RealMadridFanatic írta:Akkor ez a garnitúra még utoljára megrázza magát, hogy még egy átkot megtörjön.Realista24 írta: Real Madrid have NEVER overturned the score when they lost in the 1st leg of a Champions League semi-final.![]()
Egyébként mikor volt az, hogy atom nagy taktikával vertünk meg esélyesebb csapatokat? Zidane-nak voltak jó húzásai, de azért nem a taktikai csata volt a nagy erőssége.
Mourinho volt akinél látszottak begyakorolt elemek, de olyan játékot játszatott, amit nem vett be a Bernabéu gyomra, illetve sikerült ugyanabba a folyóba lépnie többször is.
Elég régóta követem a csapatot, és majdnem mindig az egyéni klasszis megoldások szállítottak sikereket, megspékelve a megalkuvást nem tűrő győzni akarással. Persze itt pár szakértő szerint ugye semmi jelentősége a "szívnek", azért idén látjuk, hogy mégis van minimális.
Én is szoktam kritizálni Ancelottit is, hogy párszor jó lenne látni olyan elemeket, amikről süt, hogy edzői húzás és nem a felállásra gondolok első sorban, a visszavágót viszont esélyes, hogy nem ez fogja eldönteni. Akarásban nem lesz hiány, otthon meglesznek a helyzetek is. Ha kellően éles lesz mindenki, akkor megfogjuk a Cityt.
Azt viszont remélem, hogy nem lesz egymásra halmozva minden középpályás, láttuk, hogy nem életképes. Pazarlás, de ha mindenáron a CKM-et akarja erőltetni Ancelotti, akkor inkább legyen szélen Valverde.
Fogalmam nincs mi lenne a legideálisabb összetétel a középpályára, de Casemirot oda kell cövekelni a védelem elé, Modric irányítson és hozzon fel labdát Kroos-szal. A védelmük sajnos nem lesz ennyire lyukas, ismét kelleni fognak egyéni villanások. Azt Benzema szállítani fogja.
Jajj, akarás/mentális erő.. Azt délelőtt kihagytam, hogy te Attyaúristen, hát milyen könnyen zavarba hozható volt a city?

Erre lehet építeni.. bár igen, sajna a visszavágón már lesz Cancelo.. Azért ő más piskóta, mint a (gyökér) sztónsz.., de a kapusukban benne van, hogy tol egy Dounnarummát..
Szerintem középre
Cama
Fede-Modric jó lehetne.. Sebesség és erő, a lehető legtöbb... Bár ha Walker is felépül és a portugál a bh lesz, akkor Fede go szélre és Kroos helyette, akkor nem lesz más, mert a mi Rodynkat az ő bekkjeik leveszik..
De félni nem kell, meg a mentális mérleg úgy billen felénk, hogy már a padlón támaszkodik a tányér.