babaking írta:
De erre már most sem emlékszik néhány hardcore szurkolón kívül senki, 10 év múlva meg konkrétan senki - arról nem is beszélve, hogy annyit változnak a csapatok, hogy pont senki nem fogja tudni, hogy a Villareal milyen játékerőt képviselt 2022-ben.
Ettől még se az ö se a mi kupájuk nem ér se többet se kevesebbet. Senki nem csettint, hogy bezzeg a Madrid milyen bivaly ágon nyert, az az igazi kupa.
Emiatt a helyedben nem idegeskednék, értem, hogy sérti az igazságérzetedet az egy dolog - szurkolók vagyunk, mindig azt hisszük, hogy mindenki ellenünk van, mindenki más csak szerencsés, és jó sorsolása van. De ez fordítva is igaz, és minden Bl győztes csapatot alá lehet így ásni (ezen a meccsek a bíró tolta meg őket, aztán sok volt az ellenfélnél a sérült, keveset pihenhetett, rossz formában voltak mert bak volt a vezetéssel és a többi).
Nem éri meg. Egy dolog számít: a végén mi emeljük fel a kupát. Ha meg nem, akkor felőlem a győztes 6 öngóllal is nyerhet, nem alszom rosszabbul.
Teljesen igazad van,.hogy a szurkoló beszél belőlem és elfogult vagyok. Ez jogos. De pl 10 akár 20 év múlva., mivel már van internet és sokkal több meccs nézhető mint mondjuk 30 -40 éve,.így azt nem állítanám hogy erre nem fognak emlékezni.
Tegnapi hír, hogy amoly kosárlabda/kézilabda formatumban final four lenne. Pocsék ötlet,.hiszen a BL lényege az oda-visszavágós nagy párharcok.
Na 10 év múlva erről a Poolról eszünke jut a Barca elleni nagy párharcuk. Hogy az huh de nagy 180 perc volt. Egy döntő amin kisz.ptak, meg egy érdektelen amit valaki ellen megnyertek. Ennyi. Azért Redondo csele,.Anelka fejese,.Zidane gólja, vagy csak mondjuk azt az évet amikor nem lett győztes a Madrid, a United elleni oda-vissza meccs. Ezek 20 év után is BL klasszikusok,.nem egy cornertakenquikly, aztan cső hanem van ilyen vagy... hát nem is tudom. Rengeteg. Akar a BM elleni kiesés az elődöntőben. Vagy a keddi meccs. Lehet kiesünk de na. Akár az egéyz idei tavasz
Ehhez képest Liverpoolban mutogatnak 5 év alatt egy szögletet baszki.
Azért a párharcok részei a BLnek, pláne mióta láthatjuk mindet a TVben. Azok óriási élmények. Nem csak a döntő
Nem mond már hogy nem.
Én sok nagy meccsére emlékszem a Benitez féle Poolnak, nem csak a 2 döntőre. Volt ott dráma rengeteg. Pedig sokkal szarabb focit játszottak, meg volt h kitömték a Realt, de ott volt emlékezetes momentum nem egy.5 év alatt. Kb addig tartott a Benitez éra.
Volt,.hogy kikaptak,.de volt megannyi dráma hogy nyertek.
Ez a gólvonaltechnológia többek között a 2005ös elődöntő miatt lett bevezetve. Ugye.
Garcia óriasi gólja a Juve ellen.. mondjuk.
Tizenegyespárbaj, gólfesztivál a Chelseavel, verekedés a meccs előtt a csapattárssal aztan meg kiverni a címvédő Barcat, azert 5 evbe sok minden belefér, egy szögleten kívül, meg hogy izgi meccsen kiszoptak a Ticótól a legjobb 16 között. És csak a Poolt mondom.. csak a Poolt. 2 külön éra.
Jó mondjuk 18ban a Cityt jól megvertek. Írjam fel valahová ?? Nagy semmi ez a Pool törtenet most. Nincs dráma, nincsenek éles nagy párharcok. Mint semlegesnek lófasz az egész. Portonak gondolom jövőre is vernek azért egy ötöst