Igerem csak akkor kuldom el a faszba egyik masik jatekosunkat, ha önmagát is melyen alulmulja

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 4., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 4., szerda 13:08
Ettől így még látatlanban is mocorog valami a gatyóban.Realista24 írta: Egész stadionos tifo készül.
Karim Benzema will be the star of the mosaic at the Bernabeu tonight.
The tifo will be “Another magical night for the Kings of Europe”
@DeportesCuatro
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 4., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 4., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 4., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 4., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 4., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 4., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. május 4., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 4., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 4., szerda 11:49
Jajj füst ki akarsz nyírni? A birodalmi induló egy szenzációs darab csak nem egy kategóriában játszik a Hala Madriddal. Én sem játszanám be ma, pont ahogyan a Hala Madridot sem tenném a Filmbe. A kategóriájában történelmi jelentőségű.füst írta: Az az induló egy nagy szar a Hala Madrid Y nada más-hoz képest.
A cselszi ellen is nagyot szólt, nem hiányzik helyette az a bohókás hű de gonosz akarok lenni fos.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 4., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 4., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 4., szerda 9:57
Persze, sok pénzük van, zavaró, meg nem tudom hol olvasom de kapnak ők épp elég savat azért mert Maguire félékre 80 millákat költöttek. Már évek óta írják, hogy nehéz ezzel versenyezni, nekünk azért évről-évre sikerül. 4 között van 2 spanyol csapat.ikelemen5 írta:Mert kicsit okosabban költik. De nézd meg a Unitedet. Ott egy rossz szót nem olvastam arról, hogy amerikai tulaj hat sapka pénzt beleölt. Csak azért, mert nem olajszagú.wZoLee7 írta:
A gyakorlatban óriási különbség van, de elég a keretekre nézni és látszik is.
Hosszú távon ezzel, a klasszikus klubmodellel nehéz lesz versenyezni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 4., szerda 9:53
Én érzem az erőt, és hogy ovosz lesz a Citynek.ikarus93 írta: Ha továbbmegyünk és a döntőbe megverjük a Poolt, nálam akkor ez all time legnagyobb BL cím lesz a klub számára.
Ez az ág durvább mint a 2018as ág.
R24,ziro,Csabi ti mit vártok ma a meccsel kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 4., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 4., szerda 9:29
pluszegy.KAG írta:5 ev alatt 4x nyertünk.lestat írta: 4-5 év alatt 3x jutnak döntőbe.
Nem mondom hogy korszakos de azért nemrossz kezdés.
Nem olvastam semmit a birozason es a konnyu agon klvul.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 4., szerda 9:29
Mert kicsit okosabban költik. De nézd meg a Unitedet. Ott egy rossz szót nem olvastam arról, hogy amerikai tulaj hat sapka pénzt beleölt. Csak azért, mert nem olajszagú.wZoLee7 írta:A gyakorlatban óriási különbség van, de elég a keretekre nézni és látszik is.ikelemen5 írta:
De mivel jobb az amerikai tőkeinjekció végtelen pénzzel, mint az arab-orosz?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 4., szerda 9:26
illgner írta:Tavaly az negyeddöntő volt, nem nyolcaddöntő. Amúgy a többi az áll, valóban nagyon jó sorsolásuk van, de ha a döntőt behúzzák, akkor nem nagyon kell magyarázkodniuk. Ott már nem lesz könnyű ellenfél. Ettől függetlenül korszakos csapatnak messze nem tartom őket, 30 év után nyertek egy bajnokságot, ettől azért nem kell hasra esni.petiamadridista írta:
Senki nem mondja h nem jó a Pool.
De nagyon odafúj nekik a szél ezekkel a mák szirszar sorsolásokkal. Amikor meg épp nem futnak nagy formát akkor simán kiesnek minden extra nélkül. Lásd tavalyi év nyolcaddöntő.. ugye.
Azért a Barcaval ezeket nem lehetett megcsinálni 09-2015 között. Vagy annyira megb.szták őket hogy arról beszélt az egész világ még évekig vagy dráma volt a köbön,.vagy nyertek simán gálafocival.
Több nagy estém volt akkor a BLt semlegesként nézni mint ezt a Poolt. Ez a véleményem. Direkt azért a Barcat írtam, hogy ne mondhassák h elfogult vagyok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 4., szerda 9:11
A gyakorlatban óriási különbség van, de elég a keretekre nézni és látszik is.ikelemen5 írta:De mivel jobb az amerikai tőkeinjekció végtelen pénzzel, mint az arab-orosz?ateeemadrid írta: Nekem a City az PSG Chelsea kategoria, az ilyen mocsok klubok ne nyerjenek semmit, meg a filozofus se.
Ha ma nem jön össze, én team Pool leszek a fináléban.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem