Rio felült a karimbandwagonra nagyon, de ki nem, aki szereti es erte ezt a csodaltos sportot?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 28., csütörtök 20:24
Rio felült a karimbandwagonra nagyon, de ki nem, aki szereti es erte ezt a csodaltos sportot?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 28., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 27., szerda 18:09
Sierra írta:Geci nem hiszem el ezeket, hogy nevetés nélkül képesek egy ilyet megírni és meg is jelentetni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 27., szerda 18:08
Ha már felsorolás.Remy írta: Továbbra is tartom, hogy Salah jelenleg esélyesebb a több cím miatt. Hiába egyéni dolog, hiába változtatták meg a rendszert, ha a Pool behúzza a 4 kupát, akkor odaadják neki.
Ha nem, KDBt egy bajnoki cím, BL kombóval odatolhatják, de még igen... Lewát is előhúzhatják a kalapból az előző 2 év miatt.
Kerlon, a Pool 4et nyerhet, nem hármat. Ami eddig senkit nem sikerült még. A többi részt, amúgy adom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 27., szerda 17:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 27., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 27., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 27., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 27., szerda 15:14
Geci nem hiszem el ezeket, hogy nevetés nélkül képesek egy ilyet megírni és meg is jelentetni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 27., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 27., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 27., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 27., szerda 11:44
Igen.Donát írta:BL gólkirályi címre még ne gondokjunk. Salah 6 góllal van lemardva, még 3 meccse lehet. Értem én, h Benznek néz ki, de legalább az elődöntők végét várjuk meg!'shutterisland írta: jelenleg o a no1, mivel neki mar 3 dolog biztosan zsebben van.
bajnok, golkiraly es bl golkiraly.
salah eddig semmit nem tudhat magaenak, talan a pl golkiralyi cim lenne kijelentheto illetve ugye egy ligakupa.
se bajnoki cim, se fa cupa, se bl nincsen meg, ugyanez de bruyne-re is igaz.
lewa szerintem a villarreal elleni kieses utan elszallt.
illetve az uj szempontrendszer alapjan megint csak benzema jar az elen, mert az o kulcs szerepe a legszembetunobb.
annyiban jart rosszul a valtoztatasokkal talan, hogy a vb nem szamit bele, mert ott benne lett volna egy jo eredmeny, mikozben a legnagyobb rivalisnak tuno salah ki sem jutott.
teljesen megerdemelne a francia, en is neki adnam jelenleg.
A VB majd a következő szezonhoz számít, nem? Mostantól szezont néznek, nem évet, a 21/22 szezonra adják a következőt. Vagy hogy van ez?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 11:37
BL gólkirályi címre még ne gondokjunk. Salah 6 góllal van lemardva, még 3 meccse lehet. Értem én, h Benznek néz ki, de legalább az elődöntők végét várjuk meg!'shutterisland írta: jelenleg o a no1, mivel neki mar 3 dolog biztosan zsebben van.
bajnok, golkiraly es bl golkiraly.
salah eddig semmit nem tudhat magaenak, talan a pl golkiralyi cim lenne kijelentheto illetve ugye egy ligakupa.
se bajnoki cim, se fa cupa, se bl nincsen meg, ugyanez de bruyne-re is igaz.
lewa szerintem a villarreal elleni kieses utan elszallt.
illetve az uj szempontrendszer alapjan megint csak benzema jar az elen, mert az o kulcs szerepe a legszembetunobb.
annyiban jart rosszul a valtoztatasokkal talan, hogy a vb nem szamit bele, mert ott benne lett volna egy jo eredmeny, mikozben a legnagyobb rivalisnak tuno salah ki sem jutott.
teljesen megerdemelne a francia, en is neki adnam jelenleg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 27., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 27., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 27., szerda 10:21
Egyebkent sokan felszalltak a BenzemaBalonDor vonatra, Ozil is elkezdte reklamozni tegnap. Azert ez is sokat szamithat, mennyire kezdik el tolni. Vini is, Ancelotti is hangot adott mar ennek, de sorolhatnam sokaig, kik azok, akik Karimnak adnak a bogyot. Maga az Aranylabda mar reges regen meg lett gyalazva, nem veletlenul kezdtek el varialni a dolgokon, de Karim megerdemli, nagyon megerdemli, nem feltetlenul a labdat, hanem hogy elismerjek a vilag legjobbjanak, es elismerjek azt a tomerdek munkat, amit beletett ebbe a korszakos csapatba.hehetheoriginal írta: nekunk talan egyertelmunek tunik, megannyi meccsen sorsdonto fontos gol es kiemelkedo teljesitmeny, stb. (sztem amugy a ket kihagyott tizi is direkt volt, hogy elhitesse, hogy be van fosva es megremeg a laba a kovetkezonel)
de amig ilyen fullhomaly richards vagy kiagecik ülnek mindenfele a studiokban, ezek tomik az atlagember, a mezei szurkolo, es kozvetetten a szakma fejet is a faszsaggal, hogy talan felert hurrikan szintjere az ember, addig elobb adjak a lengyelnek vagy akar kdb-nek is, plane a szuperligas botrannyal, szoval massziv politika es penz van emogott is, ne legyenek illuzioink es ne legyetek meglepve, ha "veletlenul" valaki beelozi a vegen
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 27., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 27., szerda 9:20
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem