Férfi munka volt ez. Ahogy Perez apó is mondja, az elejétől a végéig abszolút megérdemelt.
Jövőre remélhetőleg megerősített kerettel lehet nekivágni a címvédésnek

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 1., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 1., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 1., vasárnap 13:35
Pedig a te vergődésed csinálja a showt, ahogyan erőlködve, feszengve, amolyan jó katalán módra próbálod megmagyarázni, hogy "A" igazából "B". Észérveket, válaszokat teljesen figyelmen kívül hagyva. Persze értem én, mármegint ennyi maradt a szezonra, ebbe kell kapaszkodni.4Rv írta:felőlem aztán cigányozhatsz napestig, engem a proliságod és a messi fóbiád csak mulattat.dzsi91 írta:
Mellébeszélsz mint a primeFosi. A kupagyőzelemnek szól a hagyomány,hogy a friss győztest ezzel tisztelik meg,higy sorfalat állnak neki. Nincs trófeához kötve eu szuperkupára bl győzelemre mindenre kaptunk már sorfalan csak a cigány barsza nem volt hajlandó. Hangsúly a cigány barszán ami a messi érát jelenti, korábban nem volt ebből ekkora gond.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 13:00
Kétlem,hogy jól mulatsz évek óta…4Rv írta:felőlem aztán cigányozhatsz napestig, engem a proliságod és a messi fóbiád csak mulattat.dzsi91 írta:
Mellébeszélsz mint a primeFosi. A kupagyőzelemnek szól a hagyomány,hogy a friss győztest ezzel tisztelik meg,higy sorfalat állnak neki. Nincs trófeához kötve eu szuperkupára bl győzelemre mindenre kaptunk már sorfalan csak a cigány barsza nem volt hajlandó. Hangsúly a cigány barszán ami a messi érát jelenti, korábban nem volt ebből ekkora gond.![]()
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. május 1., vasárnap 12:55
felőlem aztán cigányozhatsz napestig, engem a proliságod és a messi fóbiád csak mulattat.dzsi91 írta:Mellébeszélsz mint a primeFosi. A kupagyőzelemnek szól a hagyomány,hogy a friss győztest ezzel tisztelik meg,higy sorfalat állnak neki. Nincs trófeához kötve eu szuperkupára bl győzelemre mindenre kaptunk már sorfalan csak a cigány barsza nem volt hajlandó. Hangsúly a cigány barszán ami a messi érát jelenti, korábban nem volt ebből ekkora gond.4Rv írta:
a klub vb alapból egy 21. századi kreálmány, tehát összehasonlítani sem érdemes a nagyobb múltú sorozatokkal.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 1., vasárnap 12:51
Lehet itt magyarázni viszont baromi egyszerű a dolog szerintem. A sorfal tisztelgés a "bajnok" előtt tök mindegy hogy hazai vagy nemzetközi címről van szó.4Rv írta:a klub vb alapból egy 21. századi kreálmány, tehát összehasonlítani sem érdemes a nagyobb múltú sorozatokkal.dzsi91 írta:
Cé nem követelt semmit. Egy riporter rákérdezett,hogy szeretné-e a sorfalat ő meg természetesen igent mondott. A riporter egyébként azért kérdezett rá mert addig a pontig mindenki sorfalat állt a klub vb győztesnek. Aztán jött a barsza és szétkúrta ezt is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 12:46
Mellébeszélsz mint a primeFosi. A kupagyőzelemnek szól a hagyomány,hogy a friss győztest ezzel tisztelik meg,higy sorfalat állnak neki. Nincs trófeához kötve eu szuperkupára bl győzelemre mindenre kaptunk már sorfalan csak a cigány barsza nem volt hajlandó. Hangsúly a cigány barszán ami a messi érát jelenti, korábban nem volt ebből ekkora gond.4Rv írta:a klub vb alapból egy 21. századi kreálmány, tehát összehasonlítani sem érdemes a nagyobb múltú sorozatokkal.dzsi91 írta:
Cé nem követelt semmit. Egy riporter rákérdezett,hogy szeretné-e a sorfalat ő meg természetesen igent mondott. A riporter egyébként azért kérdezett rá mert addig a pontig mindenki sorfalat állt a klub vb győztesnek. Aztán jött a barsza és szétkúrta ezt is.
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. május 1., vasárnap 12:41
a klub vb alapból egy 21. századi kreálmány, tehát összehasonlítani sem érdemes a nagyobb múltú sorozatokkal.dzsi91 írta:4Rv írta:
én meg tudtam, hogy ez lesz a viszontválasz.. a kutyának nem jutott eszébe, hogy a barcelonának sorfalat kéne állnia a klub vb után, amíg cr el nem kezdte követelni.. de tegyük fel, hogy "mi" kezdtük, "ti" pedig folytattátok. tehát most mire fel várjátok el, hogy a városi rivális másképp járjon el?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 12:41
2017 decemberében kellett volna sorfalat állni és visszakaptátok volna májusban de a csapatod túl cigány volt ehhez.4Rv írta:de, egy 14 éves sorfalat hozok fel mert a kevés alkalmak egyike volt a történelemben, amikor úgy játszott egymás ellen a két nagy rivális, hogy az egyik addigra már bebiztosította a bajnoki címét, a legutóbbi 2018-ban volt, kinek és mi volt ciki azt láthattuk mindkét esetben. "az úriemberek klubjához" nem lett volna méltóbb, ha felül emelkednek a korábbi sértettségen és tartják magukat a hagyományokhoz, ha már különbek a csúnya, rossz katalánoknál?lestat írta: Ne egy 14 éves sorfalat hozz már fel légyszives...
Le a kalappal meg minden az akkori keretnek. Puyol féle csapatnak még volt gerince. Tartotta a hagyományt.
Nyertünk azóta trófeákat. Ahogy ti is. Kaptatok sorfalat a betistől és a villarealtól is.
Álltatok sorfalat ha volt rá lehetőség, ha ugy jött ki a forduló hogy ellenetek játszunk? Nem.
Akkor ne kardoskodj hogy 18-ban mi miért nem adtunk.
Még mindig nem mi kezdtük az egészet.
Ennyi. Lezártam.![]()
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. május 1., vasárnap 12:35
de, egy 14 éves sorfalat hozok fel mert a kevés alkalmak egyike volt a történelemben, amikor úgy játszott egymás ellen a két nagy rivális, hogy az egyik addigra már bebiztosította a bajnoki címét, a legutóbbi 2018-ban volt, kinek és mi volt ciki azt láthattuk mindkét esetben. "az úriemberek klubjához" nem lett volna méltóbb, ha felül emelkednek a korábbi sértettségen és tartják magukat a hagyományokhoz, ha már különbek a csúnya, rossz katalánoknál?lestat írta: Ne egy 14 éves sorfalat hozz már fel légyszives...
Le a kalappal meg minden az akkori keretnek. Puyol féle csapatnak még volt gerince. Tartotta a hagyományt.
Nyertünk azóta trófeákat. Ahogy ti is. Kaptatok sorfalat a betistől és a villarealtól is.
Álltatok sorfalat ha volt rá lehetőség, ha ugy jött ki a forduló hogy ellenetek játszunk? Nem.
Akkor ne kardoskodj hogy 18-ban mi miért nem adtunk.
Még mindig nem mi kezdtük az egészet.
Ennyi. Lezártam.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 1., vasárnap 12:31
4Rv írta:én meg tudtam, hogy ez lesz a viszontválasz.. a kutyának nem jutott eszébe, hogy a barcelonának sorfalat kéne állnia a klub vb után, amíg cr el nem kezdte követelni.. de tegyük fel, hogy "mi" kezdtük, "ti" pedig folytattátok. tehát most mire fel várjátok el, hogy a városi rivális másképp járjon el?lestat írta:
Tudtam h jön egy okos tojás....
Na szoval kicsi emlékeztető.
https://twitter.com/RkFutbol/status/1517101224381845504
Ti kezdtétek az egész hagyomány megtagadását.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 1., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. május 1., vasárnap 12:20
Akkor miert nem inkabb hazai palyan porogsz?4Rv írta:én meg tudtam, hogy ez lesz a viszontválasz..
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 1., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 1., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. május 1., vasárnap 11:51
a barca megtette 2008-ban a bernabéuban. ennyi erővel a realnak nagyobb ciki lett volna ugyanezt megtenni hazai közönség előtt, így jó kifogás volt a klub vb-s hiszti..lestat írta: hagyjuk már...ez is ugyanugy hagyomány.
Spanyol csapat nemzetközi sikert ér el..mért ne lehetne sorfalat állni neki?
Nem Cr kezdte el és nem a semmiből jött..ahogy te fogalmaztad..maradjunk annyiban nem volt igazad.
Atletico szimplán azért nem hajlandó rá mert féreg csapat. Semmit nem tettünk ellenük hogy ne adják meg.
Mondjuk nektek sem volt okotok nem megadni a sorfalat mégis megtetéttek mert ciki a riválisnak sorfalat állni, ennyiről volt szó.
Ja persze le van szarva csak vicces hogy ránk akarták kenni a hagyomány megszakitását közben meg...![]()
Lényeg hogy Campeonees! 35![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 1., vasárnap 11:45
Tudták előre az is nemzetközi kupa leszMorataMartin írta: Sőt a Barca nemcsak a klub vb-győzelem után, de az európai szuperkupa-győzelem után sem állt sorfalat 2017-ben![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 1., vasárnap 11:40
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem