na ők nem lófasszal guritanak, ami a versenysportot illeti, kivancsi leszek mennyi ido kell nekik, nyilvan nem vakon ugranak bele egy vödör szarba.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 2., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 28., csütörtök 17:01
Mar miert ne lenne olyan, minden szakmanak / szerepkornek olyannak kell lennie. A buszfaktor mindenhol jelen van, nem csinalhatsz olyat, hogy vkit nem tudsz helyettesiteni, tok mindegy kirol van szo.h3x0r írta: Covidos lett az F1 mindkét versenyigazgatója
Gondolom ez a versenyigazgato szakma nem olyan, mint fociban, hogy akkor kuldunk egy masik birot.![]()
Kozben Masi elovette a fiok aljarol az utlevelét![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 28., csütörtök 16:47
de nem az volt h nem is kell a helyszínen lenniük? csörögjenek rám lenyomom home office-banh3x0r írta: Covidos lett az F1 mindkét versenyigazgatója
Gondolom ez a versenyigazgato szakma nem olyan, mint fociban, hogy akkor kuldunk egy masik birot.![]()
Kozben Masi elovette a fiok aljarol az utlevelét![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 28., csütörtök 16:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 20:40
Az a baj, hogy Sainz se kutyaütő, DE... itt jön képbe, amit mindig is mondtam. Kurvára nem mindegy, hogy középmezőnyben, lényegében nyomás nélkül kell teljesítened, vagy folyamatos nyomás alatt, topcsapatnál kell teljesítened hétről hétre. Ahol nem lehet eldobálni a pontokat. Nem fognak megtapsolni, ha 6. helyen bejössz, stb.Tjacks írta:borzalmasan középszer az ember. Ezt a teljesítményt bármelyik pilóta hozná a jelenlegi mezőnyből.Remy írta: Schumis részre most +1. Bár a futam elején lévő hiba pont nem írható a számlájára, mert lekényszerűlt a csúszós részre, esélytelen volt. Viszont, ami utána volt, az csak az övé.
Nálam amúgy Sainz ugyanez, csak magasabb szinten. Eddig kurva kevés ez a spanyoltól.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 20:28
borzalmasan középszer az ember. Ezt a teljesítményt bármelyik pilóta hozná a jelenlegi mezőnyből.Remy írta: Schumis részre most +1. Bár a futam elején lévő hiba pont nem írható a számlájára, mert lekényszerűlt a csúszós részre, esélytelen volt. Viszont, ami utána volt, az csak az övé.
Nálam amúgy Sainz ugyanez, csak magasabb szinten. Eddig kurva kevés ez a spanyoltól.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 24., vasárnap 18:32
Szaraz palyan joval tobb elozes, vagy legalabbis probalkozas lett volna. Ma viszont senki nem mert a nem idealis iven, a nedves reszeken bevetodni. Szinte tenyleg csak akkor volt elozes, ha valaki joval gyorsabb volt az elotte haladonal. Szaraz palyan talan meglehetett volna Leclercnek Perez, a felig vizes, szarado palyan viszont eselytelen volt.wZoLee7 írta: A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal.
Most erkeznek a Ferrari elso fejlesztesei, azt azert megvarnam. Egy Mclaren - Merci parharcot azert megneznek a szezonban.Kerlon írta: Btw. Norris meg a Mclaren úgy látszik magukra találnak, de még így is elszomorítóan nagy a hátrány az RB és a Ferrari mögött. És úgy látszik, hogy előbbiben több lehet a tartalék.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 24., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. április 24., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 24., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 17:15
Szerintem nincs összefüggés Gasly-Hamilton és a többi között. Gasly sem bírt pl. Albonnal. Szóval szép meg jó, hogy lehet menni a másik autó mögött, de szarra sem jó, cserébe lassabbak az autókat és még pattognak is, ami nyilván egy kritikusabb előzés esélyét is kinyírja.wZoLee7 írta: A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal. Ez itt egy kellemes vonatozás volt, maximum akkor lehetett volna bármi esély, ha Perezzel együtt Leclerc is kiáll a boxba és közelebb kerülnek, bár látva a tempót még akkor sem.
Simán lehet a következő hétvégén pont ilyen lesz csak fordítva, Sainz sem lesz mindig a bré rossz oldalán. Ott Ricciardo, hogy nem kapott büntetést nem tudom, a verseny irányítás valszeg mást nézett közben, mert a DRS engedélyeztetés is igen csak későn jött.
És hogy beleálljak ismét Schumiba, ahogy tavaly Mazepint volt mellette egy rakás szerencsétlenség, úgy most Ő lett Magnussen mellett a next Mazepin. A szezon elején vagyunk, de még pár ilyen futam, továbbra is 0 pont a neve mellett és a Haas-nál elgondolkodnék azon, hogy lecseréljem. Vagy ha nem is pontokat kezd el feltenni a neve mellé, legalább legyen versenyben, ne forogjon meg kiüssön másokat. Az autó középmezőny és ott sem a legrosszabb, a kitudja honnan előrántott pilóta 14 pontot kapart össze, hárim nulla pontos pilóta van már csak a mezőnyben. Egyszerűen ez a teljesítmény kevés.
Arrogáns? Mi volt ebben arrogáns? Arrogáns az, amikor leidegbetegezel egy top pilótát, aki elrontott egy kanyart. Vagy leírsz, akkora fasságot, hogy Max 2 tizeddel gyorsabb mindenkinél. Mondom én, hogy fogalom zavarod van, de úgy látszik több téren is.alexoxladjackoxi írta:Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.Kerlon írta: tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 24., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 24., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 16:54
Normálisan a véleményét? Te írod?alexoxladjackoxi írta:Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.Kerlon írta:
tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 24., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 24., vasárnap 16:51
Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.Kerlon írta:tovabbra is fogalom zavarban szenvedszalexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 16:42
tovabbra is fogalom zavarban szenvedszalexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. április 24., vasárnap 16:42
Miből tűnik úgy , hogy lemaradt a fejlesztésben a ferrari? Tegnap pariban voltak Lec és Max.chronic írta: Legalább megpróbálták, de valamit tuti cigánykodik az rb, hát drs-el se tudta 5 tizedről még csak támadni se perezt.
Utána löki elbaszta, túlakarta erőltetni, negyedik futam volt az évben, senki ne beszéljen nekem még vb címről mert semmi értelme, a ferrari úgy tűnik már most lemaradt a fejlesztésben, ez lessz a vesztük amúgy is.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 16:41
Különbség hogy Ő leírt egy véleményt amit alátámasztott. Te meg beírták egy darab szót amiből süt az ellenérzésed.feel the difference.alexoxladjackoxi írta:Jó, de te annyira vagy objektív, mint az M1 hírcsatorna.reeed_ati írta:
Én is ferrari drukker vagyok, de én meg azt gondolom, hogy a higgadtság és a biztos dobogó sokkal többet érhet egy vb. pontversenyben, mint 2 pontért kockáztatni.
Ha a végjátékban csak pár pont fog dönteni, akkor nagyon sokba kerülhet még ez..
Egyébként egész futamon látszott, hogy nincs sansz ma a red bullok ellen, szóval totál felesleges volt..
Ha megvan a tempó, akkor nyilván én is azt mondom, hogy menni kell, de így nem.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem