@tjcope

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 8., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 7., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. május 4., szerda 2:05
Természetesen nem tudott nyerni a Betis.Remy írta:Akár, de az se lenne szar, ha ma a Betis nyerne, mi meg kiraknánk az Atleticot a top4-ből.Kerlon írta:
adná az ég, hogy egy Karim mester3assal honoralnank a fattyakat
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 2., hétfő 22:31
Akár, de az se lenne szar, ha ma a Betis nyerne, mi meg kiraknánk az Atleticot a top4-ből.Kerlon írta:
adná az ég, hogy egy Karim mester3assal honoralnank a fattyakat
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 2., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 2., hétfő 22:12
adná az ég, hogy egy Karim mester3assal honoralnank a fattyakatPad'em írta:Atletico will NOT give a ‘Guard of Honor’ to Real Madrid. They consider it a mockery and a public humiliation. @partidazocopeRealista24 írta:
Atletico Madrid congratulated Real Madrid by letter for their La Liga title. The club is now studying the "pasillo" issue and a decision will be made in the next few days. @carrusel
MegaláztatásAbban reméljük majd a pályán lesz részük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 2., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 2., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 2., hétfő 21:59
Atletico will NOT give a ‘Guard of Honor’ to Real Madrid. They consider it a mockery and a public humiliation. @partidazocopeRealista24 írta:Atletico Madrid congratulated Real Madrid by letter for their La Liga title. The club is now studying the "pasillo" issue and a decision will be made in the next few days. @carruselRealista24 írta: Én Choloban bízom, hogy benne van annyi, hogy igenis lesz.
Csalódás lenne, ha nem.
Kutya Barcatol nem várok mást sosem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 2., hétfő 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 2., hétfő 20:43
Atletico Madrid congratulated Real Madrid by letter for their La Liga title. The club is now studying the "pasillo" issue and a decision will be made in the next few days. @carruselRealista24 írta: Én Choloban bízom, hogy benne van annyi, hogy igenis lesz.
Csalódás lenne, ha nem.
Kutya Barcatol nem várok mást sosem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 2., hétfő 9:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 2., hétfő 7:53
Majdnem minden évben eljátszák ezt.dzsi91 írta:Nem tudom én se csak belefutottam.Remy írta:
Hova? ZZ mellett a kedvenc játékosom, de ez 2018-ban el lett baszva.
Vinit már nem raknám padra. Bappé jön (?), Karim kiskecske. CR-t meg nem raksz padra, hiába 38 lesz.
Bár, ha Bappé nem jön és Haaland sem, akkor jöhet. Akkor úgyis rábasztunk.![]()
bár azt nem értem,hogy mi miért akarnánk őt most,lehet cssak mendes ügyeskedik megint valamit.
Lehet csapdát állítanak a barszának.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. május 1., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 21:55
Nem tudom én se csak belefutottam.Remy írta:Hova? ZZ mellett a kedvenc játékosom, de ez 2018-ban el lett baszva.dzsi91 írta:
Közben állítólag visszahoznánk Cét.
Vinit már nem raknám padra. Bappé jön (?), Karim kiskecske. CR-t meg nem raksz padra, hiába 38 lesz.
Bár, ha Bappé nem jön és Haaland sem, akkor jöhet. Akkor úgyis rábasztunk.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 1., vasárnap 21:48
Hova? ZZ mellett a kedvenc játékosom, de ez 2018-ban el lett baszva.dzsi91 írta:
Közben állítólag visszahoznánk Cét.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 21:44
Akkoriban az volt a magyarázat,hogy ők nem indultak a klub vb-n ezért nem állnak sorfalath3x0r írta:Az, hogy voltak/vannak szurkolok, akik ezt megteszik egy bajnoksag utan is, az a sajat, szuveren dontesuk. A hagyomany kifejezetten az europai (kupa) sorozatokra vonatkozott regen is.Süti írta:
Atjottel ide a bajnoki cím után remegni valamin, de egy gratulálokra nem futotta. Ha már proliságról van szó.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 1., vasárnap 21:36
Az, hogy voltak/vannak szurkolok, akik ezt megteszik egy bajnoksag utan is, az a sajat, szuveren dontesuk. A hagyomany kifejezetten az europai (kupa) sorozatokra vonatkozott regen is.Süti írta:Atjottel ide a bajnoki cím után remegni valamin, de egy gratulálokra nem futotta. Ha már proliságról van szó.4Rv írta:
felőlem aztán cigányozhatsz napestig, engem a proliságod és a messi fóbiád csak mulattat.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 1., vasárnap 20:50
Atjottel ide a bajnoki cím után remegni valamin, de egy gratulálokra nem futotta. Ha már proliságról van szó.4Rv írta:
felőlem aztán cigányozhatsz napestig, engem a proliságod és a messi fóbiád csak mulattat.![]()
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 1., vasárnap 20:43
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem