Politika
Re: Politika
tobb mint veletlen hogy ezek ketten egynapon halnak meg, foleg hogy haverok is voltak.
azt gondoltam reggel hogy az m.ricsike hir kamu csak igy akarjak kimenekiteni az orszagbol de a berki szabadon lelephetett volna ot nem kell papiron megolni hogy lelephessen...
idegenkezuseget meg majd erositsek meg a boncolasok utan szerintem
azt gondoltam reggel hogy az m.ricsike hir kamu csak igy akarjak kimenekiteni az orszagbol de a berki szabadon lelephetett volna ot nem kell papiron megolni hogy lelephessen...
idegenkezuseget meg majd erositsek meg a boncolasok utan szerintem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan en sem latom realitasat, de kizarni semmit sem lehet.
m.richardrol mar regota cikkeztek, egyszer volt is egy kamu halalhir, amit a riasztas es razzia utan sokan atvettek.
de ez a berkis nagyon a semmibol jott, miert volt kinn egy tucat rendorauto, ha idegenkezuseg gyanuja nem merult fel ?

m.richardrol mar regota cikkeztek, egyszer volt is egy kamu halalhir, amit a riasztas es razzia utan sokan atvettek.
de ez a berkis nagyon a semmibol jott, miert volt kinn egy tucat rendorauto, ha idegenkezuseg gyanuja nem merult fel ?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De ne már, azt hogyan? Leginkább akkor hogyan lenne holttest? Ennyire azért közel sem voltak nagy emberek ők. Egy vezető világpolitikusról, vagy világ leggazdagabb emberéről még csak-csak el lehet képzelni ilyet, de róluk hogyan?'shutterisland írta:Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
lehet mindketto marbellan szurcsoli a koktelokat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy en kinezem a gyokerbol, hogy a mediahekk miatt csak alca es megszervezett az egesz
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ezt irtam az off-ba, csak aztan lattam, hogy itt mar bedobtak a temat.Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
kemeny.
lehet mindketto marbellan szurcsoli a koktelokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2022. május 6., péntek 10:25-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még mindig van több ezer ilyen, akik kevésbé felkapottak.
- hehetheoriginal
Kulonleges nap ez a mai, stromanok es maffiozok hullanak a gecibe, pedig pentek 13 jovo heten van.
Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Berki Krisztián is meghalt.hehetheoriginal írta: m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is![]()
ahogy dj khaled mondja, another one![]()
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnos az 5 évvel ezelőtti dolgokat ez sem fordítja vissza. Illetve van még rajta kívül pár ezer ilyen ember az országban, akik feleslegesek.hehetheoriginal írta: m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is![]()
ahogy dj khaled mondja, another one![]()
![]()
- hehetheoriginal
m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is
ahogy dj khaled mondja, another one

ahogy dj khaled mondja, another one

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
index főcim:
Magyarország visszavonta vétóját az orosz olajembargó szankcionálásáról
bottal verném az ilyen ujsagirot, kellett egy 10 masodperc igy reggel, mire az allitas negálásának a negálásának az ellentettjét megertettem
Magyarország visszavonta vétóját az orosz olajembargó szankcionálásáról

bottal verném az ilyen ujsagirot, kellett egy 10 masodperc igy reggel, mire az allitas negálásának a negálásának az ellentettjét megertettem

thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:

Gondolom Orbán is azzal számol ha nagy lesz a gond az EU úgy is küldeni fogja a pénzt hogy megmentse
Nem lesz államcsőd.
Jöttek a cikkek meg hírek, hogy az állampapír a legpopulárisabb befektetési forma az elmúlt hónapokban...azt pedig csak állami csőddel lehet lenyúlniMarky írta: 2022-re eljutottunk oda, hogy konkret celja a kormanynak az egekbe loni az inflaciot. Kozben a nagyobb aruhazakban vadaszni kell a csirkemellet![]()
Ha el kell engedniuk a rezsicsokkentest, akkor elkepzelni se tudom mi lesz az atlag netto 250-300-at kereso reteggel.

2 hónapja várok a banki hitelszerződésemre (nem zöld.) folyamatosan nézem, ahogy nő a jegybanki alapkamat és mellette gyengül a forint

Bízom benne, hogya az lesz amint mond a kormány hogy fél éven belül "észheztér" a helyzet..vagyis ----> hogy nem drágul tovább semmi ilyen oriási léptekben
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
2022-re eljutottunk oda, hogy konkret celja a kormanynak az egekbe loni az inflaciot. Kozben a nagyobb aruhazakban vadaszni kell a csirkemellet
Ha el kell engedniuk a rezsicsokkentest, akkor elkepzelni se tudom mi lesz az atlag netto 250-300-at kereso reteggel.

Ez kerte a nep, tiszteletben kell tartani.Faust írta: Akkora inflacio lesz itt, hogy meg a Holdrol is latjak majd, de Brusszelbol egeszen biztos.
Akkora inflacio lesz itt, hogy meg a Holdrol is latjak majd, de Brusszelbol egeszen biztos.
Ez már nyilván a malícia bennem, de hozzáteszem hogy nyilván mi lesz a bevetett megoldás? Szektoradók. Amit majd megint az árakba tesznek tovább a cégek, vagyis pörög tovább az infláció. RHEEEEE
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, hogy az ész nélküli pénzosztás visszanyal?
Ne bassz.
Ne bassz.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.