, nekem is dontore esett az eskuvo. En szimplan azt mondtam h nagyon faradt vagyok es haza kell mennem. Aztan vettem ket kebabot es bezabaltam meccs kozben. Szep idok.Puding írta:
2016-ot én is esküvő közben néztem, mobilnetről, telefonon. Ki volt támasztva egy söröskorsónak, örök emlék.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:31
Jóéjszakát- What do we say to the god of death?
- Not today.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. május 5., csütörtök 0:26
Kicsi a vilag, nekem is dontore esett az eskuvo. En szimplan azt mondtam h nagyon faradt vagyok es haza kell mennem. Aztan vettem ket kebabot es bezabaltam meccs kozben. Szep idok.Puding írta:2016-ot én is esküvő közben néztem, mobilnetről, telefonon. Ki volt támasztva egy söröskorsónak, örök emlék.wZoLee7 írta: baaazdmeeeeg haver esküvője a dőntő napján lesz...barcás, tuti direkt csinálta![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 0:23
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. május 5., csütörtök 0:20
2016-ot én is esküvő közben néztem, mobilnetről, telefonon. Ki volt támasztva egy söröskorsónak, örök emlék.wZoLee7 írta: baaazdmeeeeg haver esküvője a dőntő napján lesz...barcás, tuti direkt csinálta![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 0:14
Nyugodj meg. Mindenki tudja, hogy mi a dolga. Egyszer kibasztak idő előtt, ki is kaptunk. Annyira egyszerű a recept.Faust írta:Na elhuzol a faszba az internet kozelebol is majus vegeig.Remy írta:zé, pont a Pool ellen buktunk legutoljára BL döntőt. Meddig akarja ismételni?![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem