Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 28., csütörtök 14:01

Nagy oldal még nem hozta le, de hihető, mert a múltkor voltak hírek, hogy kórházba került.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. április 28., csütörtök 13:51

Realista24 írta: Állítólag meghalt Raiola.
Pont most olvastam én is

🚨| Az olasz sajtó szerint elhunyt Mino Raiola.

Az ügynök olyan játékosokat menedzselt, mint Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti és még sorolhatnánk.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 13:50

Állítólag meghalt Raiola.

Lehozta mindenki...szóval igaz lehet. :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 28., csütörtök 11:08

Süti írta:
Realista24 írta:

18 millió manapság semmi, ez meg a legideálisabb. Két év kölcsön, aztán megmutathatja, hogy mit tud.
Hehe eyetest alapján patika :kalapos:
Akkor rip Alipio. :mrgreen:
Az Opare te, Alipio Pato csatártársa volt az eye test dream teamben :)

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 11:03

kiserik írta:
Donát írta:

Ja, csak aki nem a posztján fog játszni, az lényegesen kevesebbet ad majd a csapatnak, mint amire hivatott, ne adj isten ott leszünk vele, mint Asensioval, Rodrygoval idén. Szintet kell lépni ott is! De persze az is kockázat, ha igazolunk valakit oda, ez tény. Kérdés melyik a kisebb, meg persze hogy mire van pénzünk.

Másrészt pedig a védelemre is gondoltam. Carvajal, Lucas duóval nekimenni az új szezonnak megint nem kecsegtet sok jóval, Tóbiás ide vagy oda. Vagy Odri. De ez mind vészmegoldás, meg csodavárás.

Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
Azért ez a posztja, nem posztja kicsit túl van misztifikalva (ugye sokan ebbe kapaszkodnak Rodrygo esetén). Ott van Gnabry. Jobb lábas, baloldalon kezdte és kb annyi meccse van ott, mint jobb oldalon, a góljai nagy részét nem bal lábbal szerzi, mégis sokan benne látnák a megoldást a jobb oldalunkra. Egy eredendően balszélsőben, akinek nem az a posztja...
Oké, van benne igazság. A vadló is hozta magát a jobb oldalon, amíg akart játszani. Meglátjuk mi lesz.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 28., csütörtök 10:22

Realista24 írta:

18 millió manapság semmi, ez meg a legideálisabb. Két év kölcsön, aztán megmutathatja, hogy mit tud.
Akkor rip Alipio. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 28., csütörtök 10:14

Donát írta:
Anthony írta:

Hát remélem a Vini Benz Bappe hármasból valaki a jobb oldalon fog játszani és nem lesz senki lezavarva szélső védőnek.
Ja, csak aki nem a posztján fog játszni, az lényegesen kevesebbet ad majd a csapatnak, mint amire hivatott, ne adj isten ott leszünk vele, mint Asensioval, Rodrygoval idén. Szintet kell lépni ott is! De persze az is kockázat, ha igazolunk valakit oda, ez tény. Kérdés melyik a kisebb, meg persze hogy mire van pénzünk.

Másrészt pedig a védelemre is gondoltam. Carvajal, Lucas duóval nekimenni az új szezonnak megint nem kecsegtet sok jóval, Tóbiás ide vagy oda. Vagy Odri. De ez mind vészmegoldás, meg csodavárás.

Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
Azért ez a posztja, nem posztja kicsit túl van misztifikalva (ugye sokan ebbe kapaszkodnak Rodrygo esetén). Ott van Gnabry. Jobb lábas, baloldalon kezdte és kb annyi meccse van ott, mint jobb oldalon, a góljai nagy részét nem bal lábbal szerzi, mégis sokan benne látnák a megoldást a jobb oldalunkra. Egy eredendően balszélsőben, akinek nem az a posztja...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 10:04

Donát írta:
Dupla D írta:

18 millio euro az opció.
Köszi!
Az mondjuk nem kevés. Akkor elég komolyan vesszük a srácot ezek alapján. Én azt hittem, hogy csak jött, mert miért ne, de ez alapján őt tekintheti a klub jobbhátvéd igazolásnak, és más nem is várható. Tehát tavasszal aklimatizálódik a Castilla-ban, aztán következő szezonban a nagyok közt kell bizonyítania?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 10:00

Dupla D írta:
Donát írta:

Ja tényleg, közben én is látom, köszi. És ezekre a játékosokra, akik a háború miatt váltottak klubot milyen szabályok vonatkoznak? Gondolom nincsen rá opciónk, hanem adott esetben tárgyalni kell a klubjával.
18 millio euro az opció.
Köszi!
Az mondjuk nem kevés. Akkor elég komolyan vesszük a srácot ezek alapján. Én azt hittem, hogy csak jött, mert miért ne, de ez alapján őt tekintheti a klub jobbhátvéd igazolásnak, és más nem is várható. Tehát tavasszal aklimatizálódik a Castilla-ban, aztán következő szezonban a nagyok közt kell bizonyítania?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 28., csütörtök 9:56

Donát írta:
Pad'em írta:

De 2023 nyaráig van kölcsönben itt.
Ja tényleg, közben én is látom, köszi. És ezekre a játékosokra, akik a háború miatt váltottak klubot milyen szabályok vonatkoznak? Gondolom nincsen rá opciónk, hanem adott esetben tárgyalni kell a klubjával.
18 millio euro az opció.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 9:52

Pad'em írta:
Donát írta: Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 28., csütörtök 9:41

Donát írta: Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 9:28

Anthony írta:
Donát írta:

Világgá megyek, ha a jobb oldallal nem kezdünk semmit... :lol:
Hát remélem a Vini Benz Bappe hármasból valaki a jobb oldalon fog játszani és nem lesz senki lezavarva szélső védőnek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 28., csütörtök 9:08

Elon a Twitter helyett :lol:

Kár, hogy funból nem futtat fel egy csapatot valahol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 28., csütörtök 6:47

Donát írta:
Pad'em írta: Egyik legjobb spanyol forrás hírei @RMadridistaReal:

Mpabbé és Rüdiger után még Fran Garcia jöhet, több igazolás jelenleg nincs kilátásban.

Ceballos marad.

Tchouameni deal bonyolult mert nyomulnak a PL csapatok, de még sok idő van, kb bármi lehet.

Jovićnál megint kölcsön a valószínű. Asensionak ha nem tetszik a renewal offer akkor el lesz adva.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 23:06

Mpabbé és Rüdiger után még Fran Garcia jöhet, több igazolás jelenleg nincs kilátásban.

Ceballos marad.

Tchouameni deal bonyolult mert nyomulnak a PL csapatok, de még sok idő van, kb bármi lehet.

Jovićnál megint kölcsön a valószínű. Asensionak ha nem tetszik a renewal offer akkor el lesz adva.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 27., szerda 22:59

Kerlon írta: Röviden és tömören Modricnak, Ceballosnak jövőre nem egymást kellene helyettesíteni, hanem az egyiküknek valakit a kezdőből.

Előre menjünk, ne hátra. B-) :kalapos:
igazad van, valószínűleg jövőre egyiket sem kéne fixen kezdetni
de ha Casemiro meg Kroos fix kezdő lesz a következő szezonban
ugyanúgy nem megyünk előre :D

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 27., szerda 22:33

Ceballos marad.

Hat remelem inkabb MBappet hozzuk. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 27., szerda 22:02

Egyik legjobb spanyol forrás hírei @RMadridistaReal:

Ceballos marad.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 27., szerda 21:14

Jim írta:
poronty írta: Ez 7 játékos és Case, Tchouameni meg Blanco ugyanaz a poszt, sőt Camavinga is elmondta korábban, hogy a védelem előtt szeret a leginkább játszani. Meg Fede se elsősorban egy támadószellemű középpályás. Nekem ez nagyon defenzív összességében. Egyébként nálam Camavinga egy fekete Redondo, nem Seedorf :mrgreen:
tökéletesen összefoglaltad miért érdemes Ceballost itt tartani még 1 évig :mrgreen:
egyik fiatal középpályásunk sem egyértelműen támadószellemű,
így Cebát lehetne rotálni Modric-al :hmmm:
Jó lenne, ha nema 37 éves Modricot akarná még valaki rotálni, hanem a jövőt építeni. Jelenleg Ceballost akkor kell itt tartani, ha Modric, Kroos, Casemiro, esetleg 3ból 2 távozik.

Cama és Valverde meg egyértelműen jobb és elé helyezendő. A másik, amit más is írt, hogy Ceballos egy nagypofájú, türelmetlen játékos, aki játszani szeretne, tehát nem fogja tűrni a pados szerepet.

Röviden és tömören Modricnak, Ceballosnak jövőre nem egymást kellene helyettesíteni, hanem az egyiküknek valakit a kezdőből.

Előre menjünk, ne hátra. B-) :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: