Hát fos. És a legkisebb mértékben sem keltette fel az érdeklődésem, sikerült úgy elbaszni az alapsorozatot, hogy ezt úgy ahogy lesz, kihagyom. De a feka Targaryen azért mosolyt csalt az arcomra, hiánypótló.

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 6., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 1., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 30., szombat 8:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 27., szerda 22:01
Ebben nem tudok csatlakozniYazid írta:nagy királysag az egesz plusz natasia á de bejön az a nőzsuninnyo írta:
Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 27., szerda 20:12
nagy királysag az egesz plusz natasia á de bejön az a nőzsuninnyo írta:Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.sebydani írta:
Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekbőlA napokban jelentettek be új évadot
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 27., szerda 19:08
Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.sebydani írta:Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekbőlgéza írta: What we do in the shadows valaki? Nemreg kezdtem el, mar majdnem be is fejeztem. Kibaszott jo.![]()
A napokban jelentettek be új évadot
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 27., szerda 18:57
Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekbőlgéza írta: What we do in the shadows valaki? Nemreg kezdtem el, mar majdnem be is fejeztem. Kibaszott jo.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 27., szerda 18:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 11:18
Jo ez igy sztem, valo eletre hajaz, csak azert mert a földid, meg nem biztos, hogy meg kell baszni mindenaron egy idegen orszagban (plane ha olyan csunya mint egy beepitettszekreny)Yazid írta: pont mikor megjelent a nő na én is gondoltam ő lesz a kötelező romantikus szál másik tagja de eddig úgy tűnik nem de eleg irritáló egy karakter meg a színésznő is![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 27., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 27., szerda 8:57
Szerintem élethű, úgy néz ki ahogyan ki kell egy olyannak, aki folyton éjszaka dolgozik és dohányzikhehetheoriginal írta: Nem a tortenet vagy a szereplok (konkretan mit latnak szepnek ebben a samantha nevu amerikai csajban befele nott mellekkel, geciaberralt kifordult egy vilag, hogy ez egy szepsegideal egy valogatason..mindegy), hanem a hangulat miatt szippant be. Mar csak 3 resz van, sztem jo lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 8:54
Mondtam aki eli a kulturat ( mint heheprof, aki gyerekkent megkapta karira a mi micsoda konyvek szamurajok peldanyatnmate írta:Sztoriban, karakterekben semmi extra 4 rész alapján, de az erős jó szintent minden aspektusa tartja a sorozatnak egyelőre. Fasza iparosmunka, hangulatban elég erős. Érdemes nézni.Anthony írta: Tokio 4. rész is ütős volt.
Backstret Boys: I Want It "That" Way, hát mekkora volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 27., szerda 7:44
Sztoriban, karakterekben semmi extra 4 rész alapján, de az erős jó szintent minden aspektusa tartja a sorozatnak egyelőre. Fasza iparosmunka, hangulatban elég erős. Érdemes nézni.Anthony írta: Tokio 4. rész is ütős volt.
Backstret Boys: I Want It "That" Way, hát mekkora volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 26., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 23., szombat 20:00
Fogalmam sincs, felirat nélkül szoktam nézni a dolgokat.Faust írta: Magyar feliratokkal hogy allnak? A Prehistoric planet miatt viszket az ujjam elegge, es bar nincs baj az angollal, azert orulnek ha lenne hunsub.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 23., szombat 14:12
Nekem is az, BB is oriasi volt, de ez meg arra is ratett par lapattal. Amugy ez lesz az utolso evad, kivancsi vagyok mar nagyon.sonic írta:Nalam all time favorit a wire mellett. Kivancsi vagyok hany evad lesz.géza írta: Better Call Saul bekezdett, foleg a masodik resz. Mekkora sorozat baszki.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 23., szombat 14:07
Elvezheto mivel a saul cselekmenye a bb elott jatszodik. Szoval attol fugg miert nem akarod megnezni a bb-t - ezt is ugyanazok keszitettek szoval hasonlora szamithatsz mindkettonel. Szerintem a better call saul egy jobb sorozat de ez csak egyeni velemeny.Mester77 írta:Ha nem láttam és nem is akarom látni a Breaking Badet, akkor ebbe felesleges belekezdeni? Vagy élvezhető anélkül is?sonic írta:
Nalam all time favorit a wire mellett. Kivancsi vagyok hany evad lesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 23., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 23., szombat 13:04
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem