Ez 7 játékos és Case, Tchouameni meg Blanco ugyanaz a poszt, sőt Camavinga is elmondta korábban, hogy a védelem előtt szeret a leginkább játszani. Meg Fede se elsősorban egy támadószellemű középpályás. Nekem ez nagyon defenzív összességében. Egyébként nálam Camavinga egy fekete Redondo, nem SeedorfA legfontosabb láncszem nálam Camavinga. Új seedorf a pali, Kroos helyén be kell vezetni folyamatosan. Valverde úgyis váltja Modricot, ott a kkp jobb oldalán szép lassan, csucsimucsi pedig küzdhet casemiroval. Másra nincs szükség, Isco, Ceballos még létszámnak is kevés volt idén, az ő helyüket simán átveszi Blanco egyedül, csak hogy a spanyol kvóta is meglegyen Jim lelki békéjéért.

Ha meg Lukita illetve Tóni tényleg visszavonulnak jövő nyáron, szerintem Perez simán kifizet 80-100 millát Bellingham-ért. Plusz, ha ránézek a lejáró szerződésű játékosokra, Tielemans, Fabián Ruiz pl ingyen lesz, elvileg őket figyeli a klub évek óta, ha nem igazolnak el most nyáron, akkor Kroos pótlására tökéletes lenne egyikük. De pl Aouar vagy Soler-nek is lejár, akik szerintem hasznosak lehetnének itt 4-5. opcióként, ha úgy alakul.
Mondjuk nálam Case az igazi probléma. Egész évben gyengén játszik, kirobbanthatatlan kezdő játékos, egy poszton tud csak játszani. Imádom, szeretem, de pl Tchouameni igazolása értelmét veszti, ameddig itt van, és nem gondolnám, hogy Perez vagy Carlo szeretne megválni tőle. Carlo nagy rotálásokat úgyse fog csinálni, ha meg Case-nak kell a pihenő Cama vagy Fede megoldja a posztot. Luxus lenne 60-70 millát kiadni erre a posztra, miközben a jobb oldalunk teljesen halott, ha nem jön Haaland, akkor Jovic helyére kéne egy csatár is.