Mi ez a csapat te jó kurva élet úristen atyaélet hát mi volt ez.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. május 5., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 0:17
Sérült Militao táncol a legjobban éppen, ahogy nézem a videókat.doncsontos írta:aztán keres egy buszt a parkolóba és haza visz mindenkitfüst írta: Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:16
Szerintem kiakadt a hijodeputaszámlálódoncsontos írta:aztán keres egy buszt a parkolóba és haza visz mindenkitfüst írta: Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 5., csütörtök 0:16
Én most vagyok úgy vele hogy a lelkemet eladnám a Bajnokok Ligája-győzelemért.dzsi91 írta:Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin!MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyokA liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 0:16
Hát mi, négyszer megnyerni zsinórban.dzsi91 írta: Amúgy ha most blt nyerünk vinidzsível meg a 100évesekkel akkor mik a céljaink a jövőre?minek bappé vagy bárki. Olyan lenne mintha hátramenetben is végigvinnénk a klubfutballt.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:16
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 5., csütörtök 0:15
aztán keres egy buszt a parkolóba és haza visz mindenkitfüst írta: Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 0:12
Hát én bizony most eladom újra, lejárt a böjt.dzsi91 írta:Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin!MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyokA liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 5., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 5., csütörtök 0:09
En a masodik golnal lenyeltem a nyelvemet.Süti írta: Komoly hogy ti talatok szavakat. En mondjuk kurvara nem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 5., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:08
Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin!MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyokA liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 5., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 5., csütörtök 0:06
Szerintem nekunk nincs mire beszarni. Nehez agon against all odds bementunk a dontobe egy felig nyugger csapattal. Mindig eselytelenebbnek tartottak, mindig hatranybol forditottunk. Dobtoben is angol gyozelmet fog varni mindenki. Ha valakinek csokifoltos lesz az also akkor az a pool. Elen Salah-val aki mar a lehetseges ellenfelek kozul valogatott tegnap meg erzi elore hogy nyernek majd.MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyokA liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 5., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 5., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 5., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 4., szerda 23:59
De nem 14ről van szó, hanem tizenegyedikről, az meg decimocuarto.Dupla D írta:Décimo quarta az a neve a 14-nek, amit szerintem nyomni fognak. A catorce a hagyományos 14.dzsi91 írta: catorce
Kíváncsi vagy életem végéig meddig tanulok meg soanyolul számolni![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 4., szerda 23:58
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem