Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 2., hétfő 15:11

porsche es audi is 2026tól a formaeggyben.

na ők nem lófasszal guritanak, ami a versenysportot illeti, kivancsi leszek mennyi ido kell nekik, nyilvan nem vakon ugranak bele egy vödör szarba. :roll:
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 28., csütörtök 17:01

h3x0r írta: Covidos lett az F1 mindkét versenyigazgatója
Gondolom ez a versenyigazgato szakma nem olyan, mint fociban, hogy akkor kuldunk egy masik birot. :kalapos:

Kozben Masi elovette a fiok aljarol az utlevelét :lol: :mrgreen:
Mar miert ne lenne olyan, minden szakmanak / szerepkornek olyannak kell lennie. A buszfaktor mindenhol jelen van, nem csinalhatsz olyat, hogy vkit nem tudsz helyettesiteni, tok mindegy kirol van szo.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 28., csütörtök 16:47

h3x0r írta: Covidos lett az F1 mindkét versenyigazgatója
Gondolom ez a versenyigazgato szakma nem olyan, mint fociban, hogy akkor kuldunk egy masik birot. :kalapos:

de nem az volt h nem is kell a helyszínen lenniük? csörögjenek rám lenyomom home office-ban

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 28., csütörtök 16:37

Covidos lett az F1 mindkét versenyigazgatója

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 20:40

Tjacks írta:
Remy írta: Schumis részre most +1. Bár a futam elején lévő hiba pont nem írható a számlájára, mert lekényszerűlt a csúszós részre, esélytelen volt. Viszont, ami utána volt, az csak az övé.

Nálam amúgy Sainz ugyanez, csak magasabb szinten. Eddig kurva kevés ez a spanyoltól.
borzalmasan középszer az ember. Ezt a teljesítményt bármelyik pilóta hozná a jelenlegi mezőnyből.
Az a baj, hogy Sainz se kutyaütő, DE... itt jön képbe, amit mindig is mondtam. Kurvára nem mindegy, hogy középmezőnyben, lényegében nyomás nélkül kell teljesítened, vagy folyamatos nyomás alatt, topcsapatnál kell teljesítened hétről hétre. Ahol nem lehet eldobálni a pontokat. Nem fognak megtapsolni, ha 6. helyen bejössz, stb.

És itt dől el, hogy ki bajnok alkat és ki másodikszámú pilóta alkat vagy esetleg még az sem. Bottas is egy remek példa erre. Merci előtt is élt, mint hal a vízben a középcsapatban és most is teljesen más az egész ember.

Lehet, hogy korai volt az a hosszabbítás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 20:28

Remy írta: Schumis részre most +1. Bár a futam elején lévő hiba pont nem írható a számlájára, mert lekényszerűlt a csúszós részre, esélytelen volt. Viszont, ami utána volt, az csak az övé.

Nálam amúgy Sainz ugyanez, csak magasabb szinten. Eddig kurva kevés ez a spanyoltól.
borzalmasan középszer az ember. Ezt a teljesítményt bármelyik pilóta hozná a jelenlegi mezőnyből.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 24., vasárnap 18:32

wZoLee7 írta: A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal.
Szaraz palyan joval tobb elozes, vagy legalabbis probalkozas lett volna. Ma viszont senki nem mert a nem idealis iven, a nedves reszeken bevetodni. Szinte tenyleg csak akkor volt elozes, ha valaki joval gyorsabb volt az elotte haladonal. Szaraz palyan talan meglehetett volna Leclercnek Perez, a felig vizes, szarado palyan viszont eselytelen volt.
Kerlon írta: Btw. Norris meg a Mclaren úgy látszik magukra találnak, de még így is elszomorítóan nagy a hátrány az RB és a Ferrari mögött. És úgy látszik, hogy előbbiben több lehet a tartalék.
Most erkeznek a Ferrari elso fejlesztesei, azt azert megvarnam. Egy Mclaren - Merci parharcot azert megneznek a szezonban.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 24., vasárnap 17:28

Nem tudom mit veszekedtek, továbbra is szar ez a sport csak nincs a helyén értelmes meccs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. április 24., vasárnap 17:23

Azert nem mondjuk mar egy futam utan hogy gyengebb a ferrari a boxban.
Elozo 3 futamon jol dolgoztak.
Nem emlekszem pontosan 1 v 2 futamon is leggyorsabb idot toltak a fiuk a kiallasnal. Plusz volt meg egy "box testcsel" is valamelyik futamon stb...

Az a baj szar a memoriam ilyenekben. De tudom hogy en pont azt emeltem ki magamban hogy nem balfaszoskodtunk a boxban.

Ez a hetvege kuka sajnos minden tekintetben.
Menni kell tovabb :agree:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 24., vasárnap 17:21

Szerintem aki akarta, az értette az idegbetegséget, hogy mire írom. Nyilván valamilyen szinten átvitt értelemben mondtam. TOP-pilóta Leclerc? Vitán felül áll, hogy igen. Feleslegesen tolta ma túl? Szintén zenész. A többi már csak a ti szokásos személyeskedésetek meg kötekedésetek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 17:19

Schumis részre most +1. Bár a futam elején lévő hiba pont nem írható a számlájára, mert lekényszerűlt a csúszós részre, esélytelen volt. Viszont, ami utána volt, az csak az övé.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 17:15

wZoLee7 írta: A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal. Ez itt egy kellemes vonatozás volt, maximum akkor lehetett volna bármi esély, ha Perezzel együtt Leclerc is kiáll a boxba és közelebb kerülnek, bár látva a tempót még akkor sem.

Simán lehet a következő hétvégén pont ilyen lesz csak fordítva, Sainz sem lesz mindig a bré rossz oldalán. Ott Ricciardo, hogy nem kapott büntetést nem tudom, a verseny irányítás valszeg mást nézett közben, mert a DRS engedélyeztetés is igen csak későn jött.

És hogy beleálljak ismét Schumiba, ahogy tavaly Mazepint volt mellette egy rakás szerencsétlenség, úgy most Ő lett Magnussen mellett a next Mazepin. A szezon elején vagyunk, de még pár ilyen futam, továbbra is 0 pont a neve mellett és a Haas-nál elgondolkodnék azon, hogy lecseréljem. Vagy ha nem is pontokat kezd el feltenni a neve mellé, legalább legyen versenyben, ne forogjon meg kiüssön másokat. Az autó középmezőny és ott sem a legrosszabb, a kitudja honnan előrántott pilóta 14 pontot kapart össze, hárim nulla pontos pilóta van már csak a mezőnyben. Egyszerűen ez a teljesítmény kevés.
Szerintem nincs összefüggés Gasly-Hamilton és a többi között. Gasly sem bírt pl. Albonnal. Szóval szép meg jó, hogy lehet menni a másik autó mögött, de szarra sem jó, cserébe lassabbak az autókat és még pattognak is, ami nyilván egy kritikusabb előzés esélyét is kinyírja.

RB tempója fura, tuti van valamilyük.

Ferrari meg ténylegesen gyengébb a boxban és irányításban, hiába vezetett eddig Leclerc a mai hibája ellenére toronymagasan a legjobban. Az első kerék cseréjét is, ha nem cseszik el, akkor Perez már nem ér fel rá (több, mint egy 1 mp-vel volt rosszabb a kerék cseréje).
alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta: tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.
Arrogáns? Mi volt ebben arrogáns? Arrogáns az, amikor leidegbetegezel egy top pilótát, aki elrontott egy kanyart. Vagy leírsz, akkora fasságot, hogy Max 2 tizeddel gyorsabb mindenkinél. Mondom én, hogy fogalom zavarod van, de úgy látszik több téren is.

Azért sikerül olyan szinten megcsömörleni egy-két szélsőséges szurkolótól, hogy még ellenszenvesebb lesz maga a pilóta is.

Btw. Norris meg a Mclaren úgy látszik magukra találnak, de még így is elszomorítóan nagy a hátrány az RB és a Ferrari mögött. És úgy látszik, hogy előbbiben több lehet a tartalék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 24., vasárnap 17:05

A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal. Ez itt egy kellemes vonatozás volt, maximum akkor lehetett volna bármi esély, ha Perezzel együtt Leclerc is kiáll a boxba és közelebb kerülnek, bár látva a tempót még akkor sem.

Simán lehet a következő hétvégén pont ilyen lesz csak fordítva, Sainz sem lesz mindig a bré rossz oldalán. Ott Ricciardo, hogy nem kapott büntetést nem tudom, a verseny irányítás valszeg mást nézett közben, mert a DRS engedélyeztetés is igen csak későn jött.

És hogy beleálljak ismét Schumiba, ahogy tavaly Mazepint volt mellette egy rakás szerencsétlenség, úgy most Ő lett Magnussen mellett a next Mazepin. A szezon elején vagyunk, de még pár ilyen futam, továbbra is 0 pont a neve mellett és a Haas-nál elgondolkodnék azon, hogy lecseréljem. Vagy ha nem is pontokat kezd el feltenni a neve mellé, legalább legyen versenyben, ne forogjon meg kiüssön másokat. Az autó középmezőny és ott sem a legrosszabb, a kitudja honnan előrántott pilóta 14 pontot kapart össze, hárim nulla pontos pilóta van már csak a mezőnyben. Egyszerűen ez a teljesítmény kevés.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 24., vasárnap 16:55

Fú ez a Toto rádió... Russel azért szépen terelgette ez lta vezethetetlen autót
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 16:54

alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta:

tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.
Normálisan a véleményét? Te írod? :hmmm:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 24., vasárnap 16:52

Elvileg nem Imolában akarták bevetni az újításokat a sprintfutam miatt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 24., vasárnap 16:51

Kerlon írta:
alexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 16:42

alexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. április 24., vasárnap 16:42

chronic írta: Legalább megpróbálták, de valamit tuti cigánykodik az rb, hát drs-el se tudta 5 tizedről még csak támadni se perezt.

Utána löki elbaszta, túlakarta erőltetni, negyedik futam volt az évben, senki ne beszéljen nekem még vb címről mert semmi értelme, a ferrari úgy tűnik már most lemaradt a fejlesztésben, ez lessz a vesztük amúgy is.
Miből tűnik úgy , hogy lemaradt a fejlesztésben a ferrari? Tegnap pariban voltak Lec és Max.
Ma meg ebben a káoszos esőfutamon ki lehetett matekozni, hogy a ferrari már lemaradt a fejlesztésben? Őszintén érdekel , hogy miből lehetett ezt kiolvasni.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 16:41

alexoxladjackoxi írta:
reeed_ati írta:

Én is ferrari drukker vagyok, de én meg azt gondolom, hogy a higgadtság és a biztos dobogó sokkal többet érhet egy vb. pontversenyben, mint 2 pontért kockáztatni.
Ha a végjátékban csak pár pont fog dönteni, akkor nagyon sokba kerülhet még ez..
Egyébként egész futamon látszott, hogy nincs sansz ma a red bullok ellen, szóval totál felesleges volt..
Ha megvan a tempó, akkor nyilván én is azt mondom, hogy menni kell, de így nem.
Jó, de te annyira vagy objektív, mint az M1 hírcsatorna. :D
Különbség hogy Ő leírt egy véleményt amit alátámasztott. Te meg beírták egy darab szót amiből süt az ellenérzésed.feel the difference.

Vissza: