Én ezt értem, de nekünk egy ilyenünk volt hogy a döntőig egy Man City ( ami akkor gyengébb játékerőt képviselt,.de azért na ) jött szembe, de a döntőben azért kaptunk egy bivaly Atleticot. Egyszerűen gagyi ellenfelek ellen mennek. Minden évben legalább 1, de inkább 2 pucsítós portugál csapatot biztos kapnak. Ezt már megfigyeltem.babaking írta: Erre csak azt tudom mondani mint amikor minket ekéztek ezért: azt kell megverni aki szembejön. Sem a Bayernnek sem a Juvénak nem volt kötelező kiesni a Villarreal ellen. A Barcának sem volt kötelező az EL-be menni.
Azért ha 2011től végignézed a Madridnak mindig volt legalább 1-2 kurva erős párharca, volt hogy zsinórban 3 is. Plusz a döntőben sem a megilletődött meglepi csapat jött szembe (jó 2014ben a Tico meglepetés volt de akkor az kurva erős csapat volt és évekig az 5 legerősebb közé tartozott Európában. Ez a Spursről nagyon nem mondható el )
Itt nem egy idényről, hanem már evek tendeciájáról beszélünk.
Legutóbbi 3 elődöntő : Roma (se előtte se után sehol) Barca, Villareal (jövőre nem is indulnak a BLben). Mint valami EL sorozat bazze. És ez az elődöntő...