Off: Nyilasinak mi van a fején hajnak álcázva?

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 5., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 22:51
Ne ragozd, mert tuti, hogy a MU meccset nézted...zalkrisz írta:És még annyit, hogy nem az eredménnyel van bajom, a 4 pont is megfelel, az hiányzik, hogy meg sem próbáltunk győzni, akkor mentünk előre mikor muszáj volt és mikor kicsit megzavarodtak. Se előtte, se utána.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 5., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 5., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 5., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 5., kedd 22:40
Naaa! Csillapodj, nem a világ vége. Majd ha az elődöntőben is (ha eljutunk oda) így fogunk játszani, lehet sírni. Most szerintem felesleges.zalkrisz írta:Bekaphatja Carlo.. nekem nagyon elegem van belőle... X-re játszunk az elejétől fogva.. mikor még ha úgy alakulna is, hogy kikapunk, hozni kell a két kötelezőt és kész. Meg mi akarjuk a 10.-et? Megint semmi küzdés nincs a csapatban... hát én nem ezt várom, nagyon nem ezt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 5., kedd 22:40
te melyik adót néztzed,zalkrisz írta: Megint semmi küzdés nincs a csapatban...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 5., kedd 22:39
írj neki egy e-mailtzalkrisz írta:Bekaphatja Carlo.. nekem nagyon elegem van belőle... X-re játszunk az elejétől fogva.. mikor még ha úgy alakulna is, hogy kikapunk, hozni kell a két kötelezőt és kész. Meg mi akarjuk a 10.-et? Megint semmi küzdés nincs a csapatban... hát én nem ezt várom, nagyon nem ezt.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 15:37
De,kilehet,Di Maria remekül helyettesíti...Mert hát Khedirát nem lehet kitenni a csapatból. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 22:24
Mikor lezárult az átigazolási szezon, megnéztem a kereteteket, és egyértelműen azt gondoltam, hogy ez a hármas lesz rövid időn belül az alap, úgyhogy elég nagy meglepetés eddig, hogy Ancelotti nem próbálgatja őket.___Samy___ írta:de egyébként nem véletlenül szeretnénk már egy jó páran az illarra-modric-isco sort a pályán látni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 4., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 21:49
Igen, erre nem gondoltam, akkor tényleg borul a dolog.___Samy___ írta:nem is azzal van a probléma, hogy nem tudná onnan is elirányítani a csapatot
hanem azzal, hogy azon a poszton nem elég az, hogy osztogat, ott kell melózni is rendesen, amire szerintem xabi megint csak nem a megfelelő ember, még annyira sem, mint illarra
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 4., hétfő 21:39
igazad van, rosszul fogalmaztam, csak egyszerűen nem jut eszembe a megfelelő szóAzért ez igy nem korrekt
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 4., hétfő 21:37
mert egyszerűen a képességei nem elegendőek hozzá
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 21:29
Ez így igaz, Illarra amúgy is teljesen más játékos, mint Xavi, de Alonsót ki lehetne próbálni ott, ahol Xavi játszik, szerintem tudja annyira jól szervezni a játékot, hogy alkalmas legyen nagyjából arra a szerepkörre, mint a hatosunk.___Samy___ írta:viszont ha megnézed a posztokat, akkor már nem fog passzolni az ötleted
nálatok buszkecc játszik közvetlen a védelem előtt, nálunk xabi, viszont illara soha nem fogja azt a posztot játszani, amit xavi, mert egyszerűen a képességei nem elegendőek hozzá
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 4., hétfő 21:17
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem