Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: iniesta
- Kedvenc csapatod: barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
lehet, hogy kicsit nyers volt de személyeskedni nem akartam.nem az volt a cél, még ha úgy is hatott.
az utolsó mondatomra hívnám fel a figyelmed, jelen esetben pedig Ti vagytok a 20. század legjobb csapata.mint ahogy milliók gyűlölték Schumit vagy most milliók gyűlölik Vettelt és a Barcaról nem is szóltam.emelett azért Ti is (na jó a hülyébbik és a FIATALABBIK fele)nagyban hozzájárultok\tatok ahhoz, hogy ilyen legyen a közvélemény.az, hogy hajdú nem jut szóhoz...igazából lehet jobb is és valami ilyesmit kellene tenni ottónak, ivánnak, sanyinak, sanyinak tennie.a teljesség igénye nélkül.
az utolsó mondatomra hívnám fel a figyelmed, jelen esetben pedig Ti vagytok a 20. század legjobb csapata.mint ahogy milliók gyűlölték Schumit vagy most milliók gyűlölik Vettelt és a Barcaról nem is szóltam.emelett azért Ti is (na jó a hülyébbik és a FIATALABBIK fele)nagyban hozzájárultok\tatok ahhoz, hogy ilyen legyen a közvélemény.az, hogy hajdú nem jut szóhoz...igazából lehet jobb is és valami ilyesmit kellene tenni ottónak, ivánnak, sanyinak, sanyinak tennie.a teljesség igénye nélkül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvass el akár csak egy magyar sajtót, vagy a nagy nso-t, de az s elég, ha csak odakapcsolsz a sporttv akármelyikére (talán a digi az egyetlen ami a helyén kezeli a dolgokat...), de itt van most Blatter is, de lehetne mondani Platinit is. A Real Madrid mindig is utált csapat lesz, mert mindenkinek szúrja a szemét, hogy boldogul, sőt rekordokat dönt olyan bevételeket produkál úgy, hogy sajnos kupákat alig nyert mostanság... Itt falun viszonylag sok foci fanatikussal beszélgetek a lottózóba és mindnek ez a baja, hogy mit képzel a Madrid, hogy halmozza a hiteleket és a többi és a többi... Amint jött Bale jöttek a negatív kimutatások meg, hogy mennyi pénzt basztunk úgy el, hogy végül semmi nem lett a tagból, mert mertünk venni 1 nagy nevet nagy összegért a PL-ből, de a világon 1 db cikk sem jött le, hogy amúgy 3. éve hozzuk a konstans 500 milla plusszos netto bevételt... Ezzel szembe a barca az vett 1 Neymart 57 milláért (persze...) és 2-3 hét múlva olyan cikkek voltak, hogy már vissza is jött az ára mert annyi mezt adtak el (ja igen...). Bale most hozott 2 meccs alatt 2 gól meg talán 4 assist (ebbe nem vagyok biztos bocs...) és a kutyának nem tűnik fel pedig egész nyáron nem edzet, aztán le is sérült. Neymar ad 1 assistot ami persze szép, de senki ne mondja nekem, hogy ő így akarta, hogy 2 láb között menjen el a labda, de, ha igy is van akkor is már álom passz... Hajdú alig tud megszólalni a sport tv adásain, mert kb instant hülyének nézi a sok "szakértő" akik szerint Bale, Özillel 1 poszt (csak, hogy meglegyen a napi Özilmorzsolt írta:Azért jó látni, hogy nem mindenkit babonáz meg a
média lejárató kamp...akarom mondani R.M.C.F szegény madrid vs a többi csapat(de főleg a barcások) szurkolói című könyv 436.-ik "Én megmondtam" fejezete.
állandóan a médiát szidod, hogy mondják a sok hülyeséget a sok laikus meg megy utánuk mint a birka, meg szegény Madridot mindenki utálja, lenézi, ellene fúj ésatöbbi, mikozben Te PONT ugyanezt csinálod ezzel az én 5éve megmondtam stílusoddal.Pedig mikor nem azzal foglalkozol, hogyan állítsd magad mellé azokat, akiket a média "elvett" tőled (bár nem értem, hogy az ilyen embereket miért bánod) és a foci azon oldalával foglalkozol amihez, bár sajátos elfogult módodon, de konyítasz valamit élvezetes irományok születnek.
az előttem szóló nagyon megfogta a lényeget, mindig a legjobbakat utálják a legjobban.és hidd el minden csapatnál vannak lejarató kampányok, ferdítések, hazugságok csak azokból Te kimaradsz mert a madridnak szurkolsz.

Amúgy látom még 3 posztod van, és szólok előre, hogy a személyeskedés itt tiltott dolog, de szerintem ezt majd elmondja más is....
-
- Kedvenc játékosaid: iniesta
- Kedvenc csapatod: barcelona
Azért jó látni, hogy nem mindenkit babonáz meg a
média lejárató kamp...akarom mondani R.M.C.F szegény madrid vs a többi csapat(de főleg a barcások) szurkolói című könyv 436.-ik "Én megmondtam" fejezete.
állandóan a médiát szidod, hogy mondják a sok hülyeséget a sok laikus meg megy utánuk mint a birka, meg szegény Madridot mindenki utálja, lenézi, ellene fúj ésatöbbi, mikozben Te PONT ugyanezt csinálod ezzel az én 5éve megmondtam stílusoddal.Pedig mikor nem azzal foglalkozol, hogyan állítsd magad mellé azokat, akiket a média "elvett" tőled (bár nem értem, hogy az ilyen embereket miért bánod) és a foci azon oldalával foglalkozol amihez, bár sajátos elfogult módodon, de konyítasz valamit élvezetes irományok születnek.
az előttem szóló nagyon megfogta a lényeget, mindig a legjobbakat utálják a legjobban.és hidd el minden csapatnál vannak lejarató kampányok, ferdítések, hazugságok csak azokból Te kimaradsz mert a madridnak szurkolsz.
- realmadridfan
Engem tényleg érdekel, akár pü-ben is, hogy kik azok akikkel Te állandóan erről beszélsz a nagyvilágban. Most a kocsmabútorok nem érdekelnek, azok a műveltségiek inkább, akikről beszélsz. Sokan utálják a Madridot, de ez normális, én azt tapasztalom, hogy minden nagycsapatot (MU-RM-Barca főleg, utána Bayern, újgazdag csapatok) utálja a legtöbb szurkoló, -kivéve a sajátjukat- kölcsönösen. Minden csapat adott rá okot, hogy ellenszenves legyen, igen MI IS. Egyébként az emberek nagy százalékát hidegen hagyja a foci és az egymás szidása sport miatt, ezért nem értem, hogy én éltem-e eddig valami más világban, ahol nem beszédtéma a Real ócsárolása minden utcasarkon vagy mi van.Ha valamit próbálok bemutatni,vagy irok valamiről,azt nem egy sport tv-ből meritem mint információs bázis
---->neked az jött le itt 7 év alatt hogy azért nézek le valakit mert másnak drukkol?
Ezt tettem szóvá, hogy ez egy büdösnagy általánosítás, ami semmi jóra nem vezet, lehet, hogy még valaki el is hiszi ezt itt neked (biztos), ami nem jó. Ne terelj.Óriási a különbség a két tábor emberi mivoltjában. Óriási.
Azért, mert mi voltunk a legsikeresebb klub, volt 6 BEK-serlegünk, dekraláltan Franco csapata voltunk, mégis mit vársz? A legjobbnak lenni ezzel jár, lesznek akik nem szeretnek/irigykednek. Nézd meg, az utóbbi években a Barca a legjobbak között volt (halkan zárójelben, a legjobb volt, legalábbis Pep alatt), ikszelnek egyet Pamplonában, Messi októberben csak 1-2 gólt lő és máris van 600 komment nso-n meg el kell adni Messi-t cikket írnak. Ugyanaz a szitu, mint akkor.A 17. helyen álltak a ligában,arra lettem figyelmes hogy ész nélkül gec**izik a klubot,szinte mindenki....már akkor ment a kárörvendés....és azóta is ezt látom sok helyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha valamit próbálok bemutatni,vagy irok valamiről,azt nem egy sport tv-ből meritem mint információs bázis.Amiről írsz, az igaz a Sport TV-re
Annál kicsivel több eszem van már elnézést ha ez eddig itt nem jött le.
Kicsit több eszem ahhoz hogy nem állitom hogy ez mindenhol a vélemény a világon ha én csak a szomszéddal beszéltem erről. De egyébként a magyar felfogás is abszolut mértékadó a globálisabb képhez.
De lehet nem mennék bele hogy hány és hány különböző nemű,korú,beállitottságú,műveltségi fokú ember infoja kell ahhoz hogy azt mondhassam ez egy általános nézet valamire. Pl van olyan amire azért mondom mert kb 15 éve rendre ezt látom. Az azért elég talán.
A világ másik végéről is van infója már sok mindenkinek,én is olvasok cikkeket,vagy fordittatok le,vagy kotnyeleskedek bele,esetleg transletezek sudri módon egy egy kommentet is akár,ha érdekel egy - egy vélemény.
Vannak külföldi barátaim is,nézz már oda,és ahol tudok informálódom,mert mindig is nagyon érdekelt az emberek,drukkerek és a semlegesek véleménye is.Természetesen a legtöbb itthoni infó.
Hmm....neked az jött le itt 7 év alatt hogy azért nézek le valakit mert másnak drukkol? Pl lenézem a valencia drukkert?hogy nem nézel le ugyanolyan embereket, mint te, csak azért, mert egy másik spanyol csapatnak drukkol.
Na elárulok egy titkot,a viselkedésük miatt nézek le embereket,és ha én is igy viselkedek,akkor engem is nézzenek le,csak tanulhatok belőle.
15 éve vagyok madrid drukker....az ugye nem ma volt,akkor sem azért lettem az mert a madrid volt a csúcs.
A 17. helyen álltak a ligában,arra lettem figyelmes hogy ész nélkül gec**izik a klubot,szinte mindenki....már akkor ment a kárörvendés....és azóta is ezt látom sok helyen. Nem én vagyok lenéző,hanem minket néznek le,minket szidnak,minket szólnak le mindenért.
Azóta is real drukker vagyok,és azóta ahol tudok nyitott szemmel járok,és állithatom ez a módi.Ha ez neked nem jött le eddig az neked csak jó,mert szar egyébként szembesülni a sok primitiv bunkóval(akik a drukkerek nagy %-a) hogy mennyire buta és olcsó módon gondolkodnak és cselekszenek.
Nyilván madrid nem déli részén ez nem jellemző ,de ha megfigyelted a madridi média is a kést döfi a csapatba egyből ha érdeke fűzi hozzá,ellenben a katalánoké más.....hiszen mindenki hallhatta az őszinteségi rohamot kapott katalán sajtó főszerkesztőjét hogy működik katalóniában a sport média,hogyan cselekednek naponta a madrid ellen.
Fúj.
Persze a világon nagyon sokan szeretik a madridot,mexikóban nagyon sokat beszélgettem egy emberrel aki imádta a focit,és ismerte puskást persze nem személyesen....na meg Hugól is oka volt,a világon sokan szeretik a klubot,ez tény,meg a sok trófea miatt sokan gyűlölik.....nagyon sokan.
A magyar ember sem különb,ha azt hiszed itt más akkor tévedsz....itt is rühellik sokan. Nagyon sokat olvastam ilyeneket.Talán nem kellett volna......imádnám a sok bar*t...és élhetnék abban a hitben,hogy a madrid megitélése olyan mint bármely más klubbé.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realmadridfan
Éppen, hogy nem nézed a "szélesebb perifériákat" a nyelvi korlátaid miatt. Ha olvasnál egy goal.com-ot, ahol most is CR lett a világ legjobbja a héten, a németek köztudottan nem kedvelik egyik spanyol gigaklubot sem, a spanyol sajtóban pedig van a katalán oldal és van a madridi oldal, ennek pedig történelmi okai vannak. Amiről írsz, az igaz a Sport TV-re, de még ott is nyíltan kimondja Hajdu meg Nyilasi, hogy Real-szimpatizáns. Nso és társai ilyenek, de közel sem olyan mértékben, ahogy azt te beállítod és leírtad már 3-4ezer hsz-ben, de inkább többen. Ne indulj ki a magyar sajtóból csak, az aranylabdát a FF újságírói (asszem 2010-ben) nem is akarták Messinek adni, csak úgy jött ki a többi szavazat miatt. Egyébként CR nekem se volt a legszimpatikusabb valaki a manchesteri időszakában, bár messi se, inkább szavaztam volna sneijderre vagy inire, ha semleges vagyok. Mi azért jobban belelátunk CR dolgaiba, azért érezzük igazságtalannak. De nem lehet elvárni, hogy mindenki ennyire képben legyen, szerintem. Nem a média hibája a 4 messi-labda, hanem azé, aki kitalálta a szavazási rendszert.R.M.C.F írta:Valahol én is ezeket mondtam mindig,persze nehéz volt,mert nevettek rajtam,amikor a foci szélesebb perifériáiról beszéltem....
Én ezzel nem tudok egyetérteni, "óriási" különbség az egészen biztosan nincs, sőt szerintem csupán árnyalatni, de csak azért, mert nekünk régebben voltak már a sikereink, emiatt az átlagéletkor magasabb, mint odaát, jobban benőtt a fejünk lágya átlagban, mondhatni.Óriási a különbség a két tábor emberi mivoltjában. Óriási.
Emberi mivolt? Mégis kik vagyunk mi, hogy a Madridnak szurkolunk, ettől már jobb emberek is leszünk, mint ők? Azért álljon már meg a menet, ez nem ezen múlik. Az "emberi mivolt" ott kezdődik, hogy nem nézel le ugyanolyan embereket, mint te, csak azért, mert egy másik spanyol csapatnak drukkol.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még jó.Remy írta:Ilyen is van katalóniában??

Közben Ter Stegen tovább ajnározza a Barçát:
"Barça is one of the biggest clubs in the world. One of Europe's giants. A club with an own philosophy."
Jaj, de örülnék, ha jönne.

Köszike, JürgenCsabi írta:Klopp: "Ha 4 évesen az elmúlt 4-5 évben játszó Barca lett volna az első csapat, melyet focizni látok, és amelyik 5-0, 6-0-ra nyerte a meccseit, inkább elmegyek teniszezni. Sajnálom, de nekem ez nem elég."

Imádom amúgy a palit, hatalmas figura.
Rosell váltsatok b*** meg!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:Klopp: "Ha 4 évesen az elmúlt 4-5 évben játszó Barca lett volna az első csapat, melyet focizni látok, és amelyik 5-0, 6-0-ra nyerte a meccseit, inkább elmegyek teniszezni. Sajnálom, de nekem ez nem elég."
Valahol én is ezeket mondtam mindig,persze nehéz volt,mert nevettek rajtam,amikor a foci szélesebb perifériáiról beszéltem....
ööö....hiszen ez a foci. Ja,annak aki csak ezt látta annak igen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Barcelonában is kezdődik: „Ideje lenne eladni Messit”
„Ezer éve ezt szajkózom, el kell adni Messit. Tudom, hogy nehéz lesz megválni tőle, de a Barcelona vele semmit sem fog nyerni a jövőben. Itt az ideje, hogy lecseréljük őt”
Ilyen is van katalóniában??
„Ezer éve ezt szajkózom, el kell adni Messit. Tudom, hogy nehéz lesz megválni tőle, de a Barcelona vele semmit sem fog nyerni a jövőben. Itt az ideje, hogy lecseréljük őt”

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha leigazoljuk, akkor nem véletlen egybeesés lesz, hogy hirtelen eltűnök a fórumról, és egyik este a híradóban bemondják, hogy egy ember levetette magát a Szabadság hídról.Galacticos írta:és amúgy még spórolnának is, öt millió nem nagy lóvé. egy kétszer eb győztes, világbajnok kapusért.

Második számú kapusnak amúgy elnézném, de első számúnak szóba sem kellene jönnie... Ter Stegen vagy Courtois.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Klopp: "Ha 4 évesen az elmúlt 4-5 évben játszó Barca lett volna az első csapat, melyet focizni látok, és amelyik 5-0, 6-0-ra nyerte a meccseit, inkább elmegyek teniszezni. Sajnálom, de nekem ez nem elég."

- Galacticos
nincs ekkora szerencsénk.
és amúgy még spórolnának is, öt millió nem nagy lóvé. egy kétszer eb győztes, világbajnok kapusért.
és amúgy még spórolnának is, öt millió nem nagy lóvé. egy kétszer eb győztes, világbajnok kapusért.

Én senkiről se tudom elképzelni, hogy annyira nyugodt legyen minden esetben, hogy egyszer-egyszer ne durranjon el az agya. Alapvetően én is nyugodt és türelmes ember vagyok, de amilyen hülye emberek vannak... Többnyire az húz fel a legjobban mikor valaki elvakultan, elfogultan a másik szavára mit sem adva hányja magából az "igazát" közben meg normálisan nem tud érvelni, elfogadni dolgokat. Nekem mondjuk sose a Barcásokkal volt a fő problémám... Mondjuk az eltiltásaimat is padavan koromban hoztam össze, azóta csak terrorban tartatok pár figyuval.Realista24 írta:Meg egy dolog. Itt (ill. Distan) mar nem egy aktív szerkesztő is volt szamarpadban. Igen, en is, ugye Misztik??

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Voltam itt is figyelmeztetve. Korábban is sokszor voltam reptetve.
Mr. Bidével meg ne foglalkozzatok, az a fajta akit messze el kell kerülni.
Mr. Bidével meg ne foglalkozzatok, az a fajta akit messze el kell kerülni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg egy dolog. Itt (ill. Distan) mar nem egy aktív szerkesztő is volt szamarpadban. Igen, en is, ugye Misztik??

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mert habzott a szája a Konf kupa döntőbenSanti írta:szerk.: Közben visszanéztem itt a Magánzárkát és igazam van, hehének pl már volt 1 hónapos pihije, ezen a fórumon is.

A distán tisztán emlékszem, hogy elég gyakran pihent hehe és R.M.C.F is... Mindenkit elkap néha a hév

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fel éves pihi is volt mar. Túl van ragozva a téma.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Amúgy amikor azzal jöttök, hogy rmcf vagy hehe meg milyen kijelentéseket engedhet már meg magának szankció nélkül, azért azt el ne higgyétek már. Párszor padoztak már 'distán is és én nem látok bele a moderálásba, de meg vagyok róla győződve, hogy már van figyelmeztetésük itt is.
szerk.: Közben visszanéztem itt a Magánzárkát és igazam van, hehének pl már volt 1 hónapos pihije, ezen a fórumon is.
szerk.: Közben visszanéztem itt a Magánzárkát és igazam van, hehének pl már volt 1 hónapos pihije, ezen a fórumon is.