Éppen, hogy nem nézed a "szélesebb perifériákat" a nyelvi korlátaid miatt. Ha olvasnál egy goal.com-ot, ahol most is CR lett a világ legjobbja a héten, a németek köztudottan nem kedvelik egyik spanyol gigaklubot sem, a spanyol sajtóban pedig van a katalán oldal és van a madridi oldal, ennek pedig történelmi okai vannak. Amiről írsz, az igaz a Sport TV-re, de még ott is nyíltan kimondja Hajdu meg Nyilasi, hogy Real-szimpatizáns. Nso és társai ilyenek, de közel sem olyan mértékben, ahogy azt te beállítod és leírtad már 3-4ezer hsz-ben, de inkább többen. Ne indulj ki a magyar sajtóból csak, az aranylabdát a FF újságírói (asszem 2010-ben) nem is akarták Messinek adni, csak úgy jött ki a többi szavazat miatt. Egyébként CR nekem se volt a legszimpatikusabb valaki a manchesteri időszakában, bár messi se, inkább szavaztam volna sneijderre vagy inire, ha semleges vagyok. Mi azért jobban belelátunk CR dolgaiba, azért érezzük igazságtalannak. De nem lehet elvárni, hogy mindenki ennyire képben legyen, szerintem. Nem a média hibája a 4 messi-labda, hanem azé, aki kitalálta a szavazási rendszert.R.M.C.F írta:Valahol én is ezeket mondtam mindig,persze nehéz volt,mert nevettek rajtam,amikor a foci szélesebb perifériáiról beszéltem....
Én ezzel nem tudok egyetérteni, "óriási" különbség az egészen biztosan nincs, sőt szerintem csupán árnyalatni, de csak azért, mert nekünk régebben voltak már a sikereink, emiatt az átlagéletkor magasabb, mint odaát, jobban benőtt a fejünk lágya átlagban, mondhatni.Óriási a különbség a két tábor emberi mivoltjában. Óriási.
Emberi mivolt? Mégis kik vagyunk mi, hogy a Madridnak szurkolunk, ettől már jobb emberek is leszünk, mint ők? Azért álljon már meg a menet, ez nem ezen múlik. Az "emberi mivolt" ott kezdődik, hogy nem nézel le ugyanolyan embereket, mint te, csak azért, mert egy másik spanyol csapatnak drukkol.